Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KillingJoke

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Búcsú 2010.02.11 16:59:00
Púztam egyet!Nagyon hangos volt. Többet igérem nem fingok! Nem az én világom volt a szellentősdi, rájöttem. Állandóan ugyanaz a séma: babkonzervet enni minden reggel, minek után nadrágot letolva rottyantani sokat módszeresen. Ezennel visszavonulok. A sebészem már wolfram…..
KillingJoke 2010.02.14 16:49:51
Nha szóval akkor kapok az alkalmon, mivel én sem szeretném, hogy ez a közösség,
valamely úton módon szétszéledne, a chetes ötletből kiiundulva
csináltam valamit nektek, és ez egyben az ajánlatom is, szóval.

Van egy chat amit évszázadokkal ezelött használtam, olyan mint chat.hu

!!!DE!!!

Erre a dologra fel lehet menni irc kliensel.
Nha, tömören az irc egy chat program ami nem idegesítő mint a net
és amit le tudsz szedni innen:
download.cnet.com/3001-2150_4-10001733.html?spi=1845a63312b20d82b4cc98bbd33c84bb&part=dl-50355
ha letöltötted és felraktad még ne csiálj vele semmit.
Szóval, az irc egy chat kliens, ezzel chat szerverekhez lehet kapcsolódni mint
a Trefort is, ahol is mint minden cseten be lehet lépkedni szobáka.
A trefortnak az előnye, hogy magyar, és stabil, valamint regisztrálós tehát
balfasz flamelős embereknek,akik innen onnan ideverődnek, túl sokmindent meg kell cisnálni
hogy működjön, ezért valószínüleg nem csinálják végig.
Nha most majd készítek egy szobát, mivel az is ingyenes, DarkersRevolution
És most mit is kell tenni jön a kérdés.
Lépésekben:
1. www.trefort.hu <- beregisztrálsz
(adj meg valós emailt mert kapsz regisztrációs cuccot)
2. a letöltött programot megnyitod (bejön egy regisztrálj alblak, ne foglalkozz vele, continue (várni kell egy picit))
3. Ezután bejön a program és Tools->options
4. A connect oldalon van egy Servers, azon belül pedig Add
1. A descriptionba azt írsz amit akarsz
2. Szerver: irc.trefort.hu
3. Port marad az alap
4. Groupot nem kell beírni
5. A jelszavadat beírhatod de nem biztos hogy működik
5. Rákattintasz a connect kategóriára és kitöltöd a mezőket nem kötelező érvényeseket megadni
szerintem a rendszer nem ellenőrzi a (Nick) nevet berakod arra amit a regisztrációdba kitöltöttél
Leokézod! :D
6. File-> connect
7. gratulálok eddig eljutottál
8. a nevedet beírod ezzel a parancsal ha nem töltötted ki előzőekben: /nick AtomDarker
9. Beírod hogy identify majd a jelszavadat tehát így pl: /Identify Ajelszavam
10. Beírod ezt: /join DarkersRevolution
11. Nha ott már egyértelmű lesz minden szerintem de ha nem akkor már kérdezhettek egymástól.
12. valaki valamit nem tud szerintem marad a hoze.blog.hu mint információ

ÉS végezetül nem vagyok isten, a szoba még nem marad meg örökre, mert most hoztam létre
ha mindenki kilép belőle megszünk és az első belépő ember fogja újragenerálni,
kérlek tartsuk be a szabáylokat ha valaki, operátor lesz, ne játszunk istent és rugdossunk ki mindenkit.
a NetEtiket szabályait is tartsuk be, én akit a fórumról ismerek annak adok operátorságot,
én sem játszok istent én csak ezt FELVETETTEM, ha nem tetszik az ötlet lehet mást kitalálni,
ennyi!
KillingJoke 2010.02.21 11:44:09
@-Hoze-: HÁt hallod, én tuti vártam volna valakire, azért mégis ez kurvanagy sértés az embernek, hogy valamire készül valamiért odamegy, és akkor végzi rajtad a munkáját, a szekurity, de amúgy nem bántom őket örülök neki hogy valamennyire végzik, viszont szó se róla ilyen helyzetben jó elérni valakit :D
Hoze Összefoglaló 2009.12.30 08:00:00
 --- 2000 - 2010 --- Egy évtizedA tegnapelőtti összefoglaló után ideje számotadni az elmúlt évtizedről is, hisz annak is vége immár. Lezárul egy korszak megint. Nem lesz könnyű dolog, mivel sok időről van szó, egy teljes átváltozás része lettem mondhatni, a 10…..
Hoze Filmbuzi 2009.12.06 14:22:00
Világvége - egy nap kétszer2012-kTegnap mondhatni a világvége-hisztéria utáni filmipari sóvárgásunkról szólt. Éngothommal megnéztük a '2012' film mozis változatát, majd aztán, sietve haza az esti tévé változatát is az Rtl-en. Hirtelen nem is tudom melyik furcsább, de…..
KillingJoke 2009.12.07 17:11:42
@Orcoo: végülis mindegyiknek ugyan az a célja bemutatni valamilyen vámpír képet csak éppen nemmindegy kinek milyen alapjáraton ez a képe, ha azonosul akkor, siker, fény, csillogás.

A Twilight a kontrasztot, és a romantikus világot, ami minden szerelmes film alapja,(szegény gazdag, egymással szemben álló családok, vámpír -ember), ezzel a vámpírsággal teremtette meg aztán Sanyibácsi.
Hoze Média 2009.11.12 00:09:00
XXI. Század / Rtl Klub - forgatás holnap -Nagy volt a kavarodás ma (tegnap pontosabban), de végül már szinte teljesen sikerült megszerveznem a pénteki giant dark találkozót, melynek keretén belül egy forgatás is lesz az Rtl Klub által, a XXI század című ismeretterjesztő (és…..
Hoze Vélemény 2009.10.27 09:43:00
Káros e az Msn / Skype? Úgy 6-7 éve már, hogy megjelentek a neten ezek a bizonyos privát chat programok, mint MSN, és Skype, ahol az ember pár perc regisztrálás után ingyen chatelhet az általa felvett partnerével (barátaival). Jó megoldás, ingyen kommunikálni, tény. Az "én…..
Hoze Szubjektív publicisztika 2009.10.05 11:40:00
A dark-gothic kultúra lehetséges jövőképei MagyarországonValamiért tendencia az ebben az országban, hogy hirtelen begyűrűdzik egy szubkultúra, pár évig irdatlan erejű, és közönségű tarolást végez, majd aztán amilyen gyorsan be is jött, olyan gyorsan el is tűnik. Maximum…..
KillingJoke 2009.10.06 11:19:59
@-Hoze-: Hu ez egy velős cikk lett.
Véleményem szerint minden stylusnak van egy előszele amit kevés ember megszagol, ők átveszik és minimális szinten terjesztik, ekkor sok ember merít belőle utánna olvas és ők is azzá válnak ha éppen életük azon korszakába vannak amelyben képesek a stylokat befogadni. Ezek után jön a második hullám a média, a média szerepe a legnagyobb, aki az első hullámban még nem vette fel de már szemezett a stílussal átveszi és beköszönt a boldog békeidő amikor is, elszaporodik az adott stylus mint a suzuki ignis.

Ezután a média, amely álltalában addig a pontig tartja az adott stylust ameddig a következő el nem éri az első hullámot, ekkor már dolgozik is a média a következő felvirágoztatásán.Ekkor történik az meg nem éppen szándékosan ,hogy az adott korosztály 15-17, eléri azt a kort amikor is elkezd szelidülni és hátat fordít minden nemű stílusnak amit eddig viselt, még mindig hallgatja azokat a zenéket hébe hóba emléxik rá de már nem foglalkozik vle úgy mint régen.

Aki ezek után marad az adott stílusban, a stylus képviselője marad, sok fiatal és idősebb, nosztalgiával tekint rá.

ÁÁÁM. Van egy másik folyamat is, az a pont amikor nem tudnak újat alkotni a médiában ekkor, jön a reneszánsza az adott stílusnak.

És jöjjön a jóslatom amely egy újabb vonal betörését hozza magával:
Most iszonyatosan feltörekvőben van a Vámpírizmus, ha jól megnézitek a south parkban már volt egy vicces-mókás(S12-E14) rész róla ami egy mainstream rajzfílm tehát, valószínüleg amerikában tombol, Magyarországon meg hm. végig van plakátolva midnen metró lejáró vámpíros könyvekkel, és még a Borsban is felkapták (lásd Corvus cikk a 3. oldalon). Ennyi.
Viszont a goth ehez közel áll tehát minden gothot valószínüleg eme stílusnak fognak gondolni ami nem éppen jó, de szerintem ez azt is jelenti, hogy újabb true gothok fognak kinevelődni egy időre biztos hogy nem hal ki a stylus.

És egy kérdés ki ismeri a Killing Jokeot ? :P
Hoze Közérdekű 2009.09.28 17:45:00
Elnézést...Szentimentális blog jön, de ideje talán.Nyomatékosan elnézést kérnék mindenkitől, amiért és ahogyan az elmúlt 2 és fél hónapban viselkedtem... Elég sötét korszaka volt ez az életemnek, és sokszor el is szállt alattam a…..
KillingJoke 2009.09.29 11:10:58
@-Hoze-: Sok sikert a dolgokhoz, én részemről a blog a fontos úgyhogy hajrá, jha meg jó lenne majd ha zenei ötleteid megvalósulása képp a jövőben jönne egy demó anyag egy saját bandából, ami a saját koncepcióidra épül, tudom hogy ezen is dolgozol ÚGY HOGY You are working on it and i wish you will done it!
Hoze Videó ajánló 2009.09.22 16:37:00
Fábry Sándor kiosztja a Napkeltés műsorvezetőket...:XDNos ez kissé régi videó már, de úgyvéltem azért ebben sok tanúlság van, és nem utolsó sorban vicces is. A Napkelte ugye egy köztudottan MSZP-s balos ultragáz műsor, ahová jó érzésű jobbos már el sem megy, ehelyett…..
Hoze Blog 2009.09.17 15:23:00
De szar idő vanNos megjött az ősz, mi mást is lehetne várni. Zuhogó esők, borús fellegek, záporok, hangulattalan halott nappalok.  Remek ez a nap is. Megsépkeltem vele, hogy nem elég, hogy szarrá áztam boltba menet, megint richtig elkaptam a bolttal szemben lévő…..
Hoze Vélemény 2009.09.16 05:04:00
De hová lettek a skinheadek?Kéremszépen, eltűntek a skinheadek, mitöbb az egész magyarországi kultúrájuknak befellegzett. A városban járva sem látni már egyet sem - talán jó, péntek esténként a Bástya sörözőben, illetve Kárpátia koncerten pár pózer skinheadet. De közel nem…..
KillingJoke 2009.09.16 12:11:03
KillingJoke 2009.09.16 15:18:01
@-Hoze-: Tökéletesen eggyet értek veled, bár az a baj hogyha megnézzük az ultra liberalizmus ezen formája ami itt van inkább egy nugyat eröltetés, de ezek nem látják be hogy nem lehet egy másik népre ugyan azt a gúnyát ráhúzni, főleg ha nemakarja. Ne eröltessék ezt az egészet legyen szigor meg rend. De ne egy olyan fiatalság jöjjön ki ebből a gépezetből ( mert véleményem szerint ők a tükörképei ennek az eröltetésnek) ami nagyon "geeejjjj" és a mobilján szól a tingli tangli és fogyaszt fogyaszt fogyaszt... Lófaszt nemad., meg nemtud meg...
KillingJoke 2009.09.17 12:39:08
@miss_monik: Lehetnél egy picit tisztelet tudóbb.
Hoze Blog 2009.09.03 07:30:00
Jönnek az édes álmokSzáguldanak. Csak úgy röpködnek az arcomba. Felgyorsult a menet ugyanis, itt az ősz, indul a gépezet, pont ahogy tegnap előtt írtam. Új kedvesem van, Maya. Őt várom péntekre hozzám, már alig várom. Pénteken ezen túl még Diával is délelőtt ejtőernyős…..
Hoze Blog 2009.09.01 08:56:00
Szeptember 1Ezennel vége ennek a nyárnak is. "És most induljon a fal!". De nem indul. Egy évvel ezelőtt rengeteg dolgot írtam, miket csináltunk nyáron, idén semmiről sincs miről írni. Egy két hakni fellépésről, egy egy részeg estről, párunkról, vagy épp a…..
KillingJoke 2009.09.01 14:03:01
@Skinny Puppy: Ez komolyan mondom kabaré, valaki elvégez egy okj-t, vagy fősulit és mennyen dolgozni. Ezzel egyetértenék de tudásban időben efektív pénzben az okj és a fősuli, egyetem nincs paliba. Minimum úgy kéne hogy 2 okj ingyenes, vagy 1 egyetem,főiskola. De nem még vegyük el a cspt.
KillingJoke 2009.09.01 15:46:23
@-Hoze-: Azt nemírtad hogy miylen iskolások, XD viccesen félrefordítva Hoze vett a kisiskolásoknak cigit és kannásbort legyen egy jó napjuk háh XD

Félretéve a viccet, a szülők mentalistása sokat számít, az én szüleim 60 felé járnak 30-as éveik közepén születtem, még régi tipusúak de tényleg nemvoltak nagyon szigorúak, csak annyira, hogy megtanuljam a normális értékeket és a HATÁROKAT, ezen felül viszint eléggé liberálisak, de tényleg csak a jó értelemben, a normális határok között.


A multkor összehozott a sors unokaöcsémmel és a 1-2 barátjával (15 éves kategória), egyszerüen nem tudták értelmezni, hogy mégis hogy viselkedjenek velem, nem értették a szituációt, hogy valaki nem vaskalapos de mégse gyökér. Nehezen beszélgettek. Szüleikkel meg társaikkal ment a BAZDMEG, és az ment.. más nem.
KillingJoke 2009.09.02 08:47:32
@-Hoze-: Őő félre értettél Hoze, engem nemzavart, hogy megvetted, az ő bajuk és a szüleiké, ha te nemveszed meg más fogja, ennyi, sajnos már a mi időnkben is volt ilyen, mi is csináltunk hasonlóakat,DEE
maximum osztálykirándulásnál, Nem évnyitónál bakkker!

A mai new gennek nagy baja a tengés lengés, semmiért se kell megküzdeni, ergó nem alakul ki a küzdési vágy, a verseny szellem. Engem valaki megkérdezett mit akarok 14 évesen, pont azt mondtam volna, ami most a szakmám, ennyi. Kiharcoltam.

Nincs versenyszellem, nincsenek eszmék, nincsenek értékek.Lélektelenség van.
Hoze Blog 2009.08.30 13:15:00
Be lehet kérem fejezniA hisztit amit mostanában mindenki körülöttem csap. Azért nem voltam tegnap a Drugzone nyilvános próbán, mert egy számomra sokkal fontosabb emberrel voltam épp Update: Tévedtem. Elnézést Linda Daemonéktól, és a barátaimtól, ez van. Azért…..