Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KeepTheBalance

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi ügy meglehetősen mókás állampolgári jogérvényesítést ismertet: miután bepanaszolja a fennhéjazó hangnemben figyelmeztetést adó rendőr járőrt, a panaszában kvázi feljelenti magát szabálysértésért. A főkapitány meg kapva kap az alkalmon. Tisztelt…..
Nem elég, hogy az idióta sms/telefonos-szavazás miatt az X-Faktor adásai elviselhetetlenül hosszúra és unalmas nyúltak, az egyetlen igazi tehetségétől megfosztott műsor utolsó két kiadásától csak annak nem lesz tele a töke, aki ún. fanatikus rajongó.Szombaton még csak egy…..
A Tv2 végül elszánta magát, és mégis péntekre menekíti a Megasztárt az X-Faktor elől. Persze nincs ebben semmi meglepő, hiszen már két hete szombaton elindult az evakuációt felvezető kampány: Friderikusz Sándor csak úgy, mellékesen felvetette, hogy miért is kéne választaniuk a…..
KeepTheBalance 2010.10.12 10:08:35
@AndrewBoy: Alapjába véve igazad van, de akkor mi a tököt keresel ezen a fórumon? ;)
Amúgy az x-faktor valóban emberbarátibb (már amit láttam belőlle).
KeepTheBalance 2010.10.12 12:03:19
@Le vagytok szarva!: Köszönjük az épitő jellegű hozzászólást! Ha jól rémlik minden jellegű postot hasonlóan véleményezel. Nem vagy egy kicsit depis? :)
Miután a Neo FM megszüntette az Ezeröcsit, küldött egy pr-dumákkal teli sajtóközleményt a megújulásról, ám sok konkrétumot nem tartalmaz azon túl, hogy "megkezdődött a zenei kínálat finomhangolása”, meg „a piackutatási eredmények alapján felállított új…..
Nem is tudom, hogy mi a romantikusabb: egy vidéki diszkóban közvetlenül a mivanmivanbaszdmeg-típusú tömegverekedés után lassúzni egy picsarészeg lánnyal a Szomorú szamurájra, vagy egyszerre négy nőt tendereztetni főállású cselédnek és kurvának főműsoridőben, a Tv2-n.…..
Összefogott a hazai művészvilág Stohl Buckó megmentésére. A katasztrófaturisták mellett állítólag az ertéeles kollégák is ott ülnek estéről estére a Nemzeti Színházban Buci Maci előadásain szolidaritásukat kifejezve. Alföldi Róbert nyilatkozata szerint minden Stohl…..
KeepTheBalance 2010.05.24 09:07:25
@dfcwolf: Tök igazad van! Téged vagy engem a helyszínen agyon lőttek volna, őt meg a teltházas színházban "vastapsolják".
Miután már a létező összes vallásból és vallási vezetőből gúnyt üztek a South Park készítői, az április 14-ei, 200. részben előbb macijelmezbe öltöztették Mohamed prófétát. Matt Stone és Trey Parker nyilván számolt azzal a lehetőséggel, ami szerdán bekövetkezett: egy…..
    „Folytatódik a zsidó térhódítás: Dávid-csillagos szálloda helikopter-leszállóval a Belvárosban” - állt vasárnap a kuruc.info címlapján. A linkre kattintva az alábbi cikket találtuk, amit most teljes terjedelemben közlünk:    Folytatódik…..
Kiváncsian vártuk, hogy a Sztárral szemben második adása is olyan vontatott lesz-e, mint a múltkori, és hogy van-e esély arra, hogy a bukták miatt végül a csütörtök délelőtti sávban landol a show. Vagy csak a legelsőt csinálták direkt unalmasra leszoktató célzattal? Csakhogy a…..
Ha a paprikaspray már elég fojtogató, akkor kisebb-nagyobb tömegdemonstrációkon még mindig szokták az ő nevét skandálva hergelni a rendőröket. Az RTL Klub főzőműsorba hívta, a Hot pedig a halott rendőr családjának barátját is felhívta, hogy ne csak egy DJ legyen, aki almás…..
KeepTheBalance 2009.10.02 14:08:45
@isadora: Én nem láttam a műsort csak amit elkövetett azt vázoltam. Azért utálni utálhatom? Egyébként megfordult már a fejedben,hogy nem teljesen tökéletes a jogrendszerünk?
KeepTheBalance 2009.10.02 14:31:18
@belakis: Egyet értek veled, kicsit értékrend-zavarban vannak egyesek.
Valszeg a szerkesztőnek (akinek nincs túl sok beleszólása a meghívott "félistenek" kilétére) véleményének így próbált véleményének hangot adni. Nem a szerkesztő a bűnös, hogy a család érzéseit semmibe veszi hanem aki meghívta, ez az emberi hulladék meg aki mindezek mellet még képes végignézni a "műsort". Már csak e miatt is érdemes lenne nevelő célzattal nem nézni az olyan műsort ahol ilyen embereket szerepeltetnek. Na jó az utolsó mondat egy kissé naiv volt! :)
KeepTheBalance 2009.10.02 14:32:11
Olvasónk -aki polgárőr- eddig nem igazán hitte el, hogy a blogon olvasható történetek valósak. Szerdán viszont ő is egy történet szereplője lett,  így a saját bőrén is megtapasztalta milyen az, amikor egy ellenőr kikel magából. Történt, hogy egy női utasnak nem volt…..