Regisztráció Blogot indítok
Adatok
herrfricc

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a bizarr helyzet állt elő, hogy annyira eltemet az internet feltalálása mint irodai tevékenység, hogy a Hangyász épülésének blogja jelenleg rosszabbul halad, mint az épülés maga. Ha ezt tavaly mondja nekem valaki, a hisztérikus gúnykacajomtól leszakadtak volna a belső…..
Mielőtt bármit leírnék, le kell szögeznem, hogy az a 27 másodperces videó, amin a Hangyász motorját hallhatod forgatás közben, életem főműve. Illetve Ákos főműve. Semmiképp ne hagyd ki, van láng, lobogó falinaptár, és olyan hang, hogy ezredszer visszanézve is nyihogok…..
Vágjunk a közepébe: a villanyautó ma még maximális luxuscikk. Drága és korlátozott mértékben használható, amelyik nem az, abba embert ne ültessünk, mert kínlódni fog. Városi-elővárosi ingázáshoz remek, de igazából az a szomorú, hogy a technika mai állása szerint már…..
herrfricc 2012.12.12 21:04:27
A Totalcar TV első három adásának nyilvános ősbemutatóját elég hülye időpontban tartottuk. Hétköznap délelőttönként csak lógós egyetemisták tudtak eljönni a budapesti Liszt Ferenc téren található Hooters étterembe, hogy a műsorvezetők társaságában tekintsék meg a…..
herrfricc 2012.10.31 16:34:36
@Nyiri: Hetente van, és ma este lesz az adás.
"Kommersz DeTomaso Pantera, rögtön kettő, népautó Ford GT40, azok is párban, egy marék, a forgalomba beleszürkülő Porsche 356 meg sirályszárnyas Mercedes 300SL, egy hotrod itt, egy hétköznapi Auburn Speedster ott, egy unalmas Lamborghini Aventador amott... gyenge felhozatal.”. Mai…..
Teljes békével állíthatjuk ezt: a kis németet nyugodt szívvel el lehet felejteni az idei évre. Vettel világbajnok lesz, és kész. Attól függetlenül, hogy most megverték-e volna vagy sem, Vettel csak a szezon feléig volt érdekes, onnantól azonban a schumacherizálódás…..
herrfricc 2011.09.25 18:27:55
@karlmann: Annyira nem volt szuper a williams mert az előző év végén a csúcstechnikás futóművüket meg az abs-t 94-re mire Senna átszerződött betiltották és a kocsi egyensúlya borzalmas volt. Nézzétek meg a Senna című 2010-es filmet.
Mint nehéz kő, úgy nehezedik rám a barátok és Bogár-szimpatizánsok elvárása: nyerni kell a szerkesztőségi gyorsuláson. Azonban, ha sorra veszem a tényeket, azért nem annyira vidám a helyzet. A piros kasztniban ez a motor két dupla Weber-karbival tudott fékpadon 148 lóerőt és…..
herrfricc 2011.08.30 23:19:14
@streetsta: Nem is vártam, hogy egy tuning gép lesz, csak nem igazán találtam értelmes videot a kocsiról. Szívesen elfogadnék egy ilyen kis golyót :)
herrfricc 2011.08.30 14:48:40
@Schütii: Nemtudom mennyire van piszkálva ez a példány de jó kis szerkezet :) www.youtube.com/watch?v=g0kFZ-ET-vk&feature=related
Most olvasom Bende Tibi posztját a véresen komolyan vett gyorsulási versenyünkről és rádöbbenek, hogy tulajdonképpen ja, rákészültem én is. Pedig nem is terveztem különösképpen, úgy gondoltam, hogy odamegyek, vívunk egyet a Motordokival (ahol ilyen rövid távon ő az esélyesebb)…..
herrfricc 2011.08.30 07:17:39
@Eclect: Én is szívesen hallanám az ajánlóban, hogy szombat délben Totalcar :) Csak fura, hogy ha tényleg lesz újra TC akkor minek kellett az Autoguru.
Jajj,de csúnya! Női autó... 2011.08.29 17:08:48
...legalábbis a design alapján. Szerintem jobban mutatna, ha színesebb lenne. Szerintetek?Ajkán fotóztam még valamikor márciusban...
Lejtőn megállni, úgy hagyni az autót - a tapasztalat azt mutatja, hogy ezt azért tényleg szinte mindenki tudja, a múltkori, rögzítőfékes videónk tehát már-már trivialitásnak volt mondható. Ez alkalommal érzékenyebb témát veszünk elő - olyan témakört, amiben láthatóan…..
A mai poszt egy apró gegre épül, ami figyelmetlenségből fakadva horizontális helyzetbe hozott, a robogómmal együtt. Jót röhögtem magamon, de biztos vagyok abban, hogy másokkal is történt már ilyesmi, ami jobb esetben nem sírással végződött. Csak a legtöbben nem olyan bátrak,…..
Robogó Ne gyújts rá! 2011.06.02 09:51:00
Valamikor a cucializmusban – főleg mi, vidékiek – nem nagyon tudtuk, mi az a robogó. Még a motor és a segédmotor közötti különbség sem volt tiszta, csak azt sikerült tizenegynéhány évesen felfogni, hogy 14 éves korban meg lehet szerezni a segédmotor jogsit, amivel lehet…..
Belsőség Még a Swift sem... 2010.01.01 17:45:00
Apró gyerek voltam, és sikongattam a Škoda 120L hátsó ülésén. Követeltem, hogy adjuk el: rossz a hangja, rossz a szaga és rosszul is megy. Tudtam és éreztem, hogy előző autónk sokkal jobb volt; az öntudatra ébredésem egyik helyszínévé a Fiat 850 vált. A malacka. Egyre csak…..
herrfricc 2010.01.03 09:57:34
@GYUSZI BACSI: a Hummer mondjuk nem éppen SUV
A "ki tud egyszerűbb ábrát rajzolni" versenynek Schdl lenne az abszolút győztese a lejjebb látható képpel, talán még enélkül is érthető lenne a sztori, mert nem valami bonyolult, hat sávos, felüljárós, össze-vissza fel-lehajtós kereszteződésről van szó. Ennek…..