Regisztráció Blogot indítok
Adatok
consumer_failure

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alapvető, hogy a HR-esnek jól szót kell tudnia érteni az emberekkel. Mi több, érdeklődnie kell aziránt is, hogy milyen folyamatok játszódnak le egy kolléga, vagy éppen egy álláskereső lelkében és fejében. De milyen tulajdonságok szükségesek még ahhoz, hogy valaki igazán jó legyen ebben a szakmában?…..
consumer_failure 2017.04.23 09:36:50
@Fekete Mamba: maga a HR mint intézmény a legtöbb multinál semmitmondó bullshit amit a fent leírtak tökéletesen reprezentálnak. Elmennek ilyen trendi buzzword-ok irányába, ppt-ket csinálnak, meetingelgetnek de hogy kit kell felvenni például arról gőzük sincses, úgyhogy ész nélkül felveszik aki szimpi nekik hogy a statjuk meglegyen, de hogy a felvett ember mennyire illeszkedik a cégbe illetve a csapatába az őket már nem érdekli.
Majdnem mindenhol ez van manapság.
A gyermekek fejlesztése felelősségteljes feladat, de szerencsére már a hipermarketek is ontják magukból a mindenki számára elérhető tudást. Alig 600 forintért különösen praktikus szavakat égethet az információra éhes ifjú paleontológusok tudatába: Kedves Homár! Találtam…..
Minden együttérzésünk Sz.M.-é, de egész egyszerűen képtelenek vagyunk elfojtani a gonosz mosolygást, ha egy fanatikus Apple-hívőt kiborítanak. Nem az Apple termékei, hanem vallásos rajongói hozzák persze ki belőlünk a vásott homárlárvát. No meg az a vehemencia, amivel fel…..
consumer_failure 2010.10.27 23:22:45
consumer_failure 2010.10.29 10:02:58
Warnika nem érti, az E-ON miért a felhasználó nevéhez és nem a szolgáltatási címhez köti a folyamatossági igényét:Az E-ON áramszolgáltató elindított egy bónuszkedvezményt, ami arról szól, hogy aki idén eddig pontosan fizette be a számláját (és elég nagyvonalúan ezt a…..
consumer_failure 2010.10.28 18:35:48
Néhány napja megjelent az iPhone-os VLC Player, eddig csak iPadre lehetett letölteni a lejátszót, ami Mac OS X alatt arról híres, hogy mindent lejátszik, még a txt-ből is képes elfogadható minőségű hollywoodi produkciót prezentálni.Egy nappal a megjelenés előtt letöltöttem egy…..
László külső wichestert vett az Auchanban és nem kapott hozzá magyar nyelvű használati utasítást. Be tudta üzemelni, de azért visszament és rákérdezett. Némi kutakodás után a válasz annyi volt: nincsen. Szabad-e ilyet, kérdezi. Tudtommal nem. Hétköznapi bosszúság alant:Lehet…..
consumer_failure 2010.09.17 13:44:34
@atpijkamo: bazmeg keress rá, google a barátod, nem én, WD 3.5"
consumer_failure 2010.09.17 14:01:42
@Terézágyú: igazi jó'járós vagy!
consumer_failure 2010.09.17 15:18:16
@fghjk: hívd az üzletvezetőt, lehet hogy ad egy kétezrest!
Az eset a Japánban található Kansai International Airportban történt, Steve Jobs épp magángépére szállt volna fel, amikor megállították, és átnézték a cuccait. A vezér nem rejtegethette tovább surikenjeit, és noha a biztonsági őrök sejtették, hogy nem a saját gépét akarja…..
Remek munkahely lehet az Erste Bank, hiszen olyan lojális alkalmazottai vannak, akiknek nem is lenne kötelességük, mégis megpróbálnak mindenfélét, például felesleges hitelkártyákat rátukmálni a kuncsaftokra. Még azon az áron is, ha egy kicsit hazudni kell a havidíjról. Egy…..
Az ősz talán legjobb sztorija eddig az itt következő. Igazi modern kiskereskedelmi dráma, közel sem egysíkú szereplőkkel. Itt van rögtön a levélíró, Balázs, aki, nagyon helyesen, nem hagyta annyiban a 457 forintos penészes salátát, aztán elfogadott 2000 forint fájdalomdíjat,…..
consumer_failure 2010.09.16 12:21:15
@simon says:: gyávaságban igazad van. Azért nem életszerű, mert ilyen nem szokott történni, ehhez szervezkedni kell, és ezt az áruház csírjában fojtaná el.
Olyan NINCS hogy minden alkalmazott kiállna elvek mellett, sajnos sokan az irhájuk mentésére kényszerülnek, egysezrűen félnek belemenni egy ilyen dologba.
consumer_failure 2010.09.16 13:49:18
@enamel: te miről beszélsz?
Fuss neki mégegyszer, itt nem a munkamorálról volt szó.
Tékozló Homár Nesze neked, MÁV 2006.06.16 12:53:46
Nemsokára egy igazi mávos gyöngyszemmel örvendeztetjük meg T. Olvasóinkat, tegnap ugyanis 3 órát állt az Esztergomból Pestre tartó hájtek motorvonat, miután a számítógép leblokkolta a féket és a teljes személyzet nem bírta telefonon elmondani a szupportnak mi a baj, ezért a…..
consumer_failure 2010.09.16 14:01:26
Péternek 30 ezer forintjába került ez a manőver. Miért kapta a büntetést? A helyes megfejtés alant: A homáron is és sokhelyütt a neten sokan azért háborognak, hogy miért parkolnak mások igy meg úgy és hol van a rendőrség ilyenkor! Nos elárulom neked, hogy hol. Itt és lesújt…..
consumer_failure 2010.09.16 11:19:02
@Leon Trout: Á, látszik hogy nem ismered a magyar virtust!
Jogosan fel van háborodva, örüljünk, hogy nem a zebrára állt, ő tök rendes!
Nehéz ügy, amikor a Naiv Ügyfél úgy érzi, hogy a pincérek kinézik egy étteremből és megjegyzéseket tesznek rá, majd erről levelet ír a Homárnak. Nem voltunk ott ugye, nagyon konkrét vádak nem hangoznak el, az egész ügy hiperszubjektív és ellenőrizhetetlen. Sziszi például…..
Szekértábor jól megszívta, hogy hitt a masinisztának. Esztergomba ment vonattal, a vihar elmosta a töltést Üröm és Solymár között, a vezető bemondta, hogy szálljanak le, mert jön a pótlóbusz, majd hopp, továbbment, magával víve azokat, akik nem olyan hülyék, hogy hallgassanak…..
consumer_failure 2010.08.17 16:45:13
@akikaztmondjákni: ha a Homár Szabványoknak nem megfelelő első posztot nem vesszük, minden ok :)
A Kispál és a Borz búcsúkoncertje nem véletlenül mozgatja meg a közvéleményt: aki szereti, aki nem, elismeri, hogy egy kultikus zenekar búcsúzik, amely nagy hatással volt a magyar könnyűzene több, mint másfél évtizedére. Volt olyan ismert, mint az Illés vagy az Omega, tinilányok…..
Túlsokadik szintre fejlődött a Centrum Kft. pénzbehajtási osztálya. Legújabban a külföldi cégek által nálunk üzemeltetett autói után EU-s behajtóval szeretnének fantomtartozásokon kaszálni: Egyik haveromék német cégének nevén van pár autó, amit itthon használnak. Nemrég…..
Bizony nem tehetjük, hogy ne emlékezzünk meg a bomlásnak indult Investech kft PPO-s kereskedelmi szolgáltatásának kifingásáról. Aki már nem emlékszik rá, az ingyenesen indult, aztán értesítés nélkül váratlanul éves előfizetői díjasba fordult mobil fizetési rendszer…..
consumer_failure 2010.07.19 01:46:25
Bevezető (Wik)Ezen alakzatok a témakörével korábban csak érintőlegesen foglalkoztam, de nem mélyedtem el benne igazán. Találtam benne sok mindent, amit saját megfigyeléseim is igazoltak, de kifejezetten ezeket az alakzatokat még nem kerestem kereskedés közben.Pár hete egy…..
Néhány praktikus tanács egy alkusztól a kötelező biztosításokkal leggyakrabban előforduló helyzetekre. Például miért érdemes február közepéig befizetni a csekket: Úgy gondoltam talán szerény közönségüket is érdekelheti, a másik oldal... Az alkuszok sötét és…..
consumer_failure 2010.07.16 20:37:03
@A rája szarik rája: Fail, hallotelevisionheavenly volna...
Ne ess pánikba! Ha gond van, olvasd figyelmesen végig az alábbi tudományt. Ha akkor sem világos, kommentálj, és segítünk. Segítség és gyakori kérdések, Foci-vb 2010 Mi kell, hogy lássam a vb-közvetítést? Egy átlagos PC vagy Mac, átlagosnak mondható szélessávú internettel, flash playerrel. Ez egy…..
Zsófi, a felbőszült kismama lenti panaszát elküldte a CIB banknak is, sőt még egy fórumot is indított a békásmegyeri fiók ügyében, ahol úgy tűnt, szándékosan toltak ki vele. A nyitás előtt szöszmötölő alkalmazottaktól ugyanis hiába kért egy széket, hogy kivárja az ATM…..
A Homár félelemmel vegyes megdöbbenéssel tudta meg, hogy még létezik Ready Computers és a levélíró Katt-katthoz hasonlóan még emberek is járnak oda várásolni. Aztán gyorsan kiderült, hogy mégse létezik, csak úgy tűnik: Az a helyzet, hogy tegnap tudtam meg, hogy nincs is olyan…..
consumer_failure 2010.02.12 15:16:47
A szervizhelyzet fokozódik. Az Asus-szerviz munkatársainak a jelek szerint tényleg problémáik vannak ügyfeleik cinikus hangvételével. "A monogramok mögött emberek állnak, nem érzéketlen gépek." Tessenek már visszavenni az arcokból, vagy elkallódik a számítógépük…..
90 Warcraft II 2009.12.15 18:21:00
A Warcraft szóról ma már legtöbbünknek Eric Cartman és a számítógép előtt megrohadás jut eszébe, akkoriban viszont ez egy új kategória feltűnését jelentette. Végleg véget ért a mászkálós gyerekjátékok egyeduralma, és az egyszemélyes háborút képviselő akciójátékok…..
consumer_failure 2009.12.29 18:13:13
Pimpeld a bevásárlókocsit, majd lődd ki vele a haverodat az űrbe. Ennyi, aztán vissza dolgozni!..
consumer_failure 2009.12.29 18:01:22