Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reconka (törölt)

3 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      ..
reconka (törölt) 2010.04.13 16:58:55
@BEN: helyes döntés

ez a videó nem lett az "igazi" és még enyhe voltam és nőies
reconka (törölt) 2010.03.12 23:43:43
@Saint: igen láttam nagyon jo volt a sorozat

Szerintem és mások szerint is ez a nfs epizód volt a határ innét kezdődött el hanyatlani a széria.. sajnos ezt a epizódott is beleértve..

Grafika átlgaos a gyerekek nfs underground óta ugyanazt a motort használták, arrol nem beszélve hogy rettentő csúnya a forgalom benne.

a videó olyan lett mint a játék sikamlós egyszerű felszines..
EA games nem nagyon változtatott.. tolja magából a csili vili játékokat.
reconka (törölt) 2010.03.19 19:14:08
@pantermanus: nem fogunk emlékezni.. tucat darab lesz..
reconka (törölt) 2010.03.19 19:05:58
tipikus példa arra hogy egy 200 mega alatti játék hogy alázza be a "krájziszt" meg a többi 52 dvd-ből álló tucat játéksereget..
Ötletes nagyon jó kis játék én ebbe a kategóriába sorolnám
Braid
www.youtube.com/watch?v=uqtSKkyJgFM
Gish www.youtube.com/watch?v=TRsqid3SWs0

ezek a játékok nem igérnek csili vli DirectX 10es látványt de szórakoztattnak.. és jobban mint a mostani EA games sz&rok

a videó jó.. még a mini játékokról beszélhettél volna többet de arra lesz jó a 2. rész
Az ember olykor hibázik. Mint most is. Köszönöm minden nagylelkű ocsmárolónak. Az ilyen kommentek arra biztatják az embert hogy folytasd. Különben nem vagyok admin, és nem vagyok rá kíváncsi hogy milyen "hírnevet" szerzek ezzel a videóval. Én őszintén szólva nem a…..
ne ne nézd meg ..
tryyy ..
Játékbemutató orba szájba proba 2010.01.30 20:27:29
try it..
"február huszonőőőőőőuubloáááhetedikén.." Tényleg Te vagy az, Luckey :DAz intro kifejezetten tetszik, jó a vágás és a zene is (Skillet még mindig powa). A menüben eltöltött idő még éppen elfogadható volt. Erőltetett grafika? Nem nagyon értettem mire gondolsz itt.…..
reconka (törölt) 2010.01.29 14:35:14
www.gamekapocs.hu/cikk/1900/704/Necrovision
90% olvasás 10% saját szöveg..

lehet egyszerübb lenne nekem is egy youtube-os gameplayt megnézni + elolvasni gamekapocs cikket?
reconka (törölt) 2010.01.29 16:41:55
@« l u c k e Y: én csak arra célzok, hogy picit másképpen is felépíthetnéd a videódat, de ez több ember észrevette.. persze foshatod ettől függetlenül a videókat magadból.
De valamit elértél: elkezdtem letölteni a játékot mert megtetszett
TÖRÖLT VIDEÓEjha :)Kis piszkálódás:  Left 4 Dead [= left for ded, nem DÍD, tanuljátok már meg :)]  illetve Godsmack [= Gádszmekk).  A Portal-nak hogy ne lenne zenéje? Még saját Soundtrack CD-t is adtak ki. Rendben, tény, hogy elég nehezen észrevehetők a zenék (amik…..
Napok óta figyelem a chat-et, és kezd elegem lenni, hogy sok embernek semmi se tetszik! Kezdeném a best of kommenttel:kasjfaksjdv: Ez a blog már nem az ami volt...Teljesen lelassult a sok live- szartól...és csicsásMenjünk szépen sorjában. Ez a blog miért nem az ami volt? Egyáltalán…..
reconka (törölt) 2010.01.24 13:57:36
Nos kezdem.. én vettem észre és én írtam a chatre hogy sajnos hibás ez a template amit használtok.. ha van kedvetek és lehetőségetek rá akkor el is küldhetitek max 5 perces meló..

Utóbbi hónapokban sok minden változott.. vannak profibb produkciók és vannak gyengébbek.. sajnos egyre több ember próbálkozik meg videószerkesztéssel, játékteszteléssel csupán azért, hogy haverjainak megmutassa milyen kemény srác.. Ezek az emberek nem tanulnak a kritikából és tolják a sz@rt blogra.. ami engem kicsit elszomorít, illetve valahol felvidít mert nem tudnak normálisan beszélni, videót vágni rengeteget bakiznak stb.....

A honlap borzasztóan lelassult.. eléggé sokáig tart betölteni az oldalt amikor 2 live adás van + 2 chat hozzá... Arról nem beszélve, hogy legtöbbször nem is megy benne semmi.. csak annyi, hogy adásszünet..
A lassúság nem miattatok van mivel a chatboxot amit használtok elég lassan hívja be...

Nagyot rontott a képen amikor néztem egy live adást.. és azt vettem észre arról szól az egész, hogy 2-3 ember jókat nevet saját hülyeségén, és youtube-os videókat mutogatnak be.. lehet hogy meg lehet ezzel fogni 10-16 éves gyerekeket de akik csinálják a live adásokat adhatnának a minőségre..

Persze lehetetlen megfelelni mindenkinek kedves Othala neked sem fog sikerülni.. jól tudom, hogy közeledik az érettségi és stresszelsz de ilyen bunkó kommentelő mindig is lesznek --> kasjfaksjdv ezekkel nem tudsz mit csinálni csak kibannolod, kiteszed a szűrét..

Egy szó mint száz törekedjünk a tökéletességre,ezt üzenném azoknak az embereknek akik videót akarnak készíteni, vagy készítettek.. mert sok kiváló tehetséges ember van ezen a blogon.

Az alkotó gondolkozás - szóló műfaj. Csoportban az emberek beszélgetnek, véleményt cserélnek, ítélkeznek, kompromisszumokat kötnek, de gondolkozni egyedül gondolkoznak, alkotni egyedül alkotnak.
reconka (törölt) 2010.01.25 20:02:40
 Számomra a videó formája furcsa volt, mert abból állt az egész, hogy bemutattál egyes részeket a játékból. Sem a történetről, sem a játék alapjairól nem beszéltél, amit nagyon hiányoltam. Nem tudom, hogy ez miért lenne ajánlás. A hangod sajnos eléggé recsegett, de…..
Ismét egy oldschool játékbemutató. Ez most nem tűnt annyira erőltettnek, bár a lőszeres dolog az elején és a játék nevével való izélés a végén valahogy nem illett bele. Amúgy a játékot a Jarhead Games fejleszette, a Groove Games csak kiadta :)Értékelés:  3,5  /…..
reconka (törölt) 2010.01.18 20:52:55
@playground: látod ez a baj amikor én jobban ismerem a videódat mint te saját magad :) az utolsó 2 percben volt kiírva, hogy vidót...

Az, hogy a webfordítás milyen nem kell szidni.. küldj be pontosabb fordításokat, így is támogatod a Magyar közösséget.. Elmondom, hogy a Magyar nyelv nem kifejezetten egyszerű, agglutináló (ragozó) jellege toldalékok halmozását is lehetővé teszi.. ezeket elég nehéz lefordítani
Szabályokat erre nem lehet csinálni. Vagyis igen. Hivatalos irodalmi nyelv szerinti írásmódból beletáplálhatnak több milliárd szabályt a szókörnyezet szerint, de a szlenggel akkor sem fog 100%-ig boldogulni.

Sajnos nem vagyok nyelvtanár, de nem kell morphologic-ot szidni, több mint 15 éve vannak a piacon, és elég szép dolgokat értek el.. ha érdekel (www.morphologic.hu/Dijaink.html)
Na igen, a Guitar Hero... A videóval 2 bajom volt összesen: az első a hangod nagyon halk volt (az introhoz képest főleg), tehát legközelebb próbáld egy szintre hozni a kettőt. A második gond, hogy a végére egy pörgősebb dalt választhattál volna, bár ez szerintem szubjektív…..
reconka (törölt) 2010.01.03 13:52:48
ha így halad a játék bemutatása lesz jó pár rész :D

@B3D: azt is vedd figyelembe, hogy első küldetések közt tartozik ez a menekülős küldetés.. egyrészt tutorial szerűségnek tekintem..

FPS tekintetébe eléggé rossz a videó, a másik dolog, ha nem egybe veszitek fel a szöveget, vagy bakiztok mert annyira izgultok, akkor úgy vágjátok meg, hogy a kattanás a végén ne halljuk.
Bug News FUCK FUCK FUCK!!! 2009.12.18 19:07:00
Hello!Különböző okok miatt egyenlőre nem tudom, csinálni a vidit. Sőt talán még a karácsonyi rész is veszélybe kerűl. Akárhogy is de most előbb el kell intéznem néhány dolgot. Még én érzem magam tőle a legszarabbúl. Szóval amíg nem jelentkezek addig is sziasztok! ..
reconka (törölt) 2009.12.20 09:52:29
@S.T.A.L.K.E.R: nem szidni a másikat, ha nem tudsz írni itt egy firefox addon:

addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/3386

szépen aláhúzza amit akarsz írni. Sőt tippeket is ad, hogy hogyan kell helyesen írni.. Én is helytelenül írok, de erre figyelek, hogy mindig fent legyen ez a kis kiegészítő..