Regisztráció Blogot indítok
Adatok
buraij

17 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Civil Mozgalom honlapján közzétették Seres Mária elsősorban tagsághoz írt nyílt levelét, melynek címe: Eljött az idő! A levél hozzávetőlegesen ezt az egy pozitív üzenetet tartalmazza. Jobb helyeken, egyetemi bölcsész-, meg gazdasági karok email listáin szoktak hölgy…..
Többek kérésére utánanéztünk a komment-beállításainknak, és elnézéseteket kell kérnünk, hogy eddig nem tudtatok kommenteket fűzni a posztokhoz. A hibát (remélhetőleg) kijavítottuk. Észrevételeiteket köszönjük.Amennyiben továbbra sem jelenik meg a kommentetek, kérlek…..
Blogunk célja lehetőség szerint az összes parlamenten kívüli, valóban létező, vagy létezőnek látszó párt életéről tudósítani. Szívesen fogadunk tehát maguktól a pártoktól is anyagokat, de ez esetben fel kell hívnunk a figyelmüket, hogy ezeket a saját ízlésünk alapján…..
buraij 2010.07.29 11:09:22
Komolyan már kezdem úgy érezni magam, mint egy pártlap újságírója, annyit kell róluk tudósítani...Nos ahogy ígértem, amint lesz információ, azonnal közlünk is adatokat Galba-Deák Ádámról a ZB főpolgármester-jelöltjéről.Galba-Deák '84-es születésű. Politológia szakos…..
Persze én tudom, hogy működnek ezek a dolgok, néha azonban még én is meglepődök.Történt ugyanis, hogy az Összefogás Párt elnöke, Szepessy Zsolt, Monok polgármestere, nem fizette tovább terepjárója lízingdíját. Erre a lízingcég feljelentést tett ellene, és köröztette az…..
Sajnos viszont csak a nevét tudjuk közölni, több információval a párt hivatalos közleménye nem szolgál: Galba-Deák Ádám a jelölt. A nol.hu információ szerint Galba-Deák a Demokratikus hálózat elnöke,sőt ő volt Szanyi Tibor XIII. kerületi kampányánk egyik vezetője. A Szanyi…..
Mielőtt még ismertetném magát a közleményt, gyorsan összefoglalva kikről is van szó: Magyarországon két szociáldemokrata párt létezik: a Magyar Szociáldemokrata Párt, aminek elnöke Kapolyi László, és amit minden magára adó baloldali lenéz egy kicsit, hisz lefeküdtek egy…..
Az SZDSZ új elnökségének első közleménye igazán határozottra és erőteljesre sikeredett. Szigethy István úgy odadörgölt a Zalai Hírlap hasábjain keresztül a fidesz törvénygyárának, hogy az gyorsan abba is hagyta a törvénykezési döpinget, és szabadságot vett ki. A…..
JÓ hírrel szolgálhatok Magyarország ballibrálisai számára (hé, figyelem ti ott öten, nektek is mondom!) A SZEMA bejelentette, hogy lehetőségeihez mérten ő is indul az önkormányzati választáson, így feltehetőleg lehet rájuk szavazni három-négy kerületben pesten, és…..
Míg más pártok a jelöltállítással, meg az ellenlábas kifúrásával foglalkoznak így két hónappal az önkormányzati választások előtt, van ahol először jobb, ha megpróbálják legalább az alapokkal rendbehozni a tagságot. Így tett az MSZDP-s Balogh László is, aki 6 pontban…..
A Zöld Baloldal nagyon talányos közleményt adott ki a minap: július 26.-án hétfőn bemutatja főpolgármester jelöltjét. A sajtó és a nagy (munkás)nyilvánosság számára nyílt rendezvényen jelen lesz a párt elnöke TGM is. Az, hogy ez az információ azt jelenti, hogy a nagy…..
Készülnek már a pártok az őszi önkormányzati választásokra: de míg a parlamenten belüliek akár hegyeket is megmozgathatnak a nagy állami és magán támogatásaikból, addig a kicsik kénytelenek beérni a helyi szintű helycserékkel. Így van ezzel mostani posztunk szereplője is.Az…..
Nem lehet könnyű a Zöld Baloldalnak mostanság, mert hát ugye a köztudatban zöld pártnak ott van az LMP, baloldalinak meg az mszp és a munkáspárt. Persze én tudom, hogy az igazi környezetvédőnek túl lájtos a Lehet más, a mérsékelten baloldalinak meg már liberális az a romhalmaz,…..
Egy párt az előző felsorolásból kimaradt, mivel most választott ügyvezető elnököt. Fogadja harsonaszó az SZDSZ új (vagy izé legújabb új) vezetőjét, az Első Liberált!Bizony rég volt már, amikor az index is teljes stábbal vonult ki, hogy tudósítson a Retkes Attilát…..
Nos igen, mivel a parlamenten kívül rekedt pártokról ritkán szól a sajtó, megeshet, hogy még az elnök nevével sem vagyunk tisztában, így bevezetésképpen vegyük számba az egyes pártok vezetőit:A két legrégebbi motoros egyértelműen a Munkáspárt vezetője Thürmer Gyula…..
Szeretem Kertész életigenlő depresszióját. Nem mondom, hogy olyan akarok lenni mint Ő, én olyan akarok lenni mint Én, de pontosan ez a lényeg. Kertész pontosan olyan mint önmaga, megengedheti magának hogy önmaga lehessen, felépítette saját magát, a sorsából, igen sorsából, nem…..
Nos akkor mintegy bevezetőül, és mottóul egy sokkal hosszabb lélegzetű cikksorozathoz: Tarlós István több cikk tanulsága szerint is akkor támogatja a fővárosi közgyűlést, ha az alternatív színházak kevesebb pénzt kapnak, hasonló ötletek mindegyik oldalról felmerülnek:…..
Építő jelleg Kútmérgezők 2009.10.23 00:13:00
Kutat sokféleképp lehet mérgezni, porral vagy patkánnyal, de mind oly sokszor, megteszi a puszta szó is. Egy kis cigányozás erre, egy kis kizsákmányoló zsidó nagytőke arra. Egyeseknek megadjuk a kultúraellenességet, másoknak a szebb történelmet, a szorongásaik kiélésének a…..
A vicces utcanevek frontján a lakótelepek elég jól teljesítenek. A közéletileg tájékozottabb ügyfélszolgálatosok például felkapják a fejüket, ha bemondom a lakcímem: Lovas István utca. A magyarázkodásról már leszoktam - egyébként hősi halált halt szolnoki pilóta volt a…..
Tetőtől talpig megújul a Duna televízió arculata, új díszletek, új főcímek, és új csatornaazonosítók - ezzel nyitja az őszi szezont a csatorna. Hadd idézzük a sajtóközleményt: "A Duna Televízió arculatváltásának lényege: letisztult, elegáns látványvilág, a…..