Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cukortartó

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Pinainas Update!! 2009.10.27 16:56:00
Lássunk egy kis mocskos infót a Pinainasról (Benkő Dániel sameszáról van szó), orion tollából:A netes videókat nézve döbbentem láttam, hogy Benkő mellett egy faszkorbács arc is közreműködik eme cirkuszban, őt Pálnak hívják...Pálról saját sztorim van, személyesen is volt…..
Eredetileg a hétköznapi tévéző mindennapjait meghatározó tévéműsorokról akartam írni, de ez a műsor… ez kicsapta nálam a biztosítékot.   A műsor előtt a tízes skálán 1,9 volt a port.hu-s értékelése, az első adás után 2,6-ra nőtt (jelenleg 2,5)! Mint…..
cukortartó 2009.10.27 17:59:08
@hererál: Kár, hogy így elég súlytalan a "véleményed". (Főleg azért, mert nem a sajátod.)

Jobb blog lesz ez, ha majd egyszer megpróbálsz olyan dolgokról írni, amit te magad láttál/tapasztaltál ki anélkül, hogy látatlanban ítélj meg másokat.

Nekem tetszett. Nincs benne semmi bántó, vagy idegesítő.
Dolgozó előtt végigröhögtük az egészet, bár gondolom azért sok múlik a társaságon is.
cukortartó 2009.10.27 18:05:07
Nos kérem szépen, tegnap elindult az RTL-en a "Benkő feleséget keres" című reality, éshát jó volt, csak kicsit száni. Persze mindehhez kellett az, hogy Benkő (a Dánielt meghagyjuk a versenyzőknek) pofátlanul hozza a formáját, végül is ilyen könnyen még nem kapott nőt.…..
cukortartó 2009.10.27 12:55:51
@Tigeri: Vagy István Dani?
cukortartó 2009.10.27 13:46:40
@eszkep: Ha ez igaz volna, akkor komoly problémája lenne annak, aki szerint, hogy egy bohóc valami asszonyság hátsóját fogdossa táncitánci közben egyenlő Sztálinnal, a Gulággal, malacszexxel, állatkínzással-mészárlással.

De mint tudjuk, se neked, se Csabának nincs semmiféle problémája... tehát a 21. századi szellemi és erkölcsi minimum Bullshit.
Vastagbőr Múltidéző 2009.10.23 08:01:00
53 év telt el, emlékezzünk.Először Dörner György, majd egy kis zene.       ..
cukortartó 2009.10.25 16:09:17
@mókusfüles bukósisak: Valamit félreértesz. Semmi közöm csernajához. Csak épp rámutattam, hogy kicsoda.
cukortartó 2009.10.25 16:14:31
@cukortartó: Egyébként kigugliztam, mert emlékeztem az akkori műsorára, meg hogy utána kénytelen volt nevet váltani, és hogy kábé 1hónapja történt. Onnan már egyszerű volt megtalálni.

Ha olyan értelemben lennék dörzsölt, ahogy ezt te most értetted, akkor most elsütnék néhány megjegyzést, de nem akarom horizontot még ennél is kellemetlenebb helyzetbe hozni.
cukortartó 2009.10.25 16:24:03
@mókusfüles bukósisak: Uuupsz... Epic fail.

Úgy belemerültem, hogy csak most olvasom, hogy már elsütötték egyszer.
Süllyedtem, további szépet mindenkinek.
Tudom, hogy van közte pár ismerős darab, de akkor is ez a legkeményebb gyűjtemény, amit eddig láttam, olyan kaliberekkel, mint a Kéznélküli Orgonista (tényleg isten csodája!), vagy a Larz Kristerz, ami a világ legelbaszottabb fiúzenekara...
Az "árpádsávos sapkában ment a kisfiú az iskolába" sztori a reggeli Mokkában. Az alapos műsorvezető kapásból NEM közli azt a  tényt, hogy az igazgató úr SZDSZ-es önkormányzati képviselő. Gondolom, ez cseppet sem tartozik a történethez, ugye TV2 ? No, de utána…..
cukortartó 2009.09.30 15:04:49
@jpmjpm: De mi van, ha nem mindegy neki a sapka?
Mert mondjuk van ezen kívül még 3másik sapkája, de ezt szereti a legjobban, mert ezt kapta egy kiránduláson.
Mondjuk egy olyan kiránduláson, ahol mindenki mosolygott, mindenki ővele foglalkozott, senki sem volt fáradt, és senki sem mondta neki, hogy: "Majd később, Pistike, nem látod, hogy dolgom van?"

Honnan tudhatja bárki is, hogy egy 8éves kötődhetett e valamihez, vagy nem?

Egyébként az, hogy átkerül egy tök új közösségbe, arra se vegyél mérget egy kisvároson belül. Az apja hokis, jó sok ismerőssel, azt sem lehet tudni, az új osztályába nem-e véletlenül a volt ovis társai járnak-e, vagy apu barátainak a gyerekei, vagy a szomszédai, unokatestvérei. Te tudod?

Kérdés, hosszútávon hasznosabb-e az, ha megmarad a régi osztályában, de azt látja, hogy az apja fülétfarkát behúzza még akkor is, ha biztos benne, hogy igaza van,

Vagy pedig elmondhatja magáról, hogy: "Bizony az én apukám egy ilyen ember, Őt nem ugráltathassa senki, ha egyszer neki van igaza!"

Ehh, hülye vagyok én, hogy egy 8éves fejébe próbálok belelátni, pláne látatlanban?
Másnak se kéne...
cukortartó 2009.09.30 15:31:59
@jpmjpm: Nem, sose voltam 8éves, tényleg.
A biztonság nem elsősorban a szülőket jelenti, és a családi hátteret egy gyereknek? A tinikorszak még arrább van ám. Nem azzal kevered?
Most vagy az van, hogy azt látja, hogy papa pörög, mint a szélkakas, ha valaki beszól neki, vagy azt, hogy a papa ha kitalál valamit, akkor az úgy is van.
És nem azt mondja másnap, hogy de mégse úgy van, mert az igazgató bácsinak azt mondta., hogy neki nem tetszik

Melyik jelenti a nagyobb biztonságot szerinted egy gyereknek? Pár 8éves, akikkel egy padban ülhet, vagy pedig egy állhatatos szülő?

Azt pedig még mindig nem tudni, hogy az új osztálya mennyire "új".
cukortartó 2009.09.30 21:41:26
@csernaja obca:
Az a helyzet, hogy te csak a saját szádba világítasz be, és azt mutogatod itt nekünk felnagyítva. Nem bántasz senkit magadon kívül.

Btw elég fájdalmas lehet ennyi gyűlölettel együtt élni. Mint egy szögesdrót, aminek befelé nőnek a tüskéi.
Ismét lecsapott a gyilkos ötforintos: most kaptam egy levelet Octaviától, a Naiv Ügyféltől, aki 1995-re 2000-et adott a pizzafutárnak. A futár ezután - valószínűleg, mert az akciót senki se látta - leszakította a névkártyáját a levélszekrényéről, bosszúból. Íme a…..
cukortartó 2009.09.22 18:59:22
@vadkutya:
De most tényleg, nem mindenkinek jobb így?
A futár reméljük talál magának egy fixpénzes állást, ahol nem kell azon hergelje magát, vajon mennyit kap majd 10.-én,
levezetheti a feszültségét mondjuk egy kalapáccsal, és még a haját se kell tépnie a zemberek miatt;
az octaviák eggyel kevesebb ideges futárral találkoznak;
a főnöknek meg megmarad a jóhíre.

Ha úgy nézzük, ez egy igazi hepiend.

Vagy inkább maradt volna meg futárnak a srác, hogy idegbe kergessen mindenkit, de leginkább saját magát egy olyan munkával, ami nem neki való?
Nem lehet alkalmas mindenki mindenre.
Hunvald nagyon megszívta.Egyik társa, Kardos Péter beismerő vallomást tett az ingatlanpanama -ügyben, zárolják a vagyonát (ideje volt), és most igazán szaftos részletek kerültek napvilágra az életviteléről.Egykori sofőrje kitálalt a Magyar Hírlapnak. Az interjút változtatás…..
Megint törik valamiben a fejüket...Iryna Ivaschenko, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) budapesti képviseletének vezetője  nyilatkozott az MTI-nek. Elmondta, hogy- Magyarország államadóssága a GDP 80%-a körüli szinten van, ami kiugróan magas a közép-kelet-európai országokkal…..
cukortartó 2009.09.21 17:28:31
@cotti:
Azért reméljük, az MSz nem lép be a Jobbikba. Egyébként ez honnan jött?
Nagyon örülünk, hogy egyre többen küldenek nekünk levelet, amelyben leírják az iskolával kapcsolatos jó vagy rossz élményeiket, véleményeinket. Ezúttal egy anyuka írt nekünk, aki egy orvosi rendelőben volt fültanúja egy igencsak furcsa beszélgetésnek, ami arra világít rá,…..
cukortartó 2009.09.20 03:07:18
Nehéz... nehéz.

Nemrég egy blogon olvastam egy sztorit.
Harmadik gyerekről szól, alsóba járt. Anyuka bement a nap közepén, hogy kikérje.

Ez történt: Pénz jött a számlára. Automatából kellett kivenni. Anyuka nem tudta elolvasni, mit akar a masina. 2nagyobbik gyerek már kimaradt a suliból.
És mint a népmesébe, hívja a legnagyobbikat. Okoskodnak, de nem sikerült a dolog. Hívja a középsőt, az még ki tudott betűzni valamit, de "túl gyorsan mozogtak a betűk", szóv megintcsak kudarc.
Hívták hát a legkisebbiket, aki ki tudta szótagolni, hogy "Kérjük helyezze be a kártyát."
Nem tudom biztosan, igaz-e, de nem lepne meg egyáltalán... Itt tartunk, kérem. Nem mindenki, de sajnos egyre többen, és ahogy a dolgok állnak, ez egyre rosszabb lesz.

Ugyanakkor, tudjátok, mivel töltöttem én az alsó tagozatot nem számítva az iskolát?
Reggel megtárgyaltam magammal az utcán, bemenjek-e a kapun, vagy egy sarokkal arrább menjek-e inkább a ...-hoz igazolásért.
50-50

Ha mégis bejutottam órára, azt vagy végigleveleztem, firkáltam, olvastam, csináltam a házit következő órára, vagy csak ráborultam a padra, azt aludtam. Gyakorlatilag semmi másról nem szólt az iskola, nem viccelek.
Most _ezért_ ültem volna ott minden nap? Ugyanezt, és ennél még sokkal értelmesebb dolgokat máshol is tudtam csinálni.

És bizibe semmiből se kaptam soha 3asnál rosszabbat. Csak a hiányzásaim voltak 200-250felett.
Osztályozó vizsgáim is voltak, főleg földrajzból, de leszartam azokat is.
A szülői aláírás az igazolásra meg nem nagy wasistdas.

Tudom, milyen kamuszagú, de én az érettségiről is csak annyit tudtam, hogy év végén lesz, ünneplőt kell húzni, és tollat vinni.

Se mimikorhogyan, se tételek, se semmi, és nem is érdekelt egyáltalán. Meg is lepődtem, mikor utolsó nap mondták, hogy nem holnap kell jönni ünneplőbe, hanem 3hét szünet.
Aztán meg ott tudtam meg 3hét múlva reggel, hogy mostan matekből kell írásbelizni, aztán már haza is lehet menni.

Kaptam függvénytáblázatot kölcsönbe, semmi gond. Így ment le a valahány nap, aztán gratuláltak, és a kezembe kaptam.
Utána a felsőfokú, na az volt aztán igazi herevere.

Röhej az egész iskola, na.
Valaki azért utálja, mert éppenhogycsak majdnem tud olvasni-számolni, de nagyon nem érti, miről van szó, valaki meg azért, mert egyáltalán nem kihívás, és le lehet vágni, hogy nem hogy használni nem fogja semmire, amit tanult, de még emlékezni se fog rá fél év múlva, annyira érdektelen.

Ahogy tudom, azóta még potyábban megy a tanulás. Nameg az érettségi, ehhh... És én még azt hittem akkor, nekem volt a könnyű dolgom

A kicsiket azért nagyon meg kéne fogni. Legalább alapdolgokat, érted, meg hogy érdekes legyen a tanulás, meg ilyenek.
Aztán pedig a nagyobbakkal akkor már nem kell úgy bánni, és olyan anyagot tolni a szájukba újra meg újra, ami még egy 40IQ-s Down-kórosnak is pihha.
cukortartó 2009.09.20 10:16:33
@gyuzsu: Nem zseniség kérdése. Egyáltalán nem.

Készülni? Mire? Pl matek. Ha az ember megtalálja a fonál végét, a legpotyább órák egyike. Nem kell arra tanulni semmit, amíg függvénytáblázatot lehet használni. Csak a tanár volt szigorú. Ott tanultam meg aludni nyitott szemmel, vigyázzbanülve.

Történelem? 4évenként elmondják ugyanazt elölről? Ráadásul hetente az éppen aktuálisat többször is töriatlasz mellett? Hármasra minden erőfeszítés nélkül simán megoldható egy átlagos iskolában.

Irodalom? 6.-7.ben mi tartottuk az órákat végig, "Műveltségi Vetélkedő"-ket szerveztünk olyan kérdésekkel, hogy
-Mikor született Petőfi Sándor?
-Milyen állat a halfarkas?
-Mi a nevük a Backstreet Boys-oknak??
Olvasni egyébként is szerettem akkoriban.
Középben pedig végig első félóra elment 2szerencsétlen felelésnek csúfolt nyögdécselésével, valaki olvasta hangosan az aktuális verselemzést, vagy oldalakat a könyvből, tanítónéni el volt magával, a többiek pedig élvezték a folyamatos lyukasórát.

Kémia? Olyan jókis ötlet volt a negyedéves témazáróknál az az egész éves egybefűzött izé, hogy végig csak az nem írta meg minimum 4esre, aki nem akarta. Óra elején osztály fele előreül, írásbeli felelet, 3képletet, laza tanár mellett. Azzal is elmegy negyedóra. Aztán tanár ír a táblára, magyaráz a hobbijáról, meg a rohadt önkormányzatról, ami nem nyírja le a csalánt az utcájuk árkában, meg erről-arról. El lehetett lenni ott is.

A fizika mondjuk tényleg csak a jóistenen múlott, attól a hideg rázott mindigis. Annyi betű, meg képlet, és mindegyik máshova, meg mást jelent... Utáltam. Na nem is választottam érettségi tantárgynak. (Jaigen, nem is lehetett választani. Kötelezően választható volt csak.) Letudva szerencsére.

Marketing-Szálloda-Vendéglátó? Uggyan. Informatika? Hehehe

Német? Általánosban hasítottam, mint kés a vajon. Aztán meg konkrétan röhögtem, mikor 9.ben megláttam, miket fogunk "tanulni". Pont azt, amit elsőben már egyszer letudtam.
Még olyan töményen nem unatkoztam egy órán se, és más se. Még 4év múlva is azt "tanultuk", mi a der részesesete, és hogy rakjuk múltidőbe a gehen-igét.

Mi volt még...? Földrajz, biológia. Nem vészes. Térképet vágja az ember, be kellett magolni, ki mennyi vasat termel, meg nyitvatermő, ilyesmi, na, ez valamikor egyszerű volt.
Felejt az ember hamar.

De matekból elmondanám, még mindig én korrepetálom anyukámat hétvégén. Ő most érettségizik. 2év, heti 15órában fizikával, nyelvvel, biológia, földrajz, minden. Érdekess

Hát, wazz, igen. Ezekért tényleg érdemes volt 12éven keresztül napi 6-7órában üldögélni, és nézni a többieket. Oké, legyen 10. Az első 4év tényleg nagyon fontos volt. Bár írni-olvasni-számolni nagymamám tanított meg még korábban.

Magántanulónak lenni Ciki.

A munkámról pedig annyit, hogy annak folyamatosan látom, és tapasztalom az eredményét. Annak is, ha jól csinálom, és annak is látnám, ha elrontanám.

@Swank: Sőt, el is vihetik a gyereket, ha nem igazolja a hiányzást.
cukortartó 2009.09.20 14:58:30
@Swank: (a+b)^2re, meg ilyenekre gondolsz? ...Psszt: Függvénytáblázat.

Például pitagorasz? Mi olyan bonyolult benne? Hogy szavakkal mondj el egy képletet, ami benne van az ft-ben?
Bizonyítani? Ha az ember már látta azt a 2nagy kockát, és meglátta bennük a 4egyforma háromszöget, meg a kis kockákat, amik a háromszög oldalain a kockák, akkor már megérti, hogy kell rakosgatni őket, hogy kijöjjön a 2nagy kocka,
aminek tudja az oldalait, területét, kisatírozza mindkettőből a háromszögeket, ami megint ugyanannyi, és kész.
Így vakon nagyon nehéz elmondani, hogy van, de bármikor szívesen lerajzolom újra, és odaírom, mimicsoda, és miért van ott. Túl nagy feneket kerítenek neki. És ha hivatalos, akár írok négyzetet a kocka helyett.

Nincs azon mit tanulni utána. Józan paraszti ész, ahogy írták már előttem.
Ha pedig nem látja meg, hogy van, akkor meghallgathatja ugyanazt 1000edszerre is, és elolvashatja akárhányszor ugyanazt.

De tényleg nem tudom, milyen kifejtősre gondolsz. Én egy feladatlapot kaptam, csak a betűket kellett ideoda rakosgatni a függvénytáblázat alapján, amíg a legegyszerűbb nem lesz a végén. Ha volt benne szöveges-kifejtős rész, ezek szerint biztos, az nem volt túl emlékezetes.
Azt már inkább el se mondom, hány pontos lett, mert akkor aztán tényleg leköptök.

@Sherrer: Mondtam én bármit is akármilyen _elméletről_? Nem annak volt szánva.

Középsuliban úgy érted, ember és környezete?
Hogy a gyomorban sav van, a tinik pattanásosak, az idősek pedig nem szeretnek egyedül lenni?
Nem tudom, ti miket tanultatok, de nekünk még könyvünk se volt rá. Vicc volt az egész, mint egy szakkör, vagy méginkább pia nélküli kocsmázás.
Tanár az első sorral beszélgetett, meg fújta az orrát egyenesen bele a függönyünkbe, mi meg kártyáztunk 1évig. Hogy jegyet ugyan mire kaptunk, azt azóta se tudom.
Hát az aztán nagyon húzós volt. Azért is érdemes volt bejárni, komolyan.

@gyuzsu: Pont ilyesmivel indítottam. Látok olyan figurákat én is a neten, myvipen, hogy az valami fantasztikus. Kész csoda, ha a harmadikig eljutottak.
Valahogy senkinek se jó. Kit hibáztassak? Nem hibáztatok én senkit. Ez van, ezt dobta a gép.

És aki arról elmélkedik, hogy megoldás-e, ha szülőt értesítik, vagy alá kell írnia az igazolást...
Azok a srácok, akik Igazán sokat lógnak(értsd: 4-500órákat is igazolatlanul) már alsóban, és másodjára-harmadjára kell újrakezdeni a második osztályt emiatt, na ott aztán az anyukát nagyon meg fogja ám hatni az ilyesmi.
Sajókaza. Emlékszünk: "Dugó" és a hírhedt áramlopási ügy januárból. (Itt és itt és itt és itt) Most megint a figyelem középpontjába került ez a 3500 lakosú Borsod megyei település. Egy család: apa, anya és 6 gyerek. Aput meg anyut a bíróság 10 hónap letöltendő…..
cukortartó 2009.09.11 15:10:10
@gidabiga: Azért mondtam, hogy az 500óra lógás túlzás, még ha szerzett mellé igazolást, akkor is.
Tudni kell, mikor az elég. Gyagyásak ezek.

Nem értem, miért nem vitték még el a kölköket. Attól, hogy valaki leszarja a hivatalt, meg az idézéseket a gyerek miatt, a hivatal még nem szarja le őt...

Fogalmam sincs, hogy hány óra van egy évben, hálistennek már 7éve letudtam az egész szopást, de az biztos, hogy negyediktől fölfelé érettségiig a legkisebb összeügyeskedett szám a bizimben a 21x, a legnagyobb meg 33x.

Az osztályfőnökök nemigen kedveltek emiatt, de belül maradtam a vonalon, nem piszkált senki, pláne nem hivatalosan.
cukortartó 2009.09.13 02:09:17
@Kartal (a dühös): "mert 18 év alatti volt a felesége, amikor teherbe esett. "

Akkor valaki vagy tréfa-répát reggelizett, vagy történt ott más is.
Ha ez így menne, minimum 5, de egész biztosan több generációra visszamenőleg börtönviselt lenne az egész rokonságom, héé.

Mást nem tudok hozzátenni. Elmondtatok már helyettem mindent. Majdnem 500komment... szép
Geekblog A végső állomás 3D 2009.09.08 14:50:00
Kilenc évvel ezelőtt a filmesek kitalálták a tökéletes sorozatgyilkost. A Nagy Kaszás végtelen számú folytatásban szerepeltethető, nem kell minden rész végén kinyírni, és minden következő elején feltámasztani, és bármilyen bizarr, hihetetlen, túlspilázott módon lecsaphat az…..
cukortartó 2009.09.08 22:13:05
@Bellagio: Akkor bajod lesz szerintem, mert most igen papirízű halálokat találtak ki.

Még a 2. 3.rész is elment a meglepetések miatt, meg a szolipara, fogorvospara ugye, de ez nem.

@llll5: Persze, hogy lehet. A Valentint is úgy néztem.
A fagyi visszanyal. Orbán Viktor kapott egy kis ízelítőt, mi vár 2010 májusától. És ez hol van a leendő "Orbán takarodj!"-hoz képest? Ilyen szelíd "tüntetést" is rég láttam, de úgy látszik, a Miniszterelnök Úrnak ez is sok. Hány és hány alkalom volt,…..
cukortartó 2009.09.08 00:13:57
@heima: Aha, mikor nem voltam biztos benne, onnan dobta ki, hogy az önbizalomra, szemkontaktusra, önmagunk és környezetünk elfogadására, meg ilyesmikre gondolhattál, amiket mellőztek a tüntetők.

Vigyázzál az ilyenekkel!
cukortartó 2009.09.08 19:33:17
@elfelejtette: Mint az okoslány a Mátyáskirályos mesében.
Pucér seggel, halászhálóba burkolva egy gúnáron "lúdagolva".
Pont úgy, ahogy jött.
Egy közelmúltban nyilvánosságra hozott felmérés adatai szerint az NBC szebb napokat látott sci-fi-sorozata az illegális letöltések koronázatlan királya, legalábbis ami a sorozatokat illeti. A Big Champagne nevű médiakutató cég adatai azt mutatják, hogy a Hősök epizódjait…..
Kávé helyett jó lesz ebéd után is, hátha valaki reggel elmulasztotta. Szeptember elsejének reggelén Nyisztor Ferenc, Nyírmihálydi polgármestere tiszteletét tette a TV2 Mokka c. műsorában, a már régóta folyó üggyel, a nyírmihálydi ál-értelmi fogyatékosságos esetekkel…..
cukortartó 2009.09.03 20:07:30
@667 - A Sátán szomszédja:
Nekem egy cigány szomszédom sincs, és élőben évente ha 3-4x látok cigányt, akkor sokat mondtam. Ettől függetlenül majdnem mindenben sorstársak vagyunk(szomszédilag).

Itt vannak mellettem mindjárt a H.betűs család. Nyugdíjasok, felnőtt önálló lányukkal. Tiszta, szép ház.
Utálják egymást, mint a sz.rt, a lány mégis minden délután visszajár.
Ezeket a balhé tartja életben, na.
Akkor olyan kiabálás megy, hogy a túlsó sarokig elhallatszik. Kurvázás, Rohadjmeg(anya-lánya közt!!!).
Apukának vmi csövet raktak a gyomrába, amire nem szabad inni. Naná, hogy ivott tovább, és iszik azóta is, le is bénult deréktól miatta. Azóta felesége wczteti, fürdeti, jó hangos"Te büdös geci!!! Mikó döglesz má meg?!!" kiséretében.

Szembe velünk egyedül élő bácsika, aki puskával a kezébe üldögél az ablaka mellett estétől reggelig. Miatta tartja mindenki 7lakat alatt a macskáját, a kóbormacskák ugyanis a gyagyája. (minden macska, amit az utcán lát.) Az én egyik cicumat is elintézte már tavaly.

A másik oldalunkon lakó villanyszerelő meg olyan furmányosan oldotta meg a csatornázást, hogy a csövet a wcből a falon egyszerűen kivezette az udvarába, azt hajrá. Folyik belőle kifelé minden szépen a tócsába, ahogy kell.
Mondjatok amit akartok a biogazdaságról, de azon a részen még a fű is kipusztult.
De mintha nem lenne elég, hogy a szag miatt nem jó kimenni a saját kertünkben se, még ráadásul mindig észrevesz, és neki is áll jópofizni a kerítésen túlról, hogy mikor megyek már át hozzá egyszer koccintani egyet.
Az élettársa meg egyfolytába úgy néz rám, mint aki ölni akar a f.sz ura miatt. Mintha bárkinek is irigyelné tőle... :D
Pedig régen dejó volt discmannal, söröcskével olvasgatni-napozni kint...

Kettővel mellettünk meg az Sz. betűs családban az ikerfiúk KiTudHangosabbanVisítani versenyt szoktak játszani az udvarukba este 6körül.(fürdetés?)
Én még azoktól érthető szót nem hallottam sose negyedikes létükre, csak hogy VÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍJJJJJÁÁÁÁÁ-kórusba. A legjobb, mikor beszállnak a környékbeli kutyák is.

A kettővel szembe lakó fideszes képviselőnek meg az ajtaja elé a járdára rendszeresen odafosik valaki hajnalonta mindenki örömére. (nem kutya)

De lopás legalább tényleg nincs.
cukortartó 2009.09.03 20:53:00
@mind2: Sose megyek Los Angelesbe lakni.
Máshova se.
Ma lép életbe a nyári nagy vitát kiváltó "terézvárosi csendrendelet". Este 10 és reggel 6 óra között nem tarthatnak nyitva a kerületi szórakozóhelyek, így valószínűleg háromnegyed 10-kor kidobnak minden vendéget, akik szépen átsétálnak mondjuk a Király utca másik…..
cukortartó 2009.09.03 09:56:52
@italmester:

pl.: 0,7 Bacardi
2 coca-cola
1 chips
1 rágó
7100,-

Nem viccelsz, hallod :D

Ahhoz, hogy egy átlagos diák(vagy max 2-3) elszopogassa egy punnyadós este filmezés közben, árban kuvvasok,
ahhoz meg, hogy egy min 4fős társaság el legyen vele, úgy se olcsó, de még ráadásul szánalmasan gyengusz is.

Egyáltalán mi a célcsoport? Menő üzletemberek, akiknek nincs bárszekrényük(LOL), de még egy csicskájuk se akit egy telefonnal ne tudnának elzavarni akár Vácra Törleyért?(MegaLOL)

Jobban megdobná a forgalmat mondjuk +1csomag 4-5üveg occsó borral, meg egy(kettő) 2literes kólával
Úgy 3000-4000ért. A srácok imádnák.
Vagy maximum ugyanennyiért 2x6 dobozos sör, valami sóskeksszel. Vagy 1-2üveg occsó vermut, vagy pedig pezsgő(de abból inkább 3).
Ilyesmi.
Vastagbőr Napi kérdés 2009.08.30 09:01:00
Könnyed, rövid vasárnapi post a sok agybajos mutyi után:Kicsoda a képen látható napszemüveges ember?A sok itt tobzódó kockára tekintettel semleges nevet adtam a képnek, szóval ne reménykedjetek, azzal nem bukok le. :-)..
cukortartó 2009.08.30 17:13:53
@vero: Mümph?

Vero, ilyen masszív fiatalsággal annyian vannak, akik vagy meghaltak hamar, vagy beálltak a kopaszodó pocakos, csíkos inges szakemberek sorába, vagy már 40esen az utcán fejezik be a pályafutásukat, miközben szarosan-hugyosan a képzelt barátaikhoz mormognak, azt se tudva már, kicsodák.
Avagy itthon van még egy opció: Ha bevállalja, hogy köténykében sütögeti 1héten át másik 4kuka-celebbel együtt a rántotthúst, és néha nyilatkozik a fókuszban a pudlija ürítési szokásairól.

Ezek olyan nagyon méltóságteljes kilátások valakinek, aki arra verte a mellét annannak idején, hogy halálig sexdrugsgabbahouse meg gitár lesz??

Ez, ahogy ő csinálta többékevésbé az egyetlen méltóságteljes mód, ahogy egy rocker megöregedhet szerintem.
cukortartó 2009.08.30 21:38:15
@cukortartó: Egyébként elég furcsa, hogy pont most futok bele egy Mick Jaggeres posztba.
Éppen tegnap éjjel dumáltunk arról páran, melyik híres emberrel mennyiért érné meg megprostituálkodni egy órára.

Na már most az ilyenek 90%a nálam SemmiPénzért-KizártDolog kategória.
Inkább meresztem a szemem a Singer fölött napi 10órában 30éven át, minthogy önszántamból hozzámnyúljon valamelyik, bizisten.

Aztán van úgy bő másfél tucat VodkávalElmegy fickó. Akik le tudnának számolni a tenyerembe egy kocsi, vagy lakás árát, hogy elmenjek velük.

Na és a következő, a Nagyon Szívesen Ingyen Is!-kategória. Itt van Jagger, meg még rajta kívül három másik.
Ha visszamehetnék 30évet az időben, akkor még szép, hogy egyértelműen... Kétszer is! Békaszáj ide, vagy oda. De ha a körülmények olyanok(kevés a fény, jó kedvem van), akkor még a mai állapotában se rugdosnám le magamról.

Valamit nagyon tudhat, ha ilyen élet után még mindig annyi szusz van benne, mint egy 16évesben.

A legfelsőbe csak egyetlen "sztár" van, de ő sajna hamar kiégett.
Viszont bizonyos értelemben már 8éves korom óta bele vagyok habarodva az akkori hangjába, a hajába meg a csípőmozgásába.
Ha most elmehetnék egy koncertjére a 90es évek elejébe, akkor Őneki Még Én Fizetnék egy 10perces cekcualizásáért a színpad mögött a szünetben...

...Álmodj, Királylány... :)
cukortartó 2009.08.31 17:19:37
@Szélpörgő: Ozzy szegény már csak csoszog, és morog, mint egy vén tacskó.
Az is egyfajta csoda, hogy még nem zacsiban húzza maga után a végbelét.
Zeneileg, és a színpadon se egy ördög már
Im just a drííííímer...

Elég sokan rokannak bele ebbe a VégigcsinálomAmitKijelentettem dologba így vagy úgy.
Az egyedi az, amikor úgy hajtasz végig ezen a kakin, hogy igazán csak a burkolat bánja, és pár meglazult csavar.

Az Ac/Dc mostani dolgairól sajnos nem sokat tudok, de ha még így se langyosodtak-punnyadtak el, az tényleg klassz.

@vero: Mümph?=Hümm?=He?=Mi?=Tessék?
Rosszra gondoltál?

@bbjnick: "amikor a riporter megkérdezte tőle, hogy: a turnékon föl szokták-e emlegetni a régi szép emlékeket? Azt mondta: Nem, mert már nem emlékeznek semmire :-("
Minek nosztalgiázgassanak? Csinálják. Turnézzanak.
Kezdődik az ősz, fél év múlva választások, a Fidesz 55%-on áll, az MSZ 8%-on. Mit tennék én, ha Fideszen politikus lennék? Kussolnék, és  hátradőlve élvezném az MSZP-SZDSZ showt. Mit tesz valójában egy Fideszes politikus? Ígérget. Nyilatkozgat. Sajtótájékoztatókat tart.…..
cukortartó 2009.08.31 10:26:43
@civilkontrol:
Voltál már te szabin egy évig 8év jól bejáratott nyüzsi után?
Ha igen, segített?
Gyerekszabadság nem számít, a nyüzsi legalább akkora.

Élvezted a 3.hét után is? Utazgatás nuku, mert a családnak nincs szabi, ahogy a kollégáknak, barátoknak se.
De legalábbis hasznosítottál belőle valamit, vagy mindig Holnap?
Utána mennyire volt üdítően könnyed érzés visszarázódni a ritmusba? Mármint az első 2nap "újdonság"varázsa után.

Nem sajnálom én a nyugalmat senkitől se, abban viszont nem vagyok biztos, hogy ez az egy év parkolópálya nem-e a szarnak egy pofon inkább.

Szerintem 2hónapon belül, mikor otthon már igazán háborús a helyzet, kaparják majd az igazgató ajtaját, hadd mehessenek vissza mégis inkább, vagy elmennek dolgozni máshova, másmit.
Jaj Istenem, szomorú vagyok. Vigasztalhatatlanul szomorú. A Budapest Televízió volt a biztos pont a nagy magyar jelenkor viharában. Stabilan és rendíthetetlenül, kiszámíthatóan és rideg profizmussal hozta hétről hétre azt az utánozhatatlanul alacsony színvonalat, azt a már-már…..