Regisztráció Blogot indítok
Adatok
albeKahh'.

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fel a szemüvegeket, térhatás powa! Bence küldte: Egy nap haverommal voltunk az Interspar-ban és egy durva Painkiller borítót vettünk észre amit muszáj volt elküldenünk neked. UI: Nem hittem volna, hogy a szatíra ennyire nem érthető, de természetesen ez csak egy nyomdai hiba...
albeKahh'. 2010.09.20 15:22:43
Tudom, hogy ennek nem szabadna itt lennie, mert Wii játék, de valaki mondja már meg, hogy mi az isten folyik itt? Köszönöm a beküldőnek, aki érthető okokból anonim akart maradni :D ..
albeKahh'. 2010.06.08 22:00:17
Azaz még több "GÁZDÁÁÁM!" Ami nekem anno nem sikerült, az (BG)-nek igen, hiszen nemhogy el tudta indítani a játékot, simán elkezdte feltölteni a pályákat! Itt az első kettő, a többit a profilján találhatjátok. Nem semmi kitartás és valóban, játszhatónak tűnik...
Sokan elküldték nekem ezt itt, hogy a City Interactive márkajelzés alatt megjelenik egy 'Sniper : Ghost Warrior' nevű játék és hogy ez a Mesterlövész folytatása. Megnéztem a trailert és nem egészen értem, hogy miért írjátok ezt? Nem vélek felfedezni különösebben…..
albeKahh'. 2010.04.13 21:27:01
@Dax: te egy szerencsétlen vagy.
albeKahh'. 2010.01.10 05:04:10
@Bazsi(HUN): Mire betölt az a retek. Ha nem vetted volna észre mielőtt lő tölt a dvd és mikor odaér a bomba lehet h ki tudja lőni.
Úgy néz ki mások is felfigyeltek a játék érdekes ellenségeire Küldte: Vreid..