Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aglaca

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Madarat tolláról, szélsőjobbos idiótát rádiójáról, fogalmazhatnánk át a klasszikus közmondást a Szent Korona Rádió honlapján megjelent hír, pontosabban annak megfogalmazása láttán. Hogy lehet valaki annyira gyökér, hogy a Nelson  Mandela feltételezett haláláról…..
A Republic a Facebookon jelentette be hivatalosan azt a már igazából pár napja teljesen nyilvános hírt, hogy Sipos F. Tamás fogja pótolni a nemrég elhunyt Cipőt a koncerteken. Hogy ez most csak ideiglenes vagy állandó, arról nem szól a közlemény, ahogy arról sem, hogy milyen…..
aglaca 2013.04.26 01:34:00
Én valamikor réges régen a messzi galaxisban láttam egy riportot a Cipővel, ahol arról beszélt, hogy azért sikeres a Republic zenekar, mert náluk a szerzői jogdíjak egyformán vannak felosztva, tehát mindenki ugyanannyit kap. Mindegy, hogy ki írja a szöveget, ki a zenét, és ki megy le sörért.
Azt nem tudom, hogy ez később is így volt, vagy hogy jogilag is közös volt a jogdíj.
De az nagyon durva lenne, ha Cipő eme önzetlenségét kihasználva a zenekar egy futottak még kategóriából előhúzott(persze régi barát meg blabla...) énekessel úgy tenne, mintha mi sem történt volna.

Előbb utóbb azonban lemezt is kéne csinálni, csakhogy a Trabant kiment a divatból, a buli se megy már a parton. Csabi bánatában belerúg valami régi komódba a próbateremben, mire egy régi poros spirálfüzet kiesik belőle, benne vagy 30 Cipő dalszöveg. Tamás izgatottan felkapja és lapozgatni kezdi. Bár nem akarja de egy elfojtott sóhaj csak feltör belőle: "Hát, ez nem semmi", lopva körbenéz, de szerencsére senki nem hallotta meg.
Az izgalmak és a feszültség enyhítésére leugranak a közeli talponállóba VBK-t inni. Miután 5x megnyugodtak, megbeszélik, hogy tüstént azonnal jövő héten elkezdenek próbálni. Tamás megkönnyebbülten lép ki az ajtón és indul hazafelé, miközben egy régi dallam jut eszébe: Nincs baj Baby...

A végére legyen itt egy remek Sipos F. Tamás dal:

www.youtube.com/watch?v=5u6utBfiX-M

Azt meg persze az Összesküvés-elmélet című film óta tudjuk, hogy minden merénylő neve három szóból áll.
Aki rendszeres látogatója a blognak, tudhatja, hogy időnként kitekintünk más irányokba is, ha akad valami érdekes, hiába nem illik a profilba. Így van ez most is, ezt alátványos filmecskét ajánlunk a szombati ebéd utáni ejtőzéshez.A téma a drift, motorokkal. Azonban nem csupán…..
Utoljára a válság elején, 2008 őszén tartott aukciót a Veterán Autó és Motor, valamint a Oldtimer & Youngtimer magazinokat kiadó Oldtimer Press Kft. A következőre csak most, vasárnap, 2010. október 17-én került sor a Hungexpo Syma csarnokában. A korábbi időkhöz képest…..