Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabod

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem ismeretlen jelenség, hogy egy-egy nagyobb játék megjelenésekor a Metacritic nevű, különböző értékeléseket összegyűjtő portálon elszabadulnak az indulatok. A hivatalos tesztek általában hozzák a papírformát a 70-90 százalékos ítéletekkel, azonban a felhasználók,…..
Szabod 2011.11.10 19:35:40
Én ma egy pár órát játszottam vele (nekem is Torrent bácsi hozta kipróbálásra:D), és szerintem is nagyon szigorú ez a pontozás. AZ MW3 egy teljesen korrekt játék (eddig). A Modern Warfare 1 a kedvenc Call of Duty-m, és a kedvenc FPS-eim közt is előkelő helyen van. Nekem fontos az, hogy egy játéknak érdekes legyen a története, és lehet hogy azért mert ez az, "oroszok, atombomba" stílus mindig is bejött nekem, de annak ellenére hogy nem folt fordulatos a cselekménye, nekem a sztori tekintetében nagyon bejött. A második részben már kissé romlott a történet, de még úgy is eléggé érdekes volt.Véleményem szerint a Call of Duty játékokkal legfőképp azért van sokmindenkinek baja, mert túl van Hypeolva. Az emberek túl magasra teszik a lécet, aminek aztán nem tud megfelelni. Másfelől pedig azért, mert tényleg egy interaktív mozi az egész, de ez engem végképp nem zavar, végtére is én a Fahrenheit-et is imádtam :D. Igaz hogy nagyon be van határolva a mozgástér, de ha valaki nem csak a végtelen mennyiségű öldöklésre kíváncsi, azt nem zavarja. A grafikáról pedig annyit, hogy igaz, nem valami szép a mostani játékokhoz képest, de számomra ez sosem volt meghatározó (másrészt pedig, legalább el tudja futtatni a gépem :P). Tehát az értékelésem: 10/7. Semmi különös, de szórakoztató, és ez a lényeg. Játéktörténelmet nem fog írni, de az nem is feltétlenül szükséges ahhoz hogy jó legyen.
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Talán ezek a legviccesebbek..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.11.17 21:22:00
Holnap este kikerül az új videó. Nem hiszem el, hogy már megint egy hónap telt el a legutóbbi óta... Ezúton is elnézést.A videóról nem kerül ki trailer, mert egyidőben felkerül Youtube-ra is az egész. A videó hossza majdnem 14 és fél perc.20:07: Későn értem haza, csak most…..
Az eddigi legrosszabb, de egyben legviccesebb focis játék, amivel valaha játszottam. Picit sármos is, olyan szánni való kis aranyos, aki bár próbálkozik, de kudarcot vall.  Közeljövőben lesznek még érdekességek a Beach Soccerrel kapcsolatban, plusz egy extra, amire eddig még…..