Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kunó_u.1(Karin)

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Jobbiknak van ez a mániája, hogy karácsony előtt kereszteket állít fel köztereken és egy pappal felszentelteti. A keresztállítás miértjére adott magyarázat persze 100%-osan jobbikos: "Advent idejére, egészen Vízkeresztig a Jobbik Magyarországért Mozgalom már több éve…..
Kunó_u.1(Karin) 2009.12.08 14:00:15
@Pannonpuma: Azért állítanak kereszteket, mert kereszteket szeretnének állítani. Kész.

Tilos?

A Jobbik az égegyadta világon semmit sem tehet, aminek ne politikai sárdobálás a vége. Ha holnaptól karácsonyig cigánygyerekeknek osztogatnák az mp3as telefonokat, akkor is nácik.
Nem tűnt még fel? Hol élsz te?
Kunó_u.1(Karin) 2009.12.08 14:51:04
@Pannonpuma:

Hát, ha egy átlagos keresztényre csak huszadannyi pozitív hatással van egy kereszt látványa, mint amekkora vihart tebenned kavart, akkor már bőven volt értelme kirakni.
Vastagbőr Ezért megy a harc 2009.12.08 13:01:00
Az MSZP úgy tálalja a lista-írási bohózatukat, mintha emberek milliói rágnák le a körmüket izgalmukban: -Te, a Tüttő Katát hányadik helyre tették? -A Leisztinger nőjét? Nem tudom ... és te hallottál valamit a Göndör Pistáról? -Ő befutott a 37.-ik helyre ... -Jaj, de jó!…..
Kunó_u.1(Karin) 2009.12.08 13:47:37
@mefisto: Abban az esetben, ha Pintér Sándor belügyminiszter lesz, majd szeretnék kérdezni tőled valamit.
Csak el ne felejtsem.
Előző rész tartalmából a nyitány, de ugye senkinek nem kell feleleveníteni, jó kis agybeégetős első epizód volt. Google Earth stílusban közelítünk a Föld egy pontjára, közben kislány énekel, gyerekek fekszenek a földön, magában is elég nagy gombócot varázsol az ember…..
Napról-napra egyre kínosabb ... Már 14 ember van előzetesben a sajóbábonyi "tömegverekedés" miatt. Az arány 14 - 0. A tények makacs dolgok, némi zavar is támadt az Erőben, hogy ezt mégis hogy magyarázzák ki ... A TASZ és hasonló társai csak annyit tudtak…..
Kunó_u.1(Karin) 2009.11.21 01:49:07
@vitrinpista: Tehát mennyire?
Kunó_u.1(Karin) 2009.11.21 06:10:13
@vitrinpista: Oké. :)
Igazán kedves tőled, hogy a körülményekre való tekintettel megbocsájtod neki, hogy sötét bőrrel született.

Offtopic vége
Ez az exkluzív Sztojka Iván interjú már nagyon kellett, eddig még sehol sem tudtak mosakodni a Marian Cozma meggyilkolásának ügyében letartóztatottak. Az RTL megadta a lehetőséget Sztojka Ivánnak, ő pedig élt vele. Vastagon.   "én nem kábítószerezem már…..
Kunó_u.1(Karin) 2009.11.24 15:51:48
@Marcellusca: Akkor csak a te kedvedért, íme egy csontocska:

Szerintem az, hogy 10millió, vagy csak 10 ember akaratát képviseli egy döntés, nem számít, a tényeken nem változtat:
Valakit megölnek.
Aki pedig ezt 10, vagy 10M ember nevében meghozza, az szintén gyilkos.

Lehet ez egy érthető, logikus döntés, de etikus, vagy morális biztosan nem.
Kunó_u.1(Karin) 2009.11.24 17:01:56
@Doña ¡Cara(mba)!:
"Szerinted az áldozatnak HÁNY ÉLETE VAN?"
Csak egy. Ahogy mindenkinek. Amiért mindannyian felelünk, és amiben így vagy úgy mindannyian szembenézünk a következményekkel.

"...a két szó ugyanaz, de ez ne zavarja meg gondolatmeneted"
Egyáltalán nem zavarta meg.

"Kérdezte azt..."
Szerintem nem. Mást sem. Mert valószínűleg egy pszichopata gyilkos, akinek minden mindegy.

"Kóstold meg az élettől való rettegést..."
Nem szeretném.

"Gondolkodjál el ma este..."
Ezt fogom tenni.

"Még a fogat fogért elv is kevés..."
Ezzel egyetértek, de azzal nem, hogy bármit is helyrebillentene. Nem hiszek benne. Előbb-utóbb úgyis enged valaki.
Ha mást nem, kényszerből, miután már elvesztett, és elpusztított mindent.
Kedvenc Kolorunkat mostanság mindenféle eltűnt milliókról faggatják, őt pedig lefoglalja a hülyébbnél-hülyébb magyarázatok kitalálása, így nem ér rá nyilatkozni. Sebaj, az OCÖ nélküle sem pihenhet, Kozák János helyettesíti a vezért a médiában (is). Meglépte azt, ami már…..
Kunó_u.1(Karin) 2009.11.20 21:36:16
@törökszultán: Mondjak egy viccet? A mostani Jobbik szavazók közül legalább annyi a csalódott MSZP-s, mint a Fideszes. Sőt, szerintem több. De ez csak egyéni tapasztalat.

Pszichopaták ezek, már nem bírnak magukkal, az az igazság.
"Káli Sándor: Ébresztő Magyarország! Ez etnikai összecsapás volt Sajóbábonyban! A hétvégén Sajóbábonyban – Miskolctól alig 15 kilométerre – felfegyverzett emberek estek egymásnak úgy, hogy az egyik oldalon a cigányok a másik oldalon a cigányellenesek álltak. A…..
Kunó_u.1(Karin) 2009.11.16 23:48:22
@dr. Grünwald Ottó: "Másfél havi pénzzel több a borítékban."

A Borítékban?

Ez igaz....
Kunó_u.1(Karin) 2009.11.17 00:09:52
@dr. Grünwald Ottó: Nem tudom, én még sosem kaptam borítékba a pénzemet. Tippem viszont volna, kiknek szól az üzi...

Én borítékba csak számlákat kapok, szerintem arra gondoltak.
Végre egy könnyen betartható, reális ígéret.

Vagy pedig az első verzió az aktatáskában volt, aztán azt inkább mégse.
Vastagbőr Sajóbábony lezárva 2009.11.15 21:42:00
Vasárnap esti elfoglaltság Borsod megyében. Budapesti és miskolci rohamrendőrök, gárdistások és a rettegő kisebbség valamint a szegény sajóbábonyi lakosok. Sajóbábonyból jelenti a boon.hu tudosítója: "A szombati lakossági fórum után életveszélyes…..
Kunó_u.1(Karin) 2009.11.16 14:28:36
@calam (vdani): Magyarázat jut mindig mindenre. Mentség sajnos nem.

Ha pedig a pszichológia szerint az ember nem több, mint egy cserép muskátli, amit lefújt a szél az ablakpárkányról, akkor nem hiszek benne.
A bruttó hazai termék (GDP) 7,2 százalékkal csökkent 2009 harmadik negyedévében az egy évvel korábbihoz képest. Durva. Nagyon durva ... És: Az OTP 45,9 milliárd forintos konszolidált adózás utáni eredményt ért el 2009 harmadik negyedévében, ami 35 százalékkal magasabb az…..
Kunó_u.1(Karin) 2009.11.14 22:58:05
@Sörömpőőr: Most figyelj: NEM ODA JUT VISSZA, AHONNAN INDULT. (azt hittem, érthető voltam, ezek szerint nem.)

A zálogolt lakásnak max fele lehet hitel. Néha egyedileg elbírálják a 60at is. Tegyük fel, csak egy házra terhelik.
(A 95öst a maga 20-25%os THM-jével most hagyjuk, az külön kisregény.)
A kezessel együtti jövedelemnek pedig a harmada lehet a törlesztő.
Bár újabban a fizu hivatalosan egyre kevésbé számít, de erre azért figyel a közvetítő, mert x éven belül bedőlt hitelnél vissza kell fizetnie a jutalékát.

Namost a 10milliós lakásban 5-6millió min. önrész. Vagy eladta a régit, vagy az anyósét, vagy örökölt, nem fontos. Ha árverezésig jut a helyzet, úgysem lát belőle viszont szinte semmit.
Székelypéternek meg lesz a 28. féláron szerzett lakása, ami ha változik a piac, jól jön még. A fiktív apukáknak meg... Á inkább be se fejezem.

Nem te panaszkodtál nemrég a szolidaritás hiánya miatt?

Ha ég a szomszéd háza, nem röhögjük ki, akkor se, ha tényleg egy surmó, és tegnap is a kapud elé szart a kutyája, és nem is állunk le azon vitatkozni, hogy kinek a hibája, szándékos-e, vagy nem, hülye-e a szomszéd, vagy nem, mert mire végéreérünk, leég az utca, azt nézhetünk.

Csatárlánc, vödrök, megtenni amit lehet, ha érdemes, ha nem.

"De az állam meg a bankok azt hitték, hogy honfitársainknak van eszük és tudnak számolni."
Ezt felírom a kéménybe, bizisten.
Ha legközelebb hülyének néz valamelyik, vagy feljövök a vastagbőrre, akkor majd elolvasom, és megnyugszom. "Ön szerint?"
Kunó_u.1(Karin) 2009.11.15 15:51:34
@Sörömpőőr: És te hány olyan embert ismersz, aki ellovizta a házát?

Csak mert ami a hitelt illeti. a bummkor majdnem negyven hitelt kötöttem 5hónap alatt, de volt olyan is a csapatban, akinek a heti dicsőségtáblán rendszeresen tele volt a sora zálogokkal. (Napi 1-2)

Ez csak egyetlen apró fiók, a 16 másik intézet közül a az ötvenezres városban, plusz még mondjuk az a 4-5000 ember, ha a 30-40kmen belüli falvakat is nézem.

Ember, komolyan rám jön a frász, amikor látom az újabbnál újabb csődöket, bezárásokat, és eszembe jut, mi lehet most velük.

Btw körösztanyiéknak is vályogházuk volt.
Nézték a tévét, kezdődött a Sandokahn, mögöttük meg erre azt mondta a fal, hogy BURRUPURRUbuppupp, és a következő percben widescreenben sütött a nap a szobába.
Pedig még le is vakolták kívül-belül.

Anyi 10körül volt akkor, a ház pedig ennél nem lehetett idősebb.
Na az volt az igazi szerencsejáték, hogy legalább nem szakadt a fejükre a padlás.

Tudom, hogy hájpolják manapság, és tényleg olcsó, natúr, jó a hőtartása, de egy ilyen előrelátó, bölcs szellemiség, mint te, tudhatná, hogy nem mindig a legolcsóbb a legolcsóbb.

Nem akarlak riogatni, de amilyen hirtelen zuhékat produkált az időjárás mostanában, én a helyedben inkább aludnék a buszmegállóban pár napig, ha elered az eső. De ez csak tisztán jó szándékú ötlet.

Akár még te is kerülhetsz sátorba a többi közé, meg én is, és akkor majd lehet vitatkozni, ki miért hogyan került oda, és tépni egymás haját, hogy tavaly június 26.-án 14:46-kor melyik cöccögött, amikor meglátta a 20éves kocsidat.
Kunó_u.1(Karin) 2009.11.15 17:36:38
@Sörömpőőr: Reméljük, a néni is legalább ilyen szorgalmasan tapasztotta és gondozta az évek alatt, ezért belül is szép masszív, és száraz volt, amikor.leszigetelted.
IDDQD Vége a warezolásnak (?) 2009.11.12 10:59:00
Az Xbox 360 gyakorlatilag a warezelők melegágya - a DVD-meghajtó egy hibáját kihasználva nevetségesen könnyű volt úgy megberhelni a gépeket, hogy azok lejátsszák a másolt játékokat. Aztán jöttek a fejlesztett, új cégektől származó meghajtók, de ezeket is heteken belül…..
Kunó_u.1(Karin) 2009.11.12 17:33:43
@teh k0zi: Erre csak annyit mondanék: SPORE.

Egyesek semmiből sem tanulnak.
"A Betyárseregnek nem lehet bárki tagja. Kizárólag életerős, lehetőleg valamilyen küzdősportban jártas, kisportolt, jó kiállású férfiemberek, igazi harcosok jelentkezzenek. Aki nem ilyen, az először sportoljon, képezze magát, és csak utána jelentkezzen. A büntetett…..
Kunó_u.1(Karin) 2009.11.06 17:12:22
@Jack/rendetteremt/: Exe file? Hol? Azt hittem ez csak egy böngészős flashjáték.

Komolyra fordítva: Mindenkinek kell egy hobbi. Az íjászat-lovaglás-barantázás pedig szerintem sokkal értelmesebb az átlagnál. Ha pedig ezalatt összeverődik egy jókis közösség, az még frankóbb.

De ez a reklám nagyon gallyra ment. Pixel ég alatt pixel ház előtt pixel tűzben ég a virtuális koponya, keretben meg pixel-balták. Az a pár "élő" szereplő meg csak üldögél, és ha néha fel is áll, néz oldalra, vagy pózol, mint a myvipen.
Be kellett vágni néhány _igazi_ lovaglóbemutatót, botos harcot, íjászkodást, karikás ostort, értitek hogy mondom.
Kunó_u.1(Karin) 2009.11.06 18:57:01
@TaTa86.: Vigyázz, mit kívánsz! :)
Komolyan azt gondolta valaki, hogy ebben az országban pont 6 000 000 ember beoltása fog gördülékenyen és zökkenőmentesen megtörténni? De mókás ... :-) Komolyra fordítva az írást: Falus Ferenc országos tisztifőorvos adott egy szép és nagy interjút a Népszabadságnak. Olyan…..
Kunó_u.1(Karin) 2009.11.05 19:52:38
@llll5: (((Írtam mailt. Sikerült?)))
Kunó_u.1(Karin) 2009.11.05 22:38:19
@llll5:
(((Ha csak a mail szolgáltatóval gond, nem a letöltéssel, akkor itt van külön is:

www.megaupload.com/?d=DXD77VE0

Beírod az ellenőrző kódot felülre->visszaszámol 45-től->Regular download
Ha lejött, "mátépéter" jelszóval tudod megnyitni.

Ez az: www.mozi-dvd.hu/cikk3634.html
Bocsánat, zero!)))
Eddig sokan csak legyintettek, vagy nem is hallottak róla, mert csak a szélsőséges portálok (Kuruc, Barikád, SzentkoronaRádió) írtak arról, mi történt a Pest megyei Nagykátán szeptember végén. Mindenhol ugyanazt, az állítólag Morvai Krisztinának írt  levelet idézték:…..
Kunó_u.1(Karin) 2009.11.05 19:05:38
@hannibal22-73(1pár hal 1 db téknősbéka kiskutya): Eltávoztak... most mi a baj ezzel? Tavaly meg dédipapám távozott el, de ez nem ok a dührohamra.

Valószínűleg az erősítés láttán csatavesztett nemes szamuráj módjára kardjukba dőltek, épp ezért nincs gyanusított.
Kotasz Doktor alábbi levelében arra hívja fel a T. Ház figyelmét, hogy teljesen felesleges egy fillért is a Malév visszaállamosítására fordítani, hiszen ők szarják le a legmagasabbról, mi történik törzsutasaikkal. Naiv ügyfelet azért nem engedték fel egy Budapest-Brüsszel…..
Kunó_u.1(Karin) 2009.11.05 18:13:56
@horex: Miért nem árulja a gatyát olyannak, akinek szüksége van rá, és nagyon szívesen hordaná akár Superman styleban is? Miért az én tenyerembe tolja, mikor jól tudja, hogy nekem csak az a rúzs kell.

Elegem van a flashelésből, na szóval: Ezzel egy olyan helyzetet generál a Malév, hogy még annak is jobban megérje helyet foglalni egy járatra, aki azt talán sose használja fel Ha csak 40utasból 8 így van vele, az már 8 üres hely, amiért lehet, hogy más szívesen fizetett volna.
Érted, hogy mondom.
Kunó_u.1(Karin) 2009.11.05 18:22:41
@Levéltetű: Na jó, de a fapadosoknál például ez magától értetődik. Neked 6000, a melletted ülőnek meg lehet, 60.

A Malévnál azért nem változnak óránként az árak.
Kunó_u.1(Karin) 2009.11.05 18:28:34
@SzCsaba: Úú, ha így áll a dolog, vissza az egész. Félreértettem, bocs.
Azt hittem, a retur jegyét nem használta fel.
Gyerektrend 110 arcú kismamaruha 2009.11.05 11:16:00
Öltözködni kismamaként sosem könnyű, főleg a változatossággal akadnak gondjai ilyentájt az embernek. Mert megveszünk egy-két nadrágot, pár felsőt, ha nagyon jó dolgunk van, akkor még egy ruhát is, és slussz.De ha Hayley Starr ruhája figyel egy várandós szekrényében, a…..
Kunó_u.1(Karin) 2009.11.05 17:06:15