Regisztráció Blogot indítok
Adatok
llaszlo

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon ki böngész gyorsabban? A még meleg iPhone 4S vagy az egyik legnépszerűbb androidos készülék, a Samsung Galaxy S II? Döntsétek el ti! A Slashgear versenyeztette őket, mi az AndroidCommnity oldaláról loptuk a két videót. Elég sok az üresjárat, egy jó bögre kávét…..
llaszlo 2011.10.13 18:01:21
@Darkcomet:
Ez tényleg remek. Fel kell tennem 5 böngészőt, hogy normálisan tudjak netezni. :D :D :D
Mielőtt meg ekkora hülyeséget leírsz, hogy csak pár böngésző van iOS-re nem ártana utána nézni.
Nincs iPhone-om, de azt tudom, hogy van egy rakás böngésző iOS-re is.
Amúgy meg eléggé vicc, hogy több böngészőt kell feltolnom, hogy normálisan tudjak netezni.
Azt a szar flasht meg már igazán elfeljthetnék. Totál használhatatlan lesz a böngésző a hülye flash dolgoktól. Akinek van egy kis esze is az a mai mobilvilágban nem készít flashes oldalt.
Nagyon ritkán nézek flashes oldalakat mobilon és akkor is főleg csak videósokat, de az valami szégyen ahogy azok működnek.
llaszlo 2011.10.13 19:32:27
@Etniez: Ez megintcsak téves a legtöbb videómegosztó oldalnak van alternatívája. Plusz van olyan böngésző iOS-re ami megnyitja a flash videókat.
Egyébként meg nem létfontosságú mobilon nézegetni a videókat. Ez is olyan, mint a f@szbúk a sok kis lüke tinédzser el sem tudja képzelni nélküle az életét.
Néhány óra telt még csak el, hogy Steve Jobs meghalt, a munkásságát méltató megemlékezések mellett máris különös kreálmányok lepték el az internetet, ízléstelen keselyűkből úgy tűnik, van elég. Vegyük például a betegségéről és leendő temetéséről fotókkal,…..
Ugye két kimenete lehetett volna az ügynek: az egyik, hogy megnyitják a magyar boltot, de csak félszívvel és a szolgáltatás minősége messze nem lesz ugyanaz, mint az Egyesült Államokban. Ennek azonban nem sok értelem lett volna: ha már ennyit húzták, hogy az Apple beindítsa saját…..
llaszlo 2011.09.23 13:06:21
@Malák:
Én inkább annak örülnék, hogy ha olyan gépeket adnának ki amikkel nincs ennyi gond. Főleg ilyen árak mellett.
Nekem van jó és rossz tapasztalatom is.
László jó fej akart lenni a Digivel, de a végén örülhetett, hogy nem csapták fejbe egy ridiküllel. Emberünk annyit akart megkérdezni, hogy a bevállalt 30 naphoz képet nem tudják-e egy héten belül bekötni az internetet, mert hónapokra külföldre kell utaznia, és akkor már nem…..
Appleblog De ki az a Tim Cook? 2011.08.25 14:45:00
Ezt a cikket az Indexre írtam, de szerintem fontos, hogy nálunk is meglegyen, ezért bemásolom az Appleblogra is:Amikor Steve Jobs bejelentette, hogy visszavonul, tulajdonképpen nem is volt kérdés, hogy Tim Cook lesz az utód. Nemcsak azért, mert Jobs lemondólevelében kijelölte őt, és…..