Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laceeka (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ex.huÚgy közszolgálati jelleggel, mint a tegnap esti House-epizdóra tekintettel, meg csak úgy, a meleg miatt most bemutatjuk a House főcímdalait. Merthogy több van belőle. Az eredeti sorozat ugyanis a Massive Attack Teardrop című slágerével indul, biztos mindenki emlékszik rá, az…..
Az ilyen Aktuális Nagy Ügy Érdekében rendezett segélykoncertekkel úgy van az ember, hogy ha egyet látott, akkor a többi túl sok meglepetést nem fog okozni, sok helyszín, sok előadó, (általában) szar hangosítás és unott képű milliomos sztárok, de erről majd ír a Quart. Demagóg…..
Egy alacsony árkategóriás pc játék elemzése jelenetekkel alátámasztva.A játékot kiadta a Cenega publishing 2005-ben.Játszottam ennél már jóval rosszabb játékokkal is,de itt vannak jelenetek, amelyeket kis odafigyeléssel el lehetett volna kerülni, azt egyből már jobb a játék…..
Szombat a kellemes punnyadás napja, nem kell aggódni a holnapi felkelés miatt, el lehet menni sétálni a kellemes napsütésben, vagy kocsmázni, de akár a tévé előtt is el lehet tölteni az időt. Kezdjük hazánk mezítlábas dalos pacsirtájával, Rúzsa Magdival, aki az egyébként…..
Laceeka (törölt) 2007.05.12 22:08:35