Regisztráció Blogot indítok
Adatok
monkeyJade

25 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Supernatural 9.08 rész megnézése, PIPA. És el kell, hogy mondjam „CARMELITA”, megint egy olyan részt durrantottak az arcunkba, hogy egészen a végéig megvolt az első évados filingem és annyira szerettem! Egymás után két olyan epizód, ami visszahozza azt, amiért leültem a sorozat…..
Supernatural 9.07 megtekintve és azon filózok, hogy, most ismét írjak egy részletes beszámolót az epizódról, lelőve majdnem az összes WTF pillanatot, vagy inkább arról beszéljek, hogy miért is tetszett a rész? Mert maga az epizód igazából semmivel sem vitte előre a főszál…..
Supernatural 9.06 rész kipipálva. Csak nekem volt, azaz érzésem, hogy Dean ebben a részben nem volt más, mint statiszta? Erősítsetek meg benne, hogy nem csak nekem tűnt fel ez, hanem nektek is. S, hogy miről is szólt az epizód máris elkezdem, mert igazság szerint, most túl hosszú…..
Superantural 9.05. rész kipipálva. A promo alapján engem nem vettek meg és úgy is ültem le a rész elé, hogy megint valami bődületes nagy baromságot fogunk látni, de ahhoz képet, hogy volt benne néhány tényleg elvetemült dolog, mégis nagyon kellemesen csalódtam és nagyon is…..
Supernatural 9.04 rész megtekintése megtörtént! Ha nagyon hosszan akarok róla írni, annyit tudok hozzáfűzni az  egészhez, hogy aranyos volt. Ha még hosszabban kellene róla írnom… Ok, hosszabban fogok írni róla, csak vicceltem. De ha jellemeznem kellene ezt a részt, tényleg…..
Supernatural 9 évad 3. része megtekintve, és tetszett. Volt benne minden, ami jó nekünk nézőknek, hogy szórakozzunk 40 percig. Még a Kaszások is feltűntek és egy érdekességet is megtudtunk róluk, mégpedig azt, hogy bérgyilkosként is remekül „üzemelnek”. Sőt azt hiszem az…..
Supernatural 9. évad 2. része letudva. Azt mondanám róla tömören, hogy a sztorija közepes, de volt benne, egy pár olyan esemény, ami miatt mégis érdemes volt végig nézni a 40 percet. Rögtön vágjunk is bele a lecsóba és lássuk mit is kaptunk ettől a szezon kezdés utáni…..
Elindult a Supernatural 9. évada. Azt hiszem Hölgyek és Urak, hogy nagyon, de nagyon régen vártunk már egy ilyen részre, főleg egy ilyen évad nyitóra! Az arcunkba tették és én boldog vagyok! Zárójelben jegyezném meg, hogy mióta megkaptuk Jeremy Carvert a show élére, a Supernatural…..
monkeyJade 2013.10.10 17:52:26
@Dzsézön: Szia! Köszönöm, hogy elolvastad a kis írásomat! Szerintem próbáld meg újra ezt a sorozatot. Kezd a 8. évadtól :) az előtte levő pár évad nem számít :)
monkeyJade 2013.10.12 09:29:50
@nickerbey: A TVD-t nem nézem és nem is áll szándékomban nézni :)De tök jó ha ott is szerepel a kiscsaj! :) Nekem valóban a tengerparti tini moziból volt ismerős! éppen most megy a reklámja a Disney-n. hihihi. Ciki, de éppen oda tévedtem a csatornák sűrűjében.
Carry on my wayward son!Az utolsó Supernatural rész, a 23. a 8. évadból, a beharangozott Grand Finálé, megtekintve, és számomra valahogy elmaradt a nagy WTF moment a végéről. Lehet, velem van a gond, vagy rossz passzban néztem végig, de nem éreztem azt, hogy OMG, azonnal folytatást…..
Supernatural 8.21 epizód megtekintve és a hajamat is eldobtam tőle annyira pörgött, kiváló volt! Nem is tudom, hogy azok a készítők, akik ezeket a részeket csinálják most a 8. évadban, hol a túróban voltak eddig? Jah, persze, van pár nagyon új és nagyon friss husi a forgatókönyv…..
Supernatural 8.20 rész megtekintve és ahhoz képest, hogy azt vártam, a promók alapján, hogy valami ultra gagyi részt fogunk kapni a készítőktől, hatalmasat tévedtem. Így elnézést kérek mindenkitől, akiknek finoman szólva is azt mondtam, hogy szerintem über baromság lesz és még…..
Supernatural 8. évad 19. rész, nem csak hogy megnézve, de konkrétan a hajam elhagytam, amikor vége lett az epizódnak. Folyamatosan azt hajtogattam magamban, hogy ne, könyörgöm, NE legyen vége, mert nézni akarom még! Már ott tartottam, hogy belekapaszkodom a székbe, mert annyira…..
Supernatural 8. évad 18. rész megtekintve és nem voltam tőle elragadtatva. Igaz már az előzetese és a web klipje sem fogott meg, de gondoltam attól még lehet jó a sztori. Ám a sztori sem volt jó. És igazából előrébb sem haladtunk semmit sem. MOTW rész volt, ami nem lett volna baj,…..
Supernatural 8.17 rész a hosszú szünet után megtekintve. És egyből a 8. évad eddigi három legjobb részébe bele is csöppent. Pedig úgy álltam hozzá az egészhez, látván az előzeteseket és a web klipet, hogy már megint azok a szerencsétlen angyalok, rohadtul unalmasak. És valljuk…..
Supernatural 8. évad 16. rész letudva, és rögtön bele is csapnék a lecsóba. Ebben a részben nem másokkal találkozhatunk, mint a görög istenekkel. Vagyis helyesbítek a főistennel, Zeusszal a lányával, Artemisszel és Prométheusszal, akit Zeusz arra ítéltetett, hogy az idők…..
Supernatural 8. évad 15. rész, kipipálva és már csak azon kell törnöm a fejem, mit is írjak erről az epizódról, mert konkrétan semmi sem történt benne, ami említésre méltó, kivéve az utolsó perceket talán. Sőt, nem is csak talán, hanem valóban. Ritka, hogy mostanában úgy…..
Supernatural 8. évad 14. rész letudva, és olyan szinten hozta vissza a Supernaturalba és a készítőkbe vetett hitemet, mintha csak az első évadot néztem volna. Az utóbbi 3 rész konkrétan új lökést, új dimenziót adott a sorozatnak. Elgondolkoztam rajta, hogy mit is néztünk eddig?…..
Supernatural 8. évad 13. rész. Pipa. A címéből ítélve azt gondoltam (Everybody hates Hitler), hogy valami nagyon nem „Odaátos” dolgot fogunk látni. „Mindenki utálja Hitlert”. Így igaz. És valljuk be, a cím választás elég húzós. Amikor először olvastam erről az…..
Supernatural 8. évad 12. rész megnézve, a végén pedig egy WOW is kicsúszott a számon. Azt gondoltam, hogy a Supernaturalból nem lehet már többet kihozni, de úgy tűnik van még az írók tarsolyában némi puskapor. Mert lássuk csak, mit is kaptunk ettől a résztől… No azt a tovább…..
Supernatural 8. évad 11. rész, pipa. Sejtettük, hogy egy filler epizódot kapunk, az előzetesből ítélve és valóban így is lett. Bevallom, hogy mielőtt megnéztem volna a részt, lelkesen mentem fel a külföldi és a közösségi oldalakra ma reggel, hogy milyen fogadtatása is lesz az…..
Supernatural 8. évad 9. rész, megtekintve. És komolyan el kell gondolkoznom azon, mit is írhatnék róla. Nemvolt olyan rossz, sőt egész szórakoztató kis epizód volt, sok-sok flashbackel, de nem ezt vártam egy „mid-season” finálétól. Igazából nem is tudom mit vártam, de nem azt…..
„What's up, doc?” Supernatural 8.08 rész letudva! „Hey, Laughing Boy!” Igen, IGEN, jól gondolod Kedves Olvasó, Loony Tunes rajzfilmekből idézetem. És hogy Tapsi Hapsinak és a Winchester fiúknak mi köze van egymáshoz, ha megnézed ezt a rész, egészen biztosan rá fogsz…..
Supernatural 8. évad 6. rész, letudva. A shownak nagyon jót tett, hogy Sera Gambel helyét átvette Jeremy Carver.Érezni, hogy az epizódok tartanak valahová és végre megint megkapjuk azt az áhított Odaát érzést, amit mindig is várunk, ha leülünk és nézni kezdjük a sorozatot.…..
A tovább mögött a jövőheti Supernatural epizód előzetesét találjátok, amelyben úgy tűnik ismét visszatér egy régebbi vendégszereplő, de pszt, a kíváncsiskodók kattintsanak a továbbra. ..