Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ójjjajjjak

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszeregy A szabadságharcos nép 2013.05.12 18:45:00
A fülkeforradalom után újabb, remélhetőleg az ellenzék soraiban (is) közröhejjé vagy mémmé válót, de talán ezek nélkül is maradandót bírt mondani Orbán Viktor a SIC Nocítias portugál hírtelevíziónak. Ezt az interjút tegnap este adta le a luzitán tévé, ma és holnap este…..
ójjjajjjak 2013.05.13 20:18:14
@Balgamari: Igazad van.
A neten és az életben belefutok hőzöngőkbe, de a hírekből pedig azt hallom, hogy az ország többsége mégis orbáncra szavazna.
Lehet, hogy a hírek hazudnak? Lehet, hogy tényleg a többség egy buta, vak, süket pojáca, akivel bármit meg lehet tenni?
2014-et még kivárom, de ha akkor is orbánc nyer, (és nem zárják le a határokat), akkor itt hagyom ezt a szar országot. Mert akkor itt narancskommunizmus lesz a javából, amiből én nem kérek.
Lázár János meg haljon meg! (Lehet feljelenteni, Jani köcsög!)
Az Oktatói Hálózat (OHA) listáján olvastam egy tömör, s mégis szívbemarkoló búcsúlevelet. Ezt teszem közzé, név nélkül, de a szerző engedélyével: „…jelenleg még egy fél évig nem tanítok, utána pedig külföldre költözöm, így végülis nem lesz közöm a magyar…..
ójjjajjjak 2013.04.20 23:35:51
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: Látszik, hogy te még a általánost sem jártad ki. Hagy menjenek = Had menjenek.
Épp ezért lenne jó, ha azért maradna néhányt tanár még ebben az országban.
Újabb politikus száll hadba a kommentelőkkel: ezúttal Lázár János tett feljelentést a délmagyar.hu egyik híréhez érkezett hozzászólások miatt. A Cink szerint már hét hozzászólót hallgattak ki gyanúsítottként, de nem kizárt, hogy további embereket is meggyanúsítanak…..
Tegnap óta így néz ki a Köztársasági Elnöki Hivatal nyitó oldala. A végén még kiderül, hogy Áder rászolgál a megelőlegezett bizalomra, és valóban méltó a posztjához: Nagyításhoz kattints a képre..
ójjjajjjak 2012.06.07 15:43:54
@A fidesz a betegek kiirtására készül: Pöcsfej! Mi alapon nyilasozol le engem? És miből gondolod, hogy én bárkit kirekesztek. Mondjuk szoktam. Az ilyen okoskodó pöcsöket, mint TE VAGY!

Egyszerűen azt írtam le, hogy milyen fura, hogyha egy ZSIDÓ-nak azt mondják, hogy "Nem szeretem a zsidókat.", akkor 1 napon belül megszólal a köztársasági elnök, hogy ezt így nem szabad. De ha a kopaszok megdobálják a melegeket, akkor meg az a reakció, hogy a melegek minek mentek ki az utcára? Ez a különbség.
Ennyi.

Te pedig egy PÖCS VAGY!
A Fent és Lent már hallatta hangját szoborfestészet-ügyben, de az Újpesti rakparton biciklizve rácsodálkoztam a meggyalázva felejtett holokauszt-emlékműre. Sok helyen jelentek meg cikkek a szétfújásáról, a rendőrség nyomoz, a sajtó felháborodott, de az emlékmű úgy maradt.…..
Mindig megoszlanak a vélemények, amikor arról van szó, hogy az egyik autós rendre utasítja a másikat valamilyen módon. András is ekként cselekedett nem olyan régen, nem csodálkoznék rajta, ha gyorsan ki lenne kiáltva közellenségnek meg önkéntes rendőrnek.A szlovák autópályán a…..
Nem ördögtől való az egyes szavazók között különbséget tenni közösségi érték és hasznosság alapján, ám ebben az esetben a gyereknevelés nem lehet az egyetlen és kizárólagos szempont. (Fotó: Village Voice) A hírek szerint a háromnapos Fidesz-KDNP frakcióülésen…..
Húsz évig regnáló polgármesterünk szép hagyatéka volt a poller indokolatlan elterjedése, a köznyelvben Demszky-karóként elhíresült fallikus szimbólumot majd minden utcában megtaláljuk Pesten, kerületenként, sőt, van, amikor sarkonként változó kivitelben. A közismerten…..
Sajtótörténeti címlappal rukkolt elő nagy kedvencünk, a Hit Gyülekezetének Hetek című lapja. A pont húsz éves Photoshopot méltón ünneplő grafikán Sólyom elnök látható, amint egy lágerben haldokló zsidó - talán gyerek? - kopasz fejét írja alá egy törvénytervezet helyett.…..
ójjjajjjak 2010.03.01 20:47:06
@polansky: Na szép! Kibújt a szög a zsákból. Ahogy a kommentjeidet olvassa az ember, nem titok többé ki is lehetsz. Hányinger. Tipikusan az az ember, aki elvárja, hogy őt mindenki megértse, sajnálja, de ő kur.ára nem toleráns senkivel. Annyira, hogy még azt sem tolerálja, ha nem kapja meg a saját fantáziájában megalkotott sajnálatot másoktól. És akkor harap.
A zsidókat (nem a raszt, hanem azokat az egyedeit, akik e mögé bújva ocsmányul kizsákmányolnak) legtöbben azért nem szeretik, mert ugyanezt csinálják a holokauszttal. Kitalálnak egy számot (pl. 6 millió), ezt beárazzák (pl. évenként 1 milliárd dollár a világtól), és ha valaki megkérdőjelezi ezt, akkor bevezetik, hogy azt az embert börtönbe kell zárni (és még ideológiát is gyártanak mögé, miszerint ezt biztos meg akarja ismételni.), de mindeközben sajnáltatják magukat. Ez a hányinger.
Szerintem TE vagy ennek a legszebb díszpintye. Ez már a kommentjeidből is lejött. Én nem akarnálak megölni, csak móresre tanítani.
...annyira irritálsz.