Regisztráció Blogot indítok
Adatok
parus_z

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levélírónk egy személyes konfliktus áldozata lett. Kolléganője bemószerolta a főnöknél, mondván munkaidőben pókerezik és a neten lóg, holott csak az ebédidőben tette mindezt. Nem lett volna egyszerűbb korlátozni a munkahelyi internet hozzáférést, ahogy a legtöbb helyen…..
parus_z 2010.12.16 08:11:11
@Caprica99: Az ebéd idő valóban nem munka idő, csakhogy a jobb helyeken a szerződésben vagy utólag aláíratják az emberrel azt a kezdetű mondatot/hasonlót hogy: A társaság területén bármely olyan cselekedet tilos amely a munkavállaló munkájával összeegyeztethetetlen. Ebéd idő ide vagy oda valószínűleg a cég területén történik. Az online pókerezőt pedig börtönnel is lehet sújtani mivel szerencsejátéknak minősül és mint ilyen a Szerencsejáték zrt totális monopóliumába tartozik ami igen valószínű nem engedélyezte az oldal működését.
Most pénteken, vagyis április 16-án indul az s2 szerver. Este 6-tól lehet regisztrálni. Nem minden tervezett változás fog megvalósulni (egészségügyi okokból), ami eddig biztos: bolygóosztályok kiigazítása: A +15%, B -20%, D +10% a fakitermelés inputja 5-szörösére nő a…..
Ha a kezem miatt lassabban is, de azért haladok. A múltkor leírt változások megvalósultak, ezeket ki lehet próbálni az új csataszimulátorban. A hajóparamétereken kívül, ami fontos: Egyszerre típusonként csak a hajók egy része tud támadni. 1000 hajóig az összes, afölött…..
Volt némi "kényszerszünet" (egyéb elfoglaltságok), de azért a fejlesztés nem szűnt meg teljesen. Ha minden jól megy, április 9-én pénteken elindulhat az s2. Múltkor kimaradt az űrhajós-háborús téma, most erről lesz szó. A koncepció főbb elemei: A hajóknak alapvetően három…..
Előzmények Az Imperium Romanum, mint szövetség kezdetektől fogva létezett, a béta 1-en még GZMDT (Galaxist Zandagorttól Megmető Diktátorok Társulata) néven. Ezt a nevet, mint ki lehet találni, 5 perc alatt alkottam akkor, amikor cucu leprogramozta a szövetségeket. Így is csak…..
A lenti táblázat mutatja a játékosok és egyes szövetségek demográfiai összetételét. Az adatok megadása nem volt kötelező a regisztrációnál, ennek ellenére a kitöltöttség 80% körüli. Hogy mennyire megbízhatóak, az más kérdés, tökéletesen nyilván nem lehet szűrni.…..
parus_z 2010.03.03 16:40:36
@cu2: ok elolvastam, eddig csak a táblázatot néztem:) bár szerintem a vidéki sor odaférne:)
4078. február 7-én, a Végítélet napján, IsenMother, az utolsó emberi bolygó is annihilálódott. Bár a Tejútrendszer, az emberiség bölcsője, ahol először emelte fel fejét a sárból, fennmaradt, minden otthonosságát elvesztette. Csillagok, gázóriások, kisbolygók, üstökösök,…..
parus_z 2010.02.25 10:15:14
@Danka33: ez jó volt:D
(az előző rész) 2009-10-14 A Galaktikus Köztársasággal nyélbe ütöttük az MNT-t. KisPocok jóvoltából a maximálisan megosztható K+F pontokat, és sor kerül az első csereakcióra, aminek során FuligJimmy hozzánk érkezik. Küldöttünk ShadowPaw. Pontos időpontot nem tudok megadni,…..
parus_z 2010.02.16 15:32:21
ha valaki nem értené a történéseket az azért van mivel a Heroes átka mindíg és néha igen kegyetlenül lecsapott ránk!---ez nejmed írására is vonatkozik. Heroes Átok: röviden a döntés képtelenség és ha a döntés már meg is született (végre valahára) a végrehajtása sokkáig váratott magára (néha napok, amit semmi nem indokol mivel a döntés már megszületett, nem??).

MU-DCS konfliktus kiegészíatés: Mikor kitört a MU-DCS konfliktus a Heroes Átka aktivizálódott és napokig folyt a vita, hogy beszáljunk-e a harcba(akkortájt MNT volt a Heroes és a DCS között), küldtem szét levelet néhány MU tagnak, hogy eggyántalán kell-e segítség, amire azt válaszolták hogy rosszul állnak jelenleg, felkerestem Caveman-t egy ötlettel hogy hogy tudnám támogatni őket, de mondtam neki hogy tartsuk titokba mivel amire a szövim dönt addigra lehet késő lessz, (nem szerettem a MU-t valahogy még élt bennem a kutatópontos história, de hát a testrérszövink ezt Mordor mindig is nyíltan és határozottan hangoztatta) megeggyeztünk hogy elindulok délre a flottám 90% -ával, és az egész szövit kikerülve a DCS úgymond főbolygója alá állok vele 4 órányi útra(zsíros 100% kiépített falat volt ami eldönthette a továbbiakat ha sikerül elfoglalni), ha gond lenne beszállok a harcba így nem kell napokat várni mire a Heroes flotta odaér, teltek múltak a napok mire Heroes- ban döntés született:( ugye az Átok)egy árva vadászt sem küldünk nekik majd ha kérik a segítségünket, (mi ez ha nem rossz döntés? ugye a sokat hangoztatott testvérszövink vagy nem?) csak egy MNT bontásra futotta amit támogattam( had izzadjanak, hogy beszállunk -e:), mire pont elfoglaltam a pozíciómat a háború véget is ért, a MU befoglalta a zsíros falatot, és egyezség született hogy a bolygó termeléséből állítják helyre a lerombolt kutató bolygót, a biztonság kedvéért ott maradtam hátha nem úgy történik mint eltervezték alapon, Caveman eldobta trockij főbolygóját mivel a helyreállítás már megtörtént, rám már nem volt semmi szükség így hazafelé vezényeltem a flottát, mivel nem volt kedvem napokig manőverezni így kiadtam a parancsot: egyenesen haza! ami avval járt hogy a DCS kellős közepén megy át a flottám, ekkor Girgov vagy ki elfoglalta az eldobott trockij bolygót, a MU befejezte a dolgot a DCS flotta szene szana itt ott darabokban, ráadásul immár dupla vereség letargiája is sújtotta őket, így vérszemet kaptam a sokk lehetőségtől( ki ne tette volna?), hazafelé befoglaltam néhány bolygót fosztottam amit csak bírtam, és az elém kerülő flottákat kis mosollyal a számszélén megsemmísítettem, ez csak addig tartott míg hírét nem vettem, hogy megegyeztek Girgov-val,(az én ténykedésem persze nagyban hozzájárult ehhez) tudtam hogy ezek után rám fognak koncentrálni ami meg is történt mivel vagy fél napig manővereztem a területükön hogy az egybevont seregüket elkerüljem, ami sikerült is, vagy 4 percre a flottám után jött az övék, mit tehet az ember ilyenkor? írtam nekik egy levelet és megfenyegettem őket az egész Heroes nevében egy hadüzenettel ha tovább követnek + megígértem hogy feléjük se nézek többet ha megteszik,(selyemsál és vasököl taktika, a kedvencem:), és be is vált, azt hiszem ennyi a történet az én részemről,

a bagoly féle bolygómizériánál pedig nem megtörtem hanem bekattantam(ugye a Heroes átok), mert ha nem egyezek bele akkor szerver végéig rajta ült volna,

hát ennyit fűznék hozzá:D
2009-07-31 Belépésem a Heroes-ba. A régi csapat újraszerveződik. Jadesárkánnyal felvettem a kapcsolatot, a bétafordulóban megbeszélt testvérszövetség létrehozására. Jadesárkány "pinduri kicsi" szövetségben gondolkozik pbercivel (béta2-ben GDI szövetség) közösen. 2009-08-02 A…..
A végső toplista a teljes fél évet figyelembe veszi. Ez azoknak kedvez, akik egyenletesen jó teljesítményt nyújtottak, és azoknak hátrányos, akik csak rövidebb ideig játszottak. Minden hét péntekén meg lett állapítva a sorrend, ez a heti bontás itt itt érhető el. Ez nem…..
Tegnap este megérkezett az utolsó hullám, hogy végső csapást mérjen az emberiségre. A pusztítás mértéke kegyetlen: a bolygók 62%-a por és hamu. És mégis, az ellenállást nem sikerült megtörni! Most is több, mint százan vannak online, hogy mentsék, ami még menthető...
parus_z 2010.02.07 22:57:29
@SzekelyG: így van, ezért bukott a Heroes is:)
Mordor túl békés volt és elnézett szinte mindent:)
parus_z 2010.02.08 11:35:52
@Sirásó2009: az élet játék:)
parus_z 2010.02.08 11:37:07
@Sirásó2009: az élet játék:) csak jól kell játszani:D
Kiszivárgott információk szerint a végső inváziós hullám holnap este érkezik. Az előkészítő hadműveletekben eddig a Galaxis 30%-a pusztult el, elsősorban a karok külső részei. Ha minden igaz, amit az idegen technológiáról tudni lehet, a hipertérből biztonságosan csak…..
Bár egy konkrét ügy apropóján írom ezt a posztot, ennél általánosabb dolgokról lesz szó. A játék moderálásának legfőbb alapelve a Prime Directive, vagyis hogy sosem avatkozom be. Sem akkor, amikor a barátaimat gyilkolják le, sem akkor, amikor számomra ismeretlen játékosokat.…..
parus_z 2010.02.01 02:45:41
@cu2: ha tényleg szívesen várod a javaslatokat akkor küldök majd néhányat:) persze írok hozzá néhány új feature-t is hátha alapon:)

@SzekelyG: kicsit bosszantó, de már rohadt mindegy, köv fordulóra biztos orvosolva lesz ez a hiba,
Először is, mindenkinek boldog karácsonyt kívánok! És akkor a szokásos... Huszonegy héttel a játék indulása után vagyunk. 970 játékos volt aktív az elmúlt 7 napban, 655 az elmúlt 24 órában, 220 az elmúlt 1 órában. 460 játékosnak van flottája, 371-nek egynél több bolygója.…..
Aki figyelmes, annak már feltűnhetett, hogy van egy Kalózok Hada nevű szövetség, multigyanús tagokkal, akik még a toplistában sem jelennek meg. Az igazság az, hogy ők NPC kalózok, vagyis a gép irányítja őket. És most megindultak! Kettős céljuk van: egyrészt, hogy a legerősebb…..
(Elfoglaltság miatt már megint egy nappal a szokásos időpont előtt.) Tizenhét héttel a játék indulása után vagyunk. 1024 játékos volt aktív az elmúlt 7 napban, 727 az elmúlt 24 órában, 275 az elmúlt 1 órában. 416 játékosnak van flottája, 384-nek egynél több bolygója. A…..
(Elfoglaltság miatt egy nappal a szokásos időpont előtt.) Tizenhat héttel a játék indulása után vagyunk. 990 játékos volt aktív az elmúlt 7 napban, 715 az elmúlt 24 órában, 237 az elmúlt 1 órában. 403 játékosnak van flottája, 376-nak egynél több bolygója. A bolygónkénti…..
Nézzünk meg pár statisztikát az online játékosokról. Online-nak az számít, aki az elmúlt 15 percben csinált valamit (az is elég, ha frissíti a bolygója adatlapját, vagy elmozdítja a térképet), ekkor jelenik meg a neve a szövi chat-en is. Az elmúlt 4 hétből valók az adatok.…..
És igen, elkészült az első Zandagort-videó: Köszönet érte Peter007-nek, VencilNlslFl-nek és a Dél Csillaga szövetségnek...
parus_z 2009.10.13 13:44:58
Ahogy már akos999 jelezte a blogon, megkezdődött az első háború. A térképen pirossal az Imperium Romanum, sárgával a The Galaxy Fighters. Az X-ek jelzik az összecsapásokat. 2009-08-23 22:48 az Imperium Romanum hadat üzen a The Galaxy Fighters-nek 2009-08-23 23:00 csata a D 4341, K…..