Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ms Groutesque

0 bejegyzést írt és 2363 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mihalik Enikő ezúttal Saks Fifth Avenue internetes boltot népszerűsíti a most következő - Alexander Neumann által készített - képsoron. Bevallom őszintén, közel sem ezek a legjobban sikerült divatfotók Enikőről, némely képen szinte rá sem ismerni... ..
Figyelem, a legújabb hírek szerint sípoló mozgásérzékelőket helyeztek el az épületben (kösz az infót D-nek)! Vágjunk rögtön a közepébe: (Eredetileg teljesen más hangvételű videót akartam csinálni, de ez jött ki belőlem.) Amikor korábban a külföldi urbex kultúráról…..
Ms Groutesque 2011.06.05 22:31:04
Hasonlóan a tegnap reggelhez, ma is egy magyar lány címlap-sikerével indíthatjuk a napot. Rajzák Kinga látható ugyanis a cseh Elle májusi címlapján.Maga a címlap nem valami izgalmas, Kinga azonban nagyon szép rajta... ..
Ms Groutesque 2011.04.19 00:48:39
@mici˙: na jó, de mégiscsak magyar az anyanyelve, magyar a neve, Magyarországra járt gimibe, stb...

amúgy ez nem szlovák Elle, biztos, h. cseh?
Ms Groutesque 2011.04.19 10:33:18
@mici˙: sajnos a külföldiek azt hiszik,h. szlovák. a fashion spot fórumján is pl. a külföldiek úgy tudják, h. szlovák.
de az is érdekes,h. pl. a Glamour sem foglalkozik vele annyit, mint a többi magyar modellel, párszor megemlítették, de pl. most is jelölhették volna a Women of the year-en, pl. mert most tért vissza, és nem is akárhogy. jobban megérdemelte volna, mint pl. Fórizs Adina, aki nem igazán jut egyről a kettőre, sztem..
egyszer pár éve pedig a magyar Elle-ben szintén szlovákként tüntették föl, a nevét Kinga Rajzaknak írták, és mégcsak utalást sem tettek a magyarságára...
A H&M legújabb, "Conscious" kollekciójához készült kampányhoz Natasha Poly és Lindsey Wixson adta az arcát, a fotókat pedig Solve Sundsbo készítette. A kollekció lényege és érdekessége is egyben, hogy kizárólag környezetbarát, illetve újrahasznosított anyagokból…..
Natalia Vodianova a főszereplője az amerikai Vogue májusi számában megjelenő, Bruce Weber által készített, "Chateau California" című fotósorozatnak. Natalia a képek egy részén férfiak-gyűrűjében látható, később kislányokkal párnacsatázik, meg el is…..
Karl Lagerfeld tavaszra és nyárra tervezett szemüvegkereteit és napszemüvegeit (nem túl meglepő módon) Freja Beha Erichsen és Baptiste Giabiconi népszerűsítik. A képek szépek, csak számomra kissé unalmasak - és mint mindig, most is Lagerfeld maga fotózta őket (a tükörben…..
Újabb Bulgari kampány, újabb csodás állat, újabb meztelen nő. A változás mindössze annyi, hogy most nem ékszereket (mint itt), hanem parfümöt (Jasmin Noir) reklámoznak. A cuki kölyök állatkák helyett felnőtt oroszlán látható a képen és ezúttal nem Julianne Moore, hanem…..
Íme a várva várt kis reklámfilm Sofia Coppola rendezésében, Natalie Portmannel a főszerepben.Gyönyörű, nem igaz? ..
Ms Groutesque 2011.03.11 00:46:40
Lassan a legfoglalkoztatottabb modellek között tarthatjuk számon Andrej Pejic-et. Ez persze nem csoda, hiszen férfiként és nőként egyaránt megállja a helyét. Én persze továbbra sem értem a dolgot... egy férfi legyen izmos és szőrös, egy nő pedig legyen szép, kívánatos. Háát,…..
:)                                        Palvin Barbara & Lindsey Wixson...
Ms Groutesque 2011.02.07 22:44:36
@centerem: nem hiszem,h. Lindsey túl sokat nyom :DD

nagyon szeretem ezt a képet, aranyosak, mindkét lány a kedvenc modelleim között van : )
és megemlíteném, hogy a fotós egy 3. modell, Rasa Zukauskaite volt : )
Fantasztikus fekete-fehér fotósorozat Bruna Tenorio-ról. fotós: Kevin Sinclair; magazin: Vestal Magazine, 2011 január; stylist: Beagy Zielinski. ..
Ms Groutesque 2011.02.07 22:40:36
A Burberry 2011-es tavaszi/nyári kollekciójának (többségében bőrből készült) darabjait ezúttal Jourdan Dunn-on és Sacha M'Baye-n csodálhatjuk meg. Bónuszként pedig van még egy rövidke "így készült" videó is. A fotókat Mario Testino készítette - és véleményem…..
Mihalik Enikő falfehéren, durván erős lila szemfestékkel és piros rúzzsal kifestve pózolt a Numero magazin 120. számához Ben Hassett fotós kamerája előtt. A magazinnak egyébként Enikő a címlaplánya is és Palvin Barbaráról is készült egy sorozat ehhez a számhoz (itt). Hogy…..
Sheitan (2006) Rendezte: Kim ChaprionRemélem senkinek sem kell bemutatnom Vincent Cassel-t. Ő egy roppant tehetséges és, - ahogy ezzel az alkotással is bizonyítja - sokoldalú színész. Horror filmek terén sem ismeretlen a neve, hiszen láthattuk már őt a Farkasok szövetségében és…..
Jean-Paul Gaultier tavaszi kollekcióját Karolina Kurkova és Andrej Pejic népszerűsítik. A képeket Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin készítette. Még mielőtt valaki elkezdene csodálkozni, hogy Gaultier leszbikus csókkal próbál figyelemfelkeltőbb plakátot készíteni, szólok,…..
Srej Zsófi több külföldi magazinban is felbukkan februárban. Dániában a Costume magazin címlapján látható Mikael Schulz fotóján:                                         Az Amica magazin…..
Palvin Barbara számatalanszor szerepelt már az orosz Vogue-ban, láttuk már a spanyol kiadsában is, most pedig a francia Vogue februári számában tűnik fel.Sharif Hamza fotózta, a stylist Geraldine Saglio volt. ..
Ms Groutesque 2011.01.20 10:11:46
@centerem: hát, nyilván ez volt a cél. valószínűleg nem az, hogy a 17 éves Palvin Barbit rakják be az újságba natúr valójában.

annyira amúgy nekem sem tetszenek, bár a jégkrémes-Prada ruhás nem rossz.
de amúgy Vogue Paris-ban sem most van először,emlékszem, volt 2 nagyon szép fekete-fehér kép róla valamikor.
Amíg a Versace tavaszra és nyárra tervezett kiegészítőinek arca egy színésznő (January Jones), addig a ruhák népszerűsítésével inkább egy profi modellt, Abbey Lee Kershaw-t bízták meg. Abbey mellett két fiúcska is szerepel a kampányban: Malthe Lund Madsen és Victor Nylander. A…..
Ms Groutesque 2011.01.18 17:18:51
Ugyanaz a kép, ugyanaz a ruha, csak éppen a modell személye nem ugyanaz. Lindsey Wixson után Sasha Pivovarovával  is elkészítették ugyanazt a divatfotót, amely az Alexander McQueen Divatház tavaszi kollekcióját hivatott népszerűsíteni. Eszembe jut az a játék, ami a…..
Lám-lám a legegyszerűbb reklámkampány is szép és szerethető lesz, ha a megfelelő modellt választják ki hozzá. Alberta Ferretti tavaszi kollekciójának Sasha Pivovarova az arca, a fotókat Paolo Roversi készítette. Kellemes, gyönyörű képek...
Nna, végre egy farmerreklám, amihez még hasonlót sem láttam!Egy indiai farmereket forgalmazó cég, a Killer Jeans vintage nadrágjaihoz készült az alábbi, nem mindennapi - sőt, véleményem szerint kimondottan mókás és ötletes - reklámkampány, amelyben szobrokat öltöztettek…..
Több, mint kétéves adósságot próbálok törleszteni az idei év első posztjával. Amikor 2008 decemberében megjelentek az első írások itt, a Konteóblogon, felhívott az egyik régi kollégám és azt javasolta, hogy a mindkettőnket sokáig élénken foglalkoztató Seuso-kincsről…..
Ms Groutesque 2011.01.07 14:46:06
remélem nem linkelte be még senkit, de találtam egy érdekes interjút/ cikket v nem tudom mi ez, Jóska "öngyilkosságáról"
www.exsymposion.hu/cikk/1291/3

"helyszínen rögzített fényképek bizonyos téglákat mutatnak, amelyre Sümeg állítólag felállt, hogy önmagát felakassza. A téglák helyzetéről bebizonyosodott, hogy azok nem spontán dőltek úgy el, hanem a helyszín bizonyos szempontból megváltoztatásra került, tehát feltehetően a téglák nem eredeti állapotukban voltak ott, vagy nem azt történt velük, mint amit láttatni akartak a téglákkal. Tehát feltehetően Sümeg nem állt a téglákra, mert hogyha ráállt volna, azok a téglák - szakértői vélemény szerint - nem úgy borultak volna el. "

"az elhagyatott pince közelében lábnyomok voltak. Több személytől eredő lábnyom, amelyet akkor - valamilyen oknál fogva - nem rögzítettek, nem jeleztek a jegyzőkönyvekben. Van még egy olyan adalék is, amely azt támasztja alá, hogy ez a fiatalember nem lett öngyilkos, nevezetesen az, hogy a haláleset helyszínéhez közel eső kocsmában a halál bekövetkezésének napját megelőzően két idegen férfi társaságában jelent meg. Ott jelentős pénzösszegért vásárolt nagy mennyiségű édességet, cukorkát, csokoládét, azzal a céllal, hogy azt hazaviszi családjához, és testvéreinek odaadja. Soha nem érkezett meg otthonába, hanem három nappal később megtalálták a holttestét. És a holttest felfedezésének helyszínén ezeket a vásárolt cukorkákat, csokoládékat nem találták meg. Meglehetően morbid feltételezés volna, hogy valaki, aki arra kószált, a holttest mellől elvitte ezeket a tárgyakat."
Giuseppe Zanotti tavaszi kampányának arca - a jól bevált formula szerint - ismét Anja Rubik lesz. A fotósok személyén sem változtattak: Inez & Vinoodh-páros készíti ezúttal is a képeket. Bár a fotók első ránézésre is stúdióban készültek, mégis olyan forró, perzselő…..
Újabb képeket vehetünk szemügyre a Givenchy tavaszi kampányából. Ezek a fotók kevésbé hátborzongatóak (annál inkább leopárdmintásak :)) a két korábban megismertnél (itt), de ettől függetlenül tetszetősek, szépek.Daphne Groeneveld és Stephen Thompson után az újabb képeken…..