Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NiKe

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Főhet a feje a Kunigunda utcában a fejeseknek, nem elég, hogy a múlt héten Szulejmán kardélre hányta a Hazugságok gyűrűjében című új török pszichothrillert, hétfő este a csatorna másik török-német sorozatának premierje is becsődölt. Az este fél tízkor kezdődött…..
Nem szoktunk ilyet csinálni, de most kivételt teszünk, mert az RTL Klub begőzölt a Tv2 tegnapi, Az ének iskoláját fényező sajtóközleményében félreérthetően megfogalmazott nézettségi adatokon, és tiszta vizet önt a pohárba. A finoman induló, majd egyre durvább oltás szó…..
Amikor az egyik kommentelőnk röhögve jelezte, hogy az X-Faktor legutóbbi döntőjében a kockahasat kajakra odafestették Szabó Dávidra barnítókrémmel, csak legyintettünk, és a kicsinyes rosszindulat újabb megnyilvánulásának tekintettük, amit akár az a kép is kiválthatott, amin…..
Éles szem kellett hozzá, hogy észrevegye, de Timinek sikerült: amikor Nagy Feró a síráskényszerben szenvedő Lass Beát és Keresztest cinkelte az X-Faktorban, mentortársa egy aprót beintett neki. ..
NiKe 2012.10.15 15:18:11
Amikor tegnap este Mező Misi előredőlt a székében, és félig komolyan azt mondta egy 16 éves ikerpár egyik tagjának, hogy beszarik, ha ő is Somló Tamást választja, mint a testvére, önkéntelenül felröhögtem. A beszólás teljesen természetesen jött a tetovált kőrockert adó…..
Név&Tisztség Series Törő Péter 2011.11.10 13:52:00
autóöveg-fóliázó(köszi, Gábor)..
Mivel a kedves kommentelők a poszt egy mondatával bírnak rendkívül lelkesen foglalkozni, kénytelenek vagyunk szájba rágni a magyarázatot: Szántó Dávid valóban a Digisport munkatársa, és mint ilyen, tényleg nem kézenfekvő, hogy kivigyék Londonba. Igen ám, de ha megnézzük a…..
Subba Csibész! 2012.07.27 14:28:43
A Dokk kidobóemberének elfogása ..
A kereskedelmi televíziózás egyik nagyasszonya, az egymást anyázó gyökereket a kamera előtt egymásnak eresztő műsorokat itthon mainstreammé emelő Maunika hamar jutott el az intézményesített megmondóassziny szerepétől a "ki ez a nő, és mit akar itt?" kategóriáig, akart ő…..
NiKe 2012.07.25 19:14:37
Ahhoz képest, hogy nekünk az istennek nem voltak hajlandók neveket mondani a Tv2-nél, a Borsnak azárt szivárogtatnak a The Voice zsűrijéről, aminek tagjait Mesternek titulálják (a mentor szót ugye lelőtte az RTL Klub, olyan ez, mint az Összeesküvőkben a rezidencia, ami persze villa…..
Úgy tűnik, csak nem lehet minden szarból várat építeni, de legalábbis nem mindenütt. Míg nálunk nagy hagyománya van a tehetségkutatók fellépőinek vidéki madarasteszkók parkolójában felállított színpadokon félplaybackkel előadott haknijainak, az angoloknál erre csak a…..
Subba Party: Budapest VIP 2012.04.02 15:26:40
 ..
NiKe 2012.04.03 14:48:00
A két nagy kertévé versenyében az elmúlt években megszokott trendekhez hasonlóan idén is az RTL Klub vezet, a Tv2 ritkán tud riválisa fölé kerekedni, ami valahol érthető, ha a két adó saját gyártású műsorainak színvonalát nézzük (ne tessék röhögni, de VV5 vs.…..
A mai Blikk infói szerint az RTL Klub kicsit felrázza a Csillag születik zsűrijét, és csak Hernádi Judit marad meg a jelenlegi stábból - pont az, aki a legmodorosabb és legidegesítőbb volt, de mit értünk mi az ilyenhez. Oroszlán Szonja, Szirtes Tamás és Fáy Miklós viszont megy,…..
Az Eurovíziós Dalfesztivál a világ egyik legviccesebb, de rohadt komolynak szánt zenés seregszemléje, aminek az egykori keleti blokkban az egészségesnél jóval nagyobb figyelmet szentelnek, de érdekes módon az északi országokban (svéd, norvég, finn) is azt hiszik, hogy ennél…..
Amikor Ördög Nóra Grace Jones-jelmezben jelent meg az X-Faktor színpadán szombat este, már tudtam, hogy kiváló kis műsor elé nézünk, hát még akkor milyen gyermeki öröm töltötte el szívemet, amikor a narancssárga úszósapkára (ő mondta, nem én) hajazó, testhezálló ruhában…..
Subba Pattogi panaszkönyve: Tv2 2011.09.27 15:49:00
Vannak olyan elvetemült emberek, akik nézik a tv2-t, ráaadásul néha el is akarják őket érni - jelen esetben pont egy hibát próbáltak jelezni. Erre arcba a hivatalos Tv2-s levelezési címről érkező válasz:szerk2@tv2.huA címzett postaládája megtelt, és jelenleg nem tud üzeneteket…..
Szerintem el se mosolyodott közben! :DDDDDDDDDD..
NiKe 2010.08.20 15:36:50
Amint azt már korábban megírtuk, Delhusa Gjonnal indítja az őszt az RTL. Csütörtök óta adják ezt a megrázó kisfilmet, amiben Rambó keresi szerelmét, "aki társa lehet egy életen át". Ha a filmtől még nem sült ki az agyad, akkor olvasd el ezt a sajtóközleményt:…..
Subba Most már nekünk kellemetlen 2010.04.21 15:30:00
Elnézést kell kérnünk a Szabó Patis riportot készítő stábtól, a pletykák szerint csúnyán lekapták őket a tíz körmükről az opusz miatt! Megjegyzem egy ilyenért már a gimi videoszakkörében leszokták cseszni az embereket, de nekik elméletileg ez a szakmájuk. Akárhogyis,…..
Három hónapos eltiltást kapott munkaadójától a Sportklub-kommentátor Léderer Ákos. A blogunk szerkesztősége által is kedvelt tévés bűne az volt, hogy túlzott lelkesedéssel közvetítette a Nagy Gergő–Gasper Susanj verekedést a Fehérvár–Jesenice mérkőzés…..
A Legszünyőbb Irodai Jószág a kommunikációiparban Név: Fergie Életkora: Kettő év és egy hónap Gazda neve, pozíciója: Magyar Rita, a TV2 szóvivője és Program PR csoportvezetője Becenevek: Cinó, Cinóber, Lujzi, Ördög, Miss Megesz, Babu Kedvenc póz:…..
Úgy tűnik, csúnyán kiszúrtak azokkal is, akik abban reménykedtek, hogy végre fél-fél napra lehúzza a rolót az RTL és a TV2, és így a teljes lakosság át fog állni a Mezzo operaközvetítéseire, vagy legalább felraknak otthon egy Latinovits-lemezt. És szomorkodhatnak azok is, akik…..
NiKe 2009.09.14 12:32:31
Mégis kereste Felipe Massát lábadozásakor csapattársa, a képeslap elkallódott, az interneten bukkantak rá. Valahogy így szól:  Massa, Én vagyok az, Kimi (a csapattársad). Azt olvasom az Autosportban, hogy kórházba kerültél. Luca C azt mondta, meg kellene…..
Nem kell orvos!! tél 2009.01.13 20:41:39
A tél azért jó, mert a kutyaszarok fagyottak.Más érv nem jut most eszembe..
NiKe 2009.05.03 16:32:05