Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kasbor

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TV2-nél tényleg elgurult a gyógyszer, és úgy tűnik, nincs egyetlen munkatárs sem, aki szolidan felemelné a bőrkanapé alól, beadná a Mokkának, a Tényeknek, meg az Aktívnak, megsimogatná a buksiját, és azt mondaná, hogy pihenj egy kicsit, nyugalom van, meg béke. Már eddig is a…..
kasbor 2012.11.07 14:43:42
Donald Abbey az Egyesült Államok egyik leggazdagabb ingatlanmágnása, a kaliforniai Bradbury-birtok pedig a maga 78,8 millió dolláros árával az egyik legdrágább magáningatlan. Megmutatjuk, milyen is egy ekkora palota kétszintes könyvtárral, teremgarázzsal és hatalmas…..
Hétfő óta törvény garantálja, hogy az eddiginél is butább nemzet legyünk. És hogyan történhetett mindez Európa közepén a XXI. században? Gombnyomásra ... A "nemzet közös műveltsége" az a tudás, amely ezentúl csak a 14-19 évesek 20%-ához jut el és tudomásul kell vennünk,…..
Mit válaszolnátok arra a kérdésre, hogy szeretnétek-e New York legdrágább lakásában lakni? Jó Burzsuj-olvasóként vélhetően azt, hogy naná, hogyne, mikor lehet költözni? Én viszont most mégis azt tanácsolnám, hogy fontoljátok meg. Hogy miért? Azért, mert láttam a képeket.New…..
Nem vagyok benne egészen biztos, hogy a legmorcosabbnak és legtagadóbbnak tűnő ember/orvos a valóságban nem a leglelkiismeretesebb-e... Itt mindenkinek van valamilyen kialakított képe. De hogy mi a valóság?   A kiégés tényleg probléma, és ha a körülmények ilyenek maradnak,…..
kasbor 2010.11.07 15:22:55
@Leroi: húha, ne ilyen nagy léptekkel légyszi, még kezdő vagyok.
Tehát szerinted előbb vágunk, aztán gondolkozunk? Mondjuk pld. labor? majd csak ha már elvérzett a beteg?