Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Káder János

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
... még péntek tizenharmadikán sem. Van énnékem egy tünemény aranyos és általában normális Nővérkém (ő is aktív blogger, a nem sztereó súlymértékegysége KáeL), aki néha megbillen, mint gátfutóban a balansztengely. Olyankor szokott éterbe kiabálni az alábbiakhoz…..
A Tweed Run lényege, hogy egy csomó ember ősöreg kerékpárok nyergébe ül és 70-80 évvel ezelőtti divat szerint fésülve haját, pödörve bajszát, korabeli ruhákba bújva végigteker a városon. Van, ahol nagy hagyománya van ennek, de már nálunk is egész szépen fejlődik: a…..
Nahát! A Blikk munkatársa olvasó-riporter is! És lusta is az exifet törölni. Valaki nyugtasson meg, hogy ilyen szerencsétlen esetekben, amikor a Blikk fotósa készíti a képet Blikk rendelésre azért ugye Damu kapja a tízezret.   VIA      ..
TComment Már nem a mi autónk 2012.03.19 05:50:07
Mit jelent nekünk a Swift? Egyáltalán: jelent még valamit? És ha tudjuk, hogy mind közül ez e legjobb, akkor rohanunk-e hanyat-homlok, hogy a miénk legyen? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Az Agent Provocateur legújabb alsónemű reklámja nem lett gyenge. ..
Amit mindenki sejtett, most bebizonyította a Figyelő, az Aon Hewitt és az AIESEC Magyarország Munkáltatói Márka Kutatása. Az 1992 után születettek azaz a Z-generációhoz tartozók többsége egyáltalán nem tájékozódik print vagy online forrásokból. Ők a közösségi oldalakat,…..
Két tévés műsorvezetőt is megszállottan kukkol egy (feltehetően) férfi rajongó, írja a mai Bors. Az interweben fellelhető valahol egy oldal, ahová a beteges lelkületű rajongó nem átall olyan felvételeket feltölteni, amiken főleg Demcsák Zsuzsa lába és Ördög Nóra szoknyás…..
Ismét egy ajánlott játék következik, apám hívta fel a figyelmem a Pick and Dig 3-ra (próbáltam rávenni, hogy írja meg e-mailben, de nem volt hajlandó :). Ránézésre egy szokásos mászkálgatós szedd-össze-a-cuccokat platformjáték, ám ennél valamivel több: szegény rózsaszín…..
Káder János 2012.02.20 23:41:37
@nyauuuuu: ez már sok ismeretlenes egyenlet... hirtelen azt sem tudom, kinek az apja lehetnék...:)
ráadásul fogalmam sincs hogy kell megpördülni a kisgömböccel a játékban, nem tudok vele játszani...
Újonnan előkerült bizonyítékok támaszthatják alá, hogy Adolf Hitlernek született egy fia egy francia nőtől – hivatkozik a Discovery News a LePoint-ben megjelent írásra. Az állítólagos fiú, egy bizonyos Jean-Marie Loret, 1981-ben megjelent önéletrajzában, „Az apja…..
Tetovált lányok Mandy Murders 2012.02.10 10:35:00
..
Káder János 2012.02.11 12:17:31
„BREAKING: Lemondott Schmitt Pál” című cikkünk tévesen olyan látszatott kelthetett, mintha arról szólna, hogy lemondott Schmitt Pál. Az igazság ezzel szemben az, hogy az ország mondott le Schmitt Pálról. Január 18-i keltezésű „BREAKING: Lemondott Schmitt…..
Káder János 2012.01.20 13:27:48
Tetovált lányok Georgie Darby 2011.12.27 09:25:00
..
Káder János 2011.12.27 17:38:19
Kivételesen nem egy konkrét termék, hanem az áruház "családbarát" intézkedéseit kihasználó nem vásárló vendégekkel szemben emelte fel a billentyűzetét Magnus Heron. Szerinte el kellene gondolkodnia az IKEA-nak, hogy mennyiben járul hozzá a kulturált bútorvásárláshoz, hogy a…..
Jóhiszemű fürdőző a Rudasban annyit látott, hogy két beszélgető külföldit szétültetett a fürdőmester egymástól 50 centire. Reméljük, tényleg csak ennyi történt és jogos a felháborodás. De az is lehet, hogy nem jó szögből nézte a jelenetet.A minap a Rudas fürdőben…..
 mer hiányzik a múlt idők jele. István írja vagy inkább Sándor:Örömmel jelentem, hogy megtaláltam Budapesten a Barátok közt...
Káder János 2011.11.11 11:16:33
Munkakerülő játékok Blogszünet 2011.10.10 07:21:00
Sajnos a következő hónapokban nagyon nem érünk rá, ezért a munkakerülés részünkről határozatlan ideig szünetel. Kérjük megértéseteket.(UPDATE: Én sem tudnám sokkal tovább részletezni az okokat, tényleg elég kevés ideje van a szerzőgárdának. Természetesen próbálkoztunk…..
Nap mint nap hallani a gazdasági válság miatt bajba került cégekről. A Saving the Company a megoldás egy lehetséges útját vázolja fel, ami bár meglehetősen sajátos, de valljuk be, van benne valami. Ez pedig egy kincsesláda felkutatása, főhősünk ezzel a módszerrel szeretné…..
Zsolték a Hatlépcsős Borozó híres velős pirítósát akarták megkóstolni, azzal azonban nem számoltak, hogy az ínyencség mellé bunkó pincér is jár.Engedjék meg,hogy a hétvégi " kellemes " tapasztalatomat megosszam Önökkel. Tiszteletünket tettük a balatonfüredi 6…..
  Augusztus 20-án debütál az Országház új díszkivilágítása, ami olyan lesz, mint a fenti képen látható. Emlékeztetőül: korábban csak a kupolát, valamint a fontosabb oszlopsorokat emelték ki fémhalogén-lámpás fehér fénnyel. így nézett ki:     "Minden homlokzat…..
Káder János 2011.08.11 10:36:04
A Challenge Accepted már címében jelzi, hogy olyan játékosoknak készült, akik nem riadnak vissza egy kis kihívástól. A játék főhőse egy cica, akinek Szemétparasztfölde helyszínein kell eljutnia először egy ajtónyitó gombhoz, majd az ajtóhoz. Dolgát nemcsak a szokásos…..
Káder János 2011.07.29 10:36:32
Valószínűleg ha egyszer földönkívülivel találkozunk, az első dolgunk lesz jó alaposan megvizsgálni, bele sem gondolva, hogy ő esetleg nem igazán vágyik rá. Nos, egy ilyen lény szerepét felöltve kell kijutni egy laboratóriumból a Labscape nevű játékban. Olykor sima…..