Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Why am I here?

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A NAV kitette a 2012-es évre vonatkozó 1%-os felajánlásokat tartalamzó listát (21 MB, pdf).Ez alapján a szegény Századvég Alapítványra csak egy ember gondolt, amikor kitöltötte az adóbevallást. Igaz nála a 16%-os szja 1%-a is majdnem 1 millió forint ... vajon ki lehetett ez…..
Why am I here? 2013.09.17 13:38:07
@zero:
Nem tudom.. de ha a 16%-os szja nak az 1%-a = 993 212, akkor en is ugy veszem hogy a 16% szja teljes erteke akkor 993 212*100=99 321 200 (tehat 99.3 millio) es ha ez 16%-os szja erteke, akkor az osszeg amelynek ez a 16%-a az (ahogy @Afulgens irta), 620 757 500 ft.. Te hogyan szamolod maskeppen?
Kikértük és megkaptuk az Államadósság Kezelő Központ Zrt.-től azt a szerződést, amelyet egy kajmán-szigeteki céggel kötöttek letelepedési államkötvények eladására. kép innen 2013. április 24-én fordult az atlatszo.hu az Államadósság Kezelő Központ Zrt.-hez…..
Naiv ügyfél külföldről próbálja kiiktatni feleslegessé vált erstés számláját, de lehetetlen küldetésnek bizonyul. Az ügyintéző azt javasolta, hogy menjen el egy helyi közjegyzőhöz, fordíttassa le magyarra a meghatalmazást, és már mehet is az ismerőse. Ellenkező esetben…..
 28 értékelt tényezőből 14 magas kockázatú. Nagyon nehéz az idén átadni pályát, az üzleti terv kihívás. (tallianmiklos kedvéért: ezt a cikket sem én írtam, csapatmunka van) A sávolyi pálya üzleti terve már az első évben borulhat a KPMG szerint, hiába a rendkívül…..
Why am I here? 2010.03.12 18:24:53
A pénzügyminisztérium szakértői túl kockázatosnak, gazdaságtalannak és jogszerűtlennek tartják a sávolyi motorversenypálya megépítésének állami támogatását, a kormány mégis odaítélte, az MFB pedig kifizeti a milliárdokat.Az Index birtokába került újabb belső feljegyzés…..
Why am I here? 2010.02.25 08:47:33
@gftamas: Otven? ezt a honlapot (szakmaban dolgozom) 20e is elkeszitheto, illetve kis tudassal vkinek a barajta ingyen keszitene. Borzaszto, szakszerutlen, nem is beszelve arrol hogy alig talalhato benne egy ertelmes angol mondat (file management? ugye nem portfolio management-et akartak volna peldaul). Az egesz amator, es hat.. Nem is beszelve arrol hogy egy ilyen "Nagy" cegnek rohejes hogy 2008-ben jegyeztek be a domain nevet .. hmm. kb amikor ezt a beruhazast inditottak mo-n

---
Domain Name: grupomilton.com

Registrar: ENOM, INC.
Whois Server: whois.enom.com
Referral URL: www.enom.com
Status: clientTransferProhibited

Expiration Date: 2010-02-27
Creation Date: 2008-02-27
Last Update Date: 2009-02-13
Why am I here? 2010.02.25 09:08:59
@ciha: Amikor jottem mo-ra, mindenki tele volt optimizmussal, lattak a szep jovot, emelkedes, lehetoseg. Ma mar odaig jutottak, hogy azt a remenyt 100%-osan ki is oltottak a magyar nepbol. Elszomorito.
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
A kormány titkolja azt a megvalósíthatósági tanulmányt, aminek alapján közel 75 millió euró (nagyjából 20 milliárd forint) költségvetési forrás odaítéléséről döntött, és készfizető kezességet vállalt további 15 milliárd forintnyi MFB-hitel 80 százalékára. A…..
Kapolyi László tavaly azt nyilatkozta, hogy tulajdonrészt szerzett egy szerbiai erőműprojektben, a szerb cégnyilvántartás szerint azonban Kapolyi-cégek nem vesznek részt a loznicai beruházásban. Részt vesz viszont az a panamai kézben lévő vállalkozás, amely közel tízmilliárd…..
Inkább gyanút keltő, mintsem tisztázó iratot adott át Kocsis István július végén a BKV felügyelőbizottságának az MVM horvátországi szállodaügyében játszott szerepéről. Az irat  szakértőnk szerint alkalmatlan a valóság bizonyítására, csak laikusok megvezetésére…..
Why am I here? 2009.09.09 09:40:08
@Bereznay András: Hat igen... csak az a baj, hogy ilyen az egesz orszag - olyan szinten elterelheto mindenki figyelmet, aztan csodalkoznak hogy heee.. megint mindenki meguszta. Persze, mert barmilyen elindult vizsgalat, akkor csendesen, eredmenytelenul lezarul, folyamatban levo buntetes elavul es ha netan mar bunonnek talalt vki.. akkor csak meg kell varni amig mar nem figyel ra senki (azzal hogy 'hurra - bunos' partikat rendeztek es utana mar nem tema az egesz) es akkor lehet kiszabni az 1 ev, mar letelt stb buntetest - es kisetalnak.... vagy a 2 milliardos lopasra fizessenek be bunteteskent mondjuk.. vmi nagyon kemeny osszeg.. hmm..legyen 2 millio ft..

Megut a guta.... mar ugy koltoznek el.. csak bizonyos tenyezok az eletemben ezt nem engedi.. sajnos.... Es kulfoldikent nincs igazan lehetosegem beleszolni semmibe..
Udv.
Why am I here? 2009.09.15 17:26:54
Jaj, dehogy. En nem vagyok magyar, csak már lassan 15. évet töltöm itt, és ami eleinte izgalmas volt, már reg nem annak tünik. Eleinte az amolyan vadnyugat hatás azért volt jo, mert pozitiv irányba lehet törekedni, felfele a sötet multból (nem szószerint erteni, hanem inkabb a rossz szokások, lopások, hivatali visszaélésekre gondolok itt.. a nem letező kapcsolat a politika és a nép között, stb.). Multak, teltek az évek, és magyaraztak hogy csak a regi garda igy gondolkodik, az uj, feljövö fiatalok becsesek, nyugat orientaltak, megszünik(illetve enyhül) a korrupció stb stb stb. Ehhez képest, a fiatalok u.a. csinálják. Jól tanultak tömni a zsebjukat, folyékonyan beszélik a hazugság nyelvét ugy mint egykor atyai. Aki nem, az rég feladta, vagy elhuzott külföldre, vagy csak szenved.. és var hogy túz közelbe kerülhessen.. vagy hogy valtozzon mér végre vmi. De nem. semmi. Ahogy nézem, semmivel nem jutott előrebb a magyarország mint amikor jöttem 15 éve. SÖT - abban rosszabb a helyzet, hogy akkor legalább reménykedtek a fiatalok, a nép, hogy na.. végre lesz itt vmi más, de nem. Nem mondom hogy tudnék mit kezdeni - u.n. grassroots mozgalom/part építessel kezdenék máshol, de itt olyan rövid távra gondolnak a legtöbb ember, hogy arra sem emlekeznek, hogy min háborodtak fel tegnap ha már nincs szem elött. Igy nem csoda hogy a politikai "elit" ugy vezeti öket ahova csak akarják. Konsztruktiv ötletekre nyított vagyok, de mint külföldi , nekem itt kevesebb mint a semmi az eselyem hogy valtoztassak is vmin...

egyebkent offline is folytathatnánk. cimem(egyik): uramisten kukac hotmail pont com
Üdv
Ati