Regisztráció Blogot indítok
Adatok
könyvsarok

1 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nap kellett, és szépen kezdenek jönni az információk az ámokfutó rendőrgyilkosról. Egész egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen létezhet: 1. Poór Zoltánt 2009-ben az M5-ös autópályán már egyszer üldözték a rendőrök. A televízió szerint igazoltatni akarták, de férfi…..
Varánusz Hazudtunk, bocsesz! 2010.06.06 08:00:00
Konszolidált a gazdaság helyzete, a kormány igyekszik tartani a költségvetési hiánycélt - mondta Csontvázfeltáró Varga Mihály a tegnapi Nagy Csontvázfelfedő Szemináriumon.De az ország helyzete azért bibis, ő maga talált szikkadó hullákat különböző szekrényekben. Össze is…..
Minden bizonnyal emlékezetes nap lesz Kósa Lajos számára a június 3-i, csütörtöki nap. Szavak helyett beszéljen inkább az alábbi grafikon:   Nem tudtam azonosulni a forradalmi helyzettel és biztos ezért állok értetlenkedve Szijjártó Péter szavai előtt, amikor azt…..
Nem újkeletű dolog ez, a Dr. House címszereplője már évekkel ezelőtt, ha jól emlékszem, a második évad végefelé kezdett el először arra panaszkodni óvatosan, hogy a töke tele van a bottal és a megjátszott sántítással, és viccesen azt nyilatkozta, hogy veszélyességi…..
Isten az atyám, nem akartam többet foglalkozni a magyarságszakértő Dzsudzsák középpályással, de ő jött helybe a kötényért. Annyi történt, hogy több lap szerint is azt nyilatkozta a magyar-svéd meccs másnapján, hogy "aki azt mondja, hogy Magyarország jogosan kapott ki, az…..
A dolgok jelenlegi állása szerint, szép lassan bekövetkezik az, ami már egy ideje várható volt. Magyarország legnagyobb könyvkereskedése és kiadója a jelek szerint a haláltusáját vívja.Szakmai körökben egy ideje már tudott dolog, hogy gondok vannak az Alexandra…..