Regisztráció Blogot indítok
Adatok
izellajos

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Checkpoint 7x17: Valve 2021.12.30 00:04:59
A Gamer365 legénységét szeretjük, mert nagyon felkészülten és lelkesen tudnak mesélni kedvenc játékaikról és fejlesztőikről, akár Klárit hívjuk el, akár Mackót, akár Stingert. Az oldal főszerkesztője, Liquid viszont kimaradt eddig, de ezt most pótoltuk, és vele egy régi adósságot is: beszélgettünk…..
izellajos 2021.12.31 11:47:53
Kevés ember fordult meg annyi helyen a játékipar környékén, mint Daubner "Dauby" Tamás. Azzal kezdte, hogy hobbiszinten, illetve másodállásként játékmagazinokba írt cikkeket, aztán lehúzott hét évet a Digital Realitynél egyre fontosabb pozíciókban, majd jött egy igen neves játékokba bedolgozó…..
Van ez a magyar gémersajtót feldolgozó sorozatunk, amiben volt már szó a Zedről, a Gamestarról és a PC-X-ről, és persze fájó hiány még egy (vagy akár kettő) adás a Gururól, az 576 Kbyte-ról és persze a Commodore Világról. Most ugyan nem ezekről lesz szó, de a CoV-ot kicsit azért érintjük, ugyanis…..
A Média Hungaryn jelentette be Fischer Gábor, a csatorna programigazgatója, hogy jön a Jocky TV és a Moziverzum is, előbbi olyan klasszikus sorozatokkal, mint a Dallas és a Columbo (még idén elindul), utóbbi meg felsőkategóriásprémiumnagyonfancy mozicsatorna lesz, amiben Fischer szerint nagy jövő…..
A gimiben imádtam a tornatanárt. Hótt laza volt, nem szólt be, ha cigizésen kapott, adott a söréből, és az osztálykiránduláson állítólag nagyon megdugta azt a szemüveges irodalom kistanárt, akiről mindenki tudta, hogy a kinyúlt pulcsi alatt embertelen jó testet rejteget. Mindenki mesél hasonlókat a…..
comment:com Átalakult az RTL Most 2018.02.01 15:17:53
Az RTL egyik nagy restanciája volt az online felületük, vagy legalább annak egy részének, hogy is mondjuk szépen, a kőkorszakból való kiemelése. Az rtl.hu/rtlklub az maradt olyan, amilyen volt, csúnya, szélen üres mezőkkel operáló, szellősen összerakott, nem különösebben felhasználóbarát valami, ami…..
Egy sorozat halála az, hogy ha nem változnak annyira a karakterei, ha az írók nem tudnak annyi csavart, fordulatot, mindegymit vinni bele, hogy tovább akarjuk nézni. Ilyenkor a néző egy ideig még reménykedik (The Walking Dead 4.-5.-6. évad), utána letargiába esik, és ha nehezen is, de elengedi a…..
Kár, hogy 2017-et írunk. Ha 1999 lenne, a Honfoglaló tévés verziója akár az év meglepetése is lehetne, de így sajnos csak egy olyan vetélkedő, ami felett elhaladt a kor, amit nem a 25 év alatti generációnak csináltak, hanem az ötven felettieknek, akik viszont kurvára nem foglalkoznak vele, mert…..
Tizenkét év után, 2018 őszétől újra a Sport TV közvetíti Magyarországon a a német labdarúgó-bajnokság, a Bundesliga mérkőzéseit, ezt maga a csatorna jelentette be egy közleményben. Ebben írják, hogy a liga mellett a Német Kupa közvetítési jogai továbbra náluk vannak, így teljes a német portfóliójuk...
  A cím hosszú, de igaz: Anger Zsolt a Tömény történelem második évadában olyat tol merev részegen, hogy fuldokultunk a röhögéstől a sajtóvetítésen, és majdnem kárba veszett a gyerekméretű hamburger is, nem részletezem. Anger részletezte, a 8 deci whiskey és tán öt sör után kis híján a székről…..
A múltkor már bemutattam a Gearbesten elérhető EU express lehetőségét, most a gyakorlati tapasztalataimat szeretném megosztani veletek. Ahogy korábban írtam, az EU express úgy működik, hogy Kínából először egy uniós országba küldik az árut, majd onnét küldik tovább Magyarországra. Általában a dupla…..
Van egy Magyar Termék Nagydíj Pályázat, amin a nyertesek a Magyar Termék plecsni használatára jogosultak, mert mi másra, Woolmark logót csak nem lehet rájuk sütni, ugye, ezt itt, viszont igen: Szép, tényleg, de nem menjünk bele az esztétikai elemzésbe, a lényeg, hogy ezt a címet, a Magyar…..
"Ez a dagadt néger, aki énekelt... Szerintem a Herczku Ágnes jobb lett volna" - mondta a kormánypárti publicista, Lovas István az Echo TV Sajtóklub című műsorának július 17-i adásában a Grammy-díjas CeeLo Green fellépéséről a vizes vb megnyitóján. Bayer Zsolt nagyban egyetértve közölte: "Én is csak…..
Hamarosan hazatér az Egyesült Államokból Vujity Tvrtko, aki a jövőben az ATV arca lesz majd, írja a pénteki Bors. A lap úgy tudja, a tévés Sváby And­rás helyettese lesz a megújult Heti Naplóban, az ATV Start című reggeli adásban pedig Gajdos Tamást válthatja...
izellajos 2017.05.12 11:16:59
Az ATV komoly igazolásokon van túl az utóbbi időben. Hamarosan elindul Sváby András új műsora (interjúnk itt), a telített zsírsavak és a fehércukor ősi ellensége Norbi, itt támasztja fel a tévétornát, Kárász Róbert a reggeli műsorba érkezett, Jaksity Kata a híradóba tért vissza, illetve Krizsó…..
Az RTL Spike második saját gyártású műsora (az első a Playback Párbaj volt) egy Győzike Show-ra hajazó reality lesz, amiben a Balaton Soundon eljárt idióta tánca óta Közepesen Híres Köcsögnek számító Pumped Gabó és barátnője lesz a főszereplő, és pont úgy az életükbe pillanthatunk be, mint az RTL…..
Kb. két éve jelentették be, és most végre előzetest is kapott a Kacsamesék rebootja. Sőt, a trailer megjelenésének napján a Disney már a második évadot is bejelentette. Az első évadról egyelőre annyit tudni, hogy valamikor a nyáron fogják bemutatni, illetve, hogy 21 félórás epizódból áll majd, meg…..
Túlságosan nem kell képben lenni a médiával ahhoz, hogy még a leghétköznapibb ember is lássa, mennyire nívótlan, amit a TV2 tudósítás és híradás címen művel, erre szinten minden héten van valami durva példa a hajléktalan riporttól Juhász Péter karaktergyilkossági kísérletén át egészen Terry Black és…..
Valami nagyon csúnyán félrement a Vajna-féle TV2-nél: a Tényekben Gönczi Gábor úgy konferálta fel a brazil Chapecoense gépének tragédiáját, hogy közben nem a csapatról, hanem a brazil futballválogatottról beszélt. Ugyanígy szerepel a hír a Tények.hu oldalán is: "A gépen 81-en utaztak, köztük a…..
Október 12-től, azaz szerda estétől a Spíler TV-re jön az NHL, a világ legerősebb jégkorongbajnoksága, észak-amerikai elitliga, hogy halmozzuk a hozsannázó jelzős szerkezeteket (hajrá Rangers!) A sajtóközleményből kikukáztuk az érdemi infókat: minden mérkőzésnapról lesz legalább egy élő meccs, a…..
izellajos 2016.10.12 06:00:52
@sixx: én úgy tudom ez a kandúr-adója a hörcsögnek és két fantáziadús valódi sportcastornával rukkolnak elő, TV2Sport1,2 néven. csak átmenetileg megy rajta a PL meg a valódi Sport1 által üzletileg értelmetlen és ezért elengedett NHL
A kedvenc tévés műfajom az, amiben egy adott tévé egyik műsorába behívják/berendelik az adott tévé egy másik műsorának szereplőjét, mert vett egy kecskét/lefotózta valaki/reggel felkelt felöltözött, szóval amikor nem történik vele semmi, de semmi olyan, ami bárkit érdekelne a kedves családján,…..
Neményi András MSZP- és Volner János Jobbik-alelnök mellett meghívták Baló György műsorába Kovács Gergőt is, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökét. A téma a népszavazással kapcsolatos ellenzéki zűrzavar volt, és Kovácsnak sikerült olyat produkálnia élőben, hogy Neményi és Volner láthatóan kisebb…..
Felejtse el a mosómedvét. A Sörgyári capricciós szöveg simán működik a névrokon, ráadásul legális variációval is. Két és fél éve tesztelem, igazat beszélek. Ha valaha apróhirdetésben "hosszú szőrű, kedves macskát" próbálnak Önre sózni, fogjon gyanút. Ez egy Maine Coon lesz. Tudja, ez az a…..