Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bögöbö

0 bejegyzést írt és 329 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Nem időgép, HírTv 2018.08.01 13:41:11
Hat percig tartott a HírTV 2.0 (vagy HírTV Oridzsinál?) első hírműsora. Nem volt benne belpolitika, és önreflexió sem. Még napokig kitart a kánikula. Leállt a hajóközlekedés az Elbán a szárazság miatt. Megjelent a tervpályázat a budapesti szuperkórházakról. A becsültnél kevesebb pénzből…..
bögöbö 2018.08.01 14:31:24
@maxval balcán bircaman: butulsz, birka. Pedig azt hittem, nincs lejjebb.
E rovatban elég gyakran írok a megyei sajtóról. Egyik kollégám fel is rótta, hogy ilyenkor nem állok szóba az álneves kommentelőkkel. Ebből annyi igaz, hogy nem vitatkozom azokkal, akik sohasem lapozták a megyei lapokat. Azoknak azonban szívesen válaszolok, akik nem a fővárosban élnek, és…..
bögöbö 2018.07.24 10:26:55
@Tangooo: " ha a Fidesz rosszul kormányozna..."
Aki 9 év ámokfutás után ilyet le tud még írni, azzal tényleg nem érdemes vitatkozni. Az már menthetetlen.
bögöbö 2018.07.24 10:32:23
@Kivlov: De miből épül, könyörgöm??? A kormányod 3 Marshall-segélynyi lóvét b.szott/lopott el.
Hajónapló Kedd. 2018.02.28 00:48:14
Reggel kinézek a hajóról, ismét hó fed mindent. Már éjjel 2-kor amikor kimentem a hajóra ( ha nekiállok kopácsolni a  http://kopar.blog.hu/ -t röpül az idő, pláne mostanában, hogy nincs kész anyag, amit csak fordítani kell, úgy kell mindent összeszedni a netről, lefordítani, értelmezni,…..
bögöbö 2018.03.05 12:26:53
@A Tengerész: Nem rossz! Egész jó írói vénád van Virág elvtárs, miért nem írsz?
:)
1887. A Canadian Pacific vasúttársaság vasúti hómarója, British Columbia, Kanada..
bögöbö 2017.11.27 08:34:47
@bioLarzen: Nem igazán kedvelhették a legfelső tagot. :)
  Állt az egész Parlament. Mindenki felállva, tapsolva köszöntött. Ez igen -gondoltam akkor- szép pálya, és szép végszava lehet az eskü, amit akkor Köztársasági Elnökként tettem. Ott álltam középen, mögöttem a Köztársasági Őrezred díszelgői álltak feszes vigyázzban, előttem az összes képviselő. A…..
Marsallbotot vesz a kormány potom 54 millióért, és persze nem akarok demagóg lenni, nem számolom át az árát lélegeztetőgépekre, vagy menekültszállókra, bár nem igazán értem, mitől lenne demagógia, ha például kiszámolom, hogy egy ilyen csicsás rudacs árából hány éhező gyerek lakhatott volna jól (hány…..
Augusztus 20-án érkezett a hír, hogy elhunyt a gyűlöletkampányok mestere, a Fidesz tanácsadója, Arthur J. Finkelstein. Az általa kidolgozott és a legalantasabb ösztönökre alapozó szisztéma azonban itt marad, nem áll meg. Nem állhat meg, nincs konszolidáció. A feltüzelt célközönség egyre éhesebb,…..
A záporozó csillagászati felfedezések közül viszonylag kevés ugorja meg az egyszeri olvasó ingerküszöbét. Ilyen népszerűségnek örvend többek között az exobolygók kutatása, az űrutazás jövője vagy mondjuk a fekete lyukak világa – azonban a fényességüket változtató csillagok semmiképp nem tartoztak a…..
bögöbö 2017.07.12 08:16:13
@bögöbö: Ha engedjük elszállni a fantáziánkat, a fémet hozhatták máshonnan is. Nem feltétlenül kell a saját csillagukat kiaknázni. Persze egy téridő-ugrás azért kellhet a projekthez. :)
bögöbö 2017.07.12 08:17:04
NemGogol Beszédes hallgatás 2017.06.13 16:57:15
Császy Zsolt levelét megírta. A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő egykori értékesítési igazgatója - akit a Sukoró-ügyben bűncselekmény hiányában indoklással született másodfokú ítéletet követően a Kúria a minap, Tátrai Miklós volt vezérigazgatóval együtt, több éves letöltendő börtönbüntetéssel sújtott -…..
Világéletemben Fidesz-szavazó voltam, kilencedik lányomat Orbán Viktor után neveztem el, rendesen gyóntam, áldoztam, útkereszteződésekben csak jobbra fordultam. Most mégis betelt a pohár. Amikor elvették a kertszomszédunk trafikját, összeszorított szájjal tűrtem, ennyi áldozatot meg kell hoznunk.…..
bögöbö 2017.04.24 10:13:34
@gabors: Az anyja egy malomtulajdonos kulák szeretője volt. Bevallotta.
bögöbö 2017.04.24 10:15:37
@Ramil Safarov.: Remélem, komolyan beszélsz, mert iróniának nagyon durva.
Egyik lehetőséget sem zárnák ki – meghallgatva a március 15-i beszédét, ám az elmebetegség mindenképpen a jóindulatúbb megközelítés. Orbán megint olyan háborúkat vizionál, amelyek nem léteznek. Kérdés: valóban hiszi-e, amit mond, vagy csak hatalmat (és pénzt) akar, bármi áron...
bögöbö 2017.03.17 10:33:23
@Kivlov: Én például a cionliberális háttérhatalmat. A béremet egyenesen Sorostól kapom, hogy megbuktassam a törpét és csődbe vigyem az országot. Ezt akartad hallani?
El kell mennie az országból, mert nagyon sok dolga lesz a közeljövőben. Kitalált valamit, amiről szólni fog a világ. Jézus színész volt. Nem ő halt meg. Hanem egy kisfiú. Egy tízéves. A kereszthalál csak egy színjáték volt. Kora Stohl Andrása alakította Jézust. És így tovább. Hujbernek…..
A kép Ceausescu dolgozószobáját ábrázolja. Sokba került, ám használatbavétele előtt a diktátor sajnálatosan elhalálozott.   Kakuk Gyurinak Azt hiszem, bárkire nézve baj az, ha buta. Gyerekként kicsúfolják az illetőt az óvodában, az iskolában rajzszöget tesznek a székére, a szülők szégyenkeznek, a…..
bögöbö 2017.01.05 08:16:59
Már jó ideje megkapta a blog hogy nem liberális hanem Gyurcsányista egy korábbi Gyurcsány Ferenccel foglalkozó cikk kapcsán. Nem volt igaza mert egy  igazi liberális támogat minden Demokrataként gondolkodó politikust így Gyurcsányt is. Hogy miért írok ismét róla annak  egy igen egyszerű oka van,volt…..
NemGogol Semmirekellők 2016.07.06 12:02:35
„Nem adtuk fel a célunkat arra vonatkozóan, hogy a munkavállalókat ne lehessen vasárnap a szükségesnél nagyobb mértékben munkára kényszeríteni.” (Senki sem tud Harrach Péter egyeztetéséről) A Jóistennek valószínűleg sokkal több problémája akadhat az álszent emberekkel, mint az elvetemült…..
bögöbö 2016.07.07 12:17:19
@Andy73: Na, pl. téged (a KDNP-szavazó archetípusát) figuráztalak ki feljebb. Annyira egyszerű és kiszámítható (-an unalmas) az "érvrendszeretek", hogy lazán ki lehet rázni egy sablon-hozzászólást a ti stílusotokban. Igen, csak épphogy ugrotta meg a DK és az Együtt-PM az 5%-os parlamenti küszöböt. De ha már itt tartunk, a KDNP önállóan mennyi szavazatot is szerzett? :)
bögöbö 2016.07.07 14:40:32
@Andy73: "Szerinted mikor indult önállóan a DK és a PM? 2010-ben még nem is léteztek, 2014-ben pedig csak az MSZP-vel közös listán jutottak be a parlamentbe. Hasonlóan a KDNP-hez, amelyik a Fidesszel indult együtt."
Ez mondjuk igaz... :) Régen volt... :)
bögöbö 2016.07.07 14:40:33
@Andy73: "Szerinted mikor indult önállóan a DK és a PM? 2010-ben még nem is léteztek, 2014-ben pedig csak az MSZP-vel közös listán jutottak be a parlamentbe. Hasonlóan a KDNP-hez, amelyik a Fidesszel indult együtt."
Ez mondjuk igaz... :) Régen volt... :)
A pride hetében jöjjön egy friss idézet attól az embertől, aki továbbra is méltó ahhoz, akinek a nevét viseli:  Szerintem az egyháznak nem csak egy megsértett meleg embertől kell bocsánatot kérnie, hanem bocsánatot kell kérnünk a szegényektől, a kizsákmányolt nőktől, a munkára kényszerített…..
bögöbö 2016.06.27 13:48:26
Valamit valamiért. Ha az angolok így döntöttek, akkor menniük kell. Ami történt legyen figyelmeztetés Európa hazardőreinek, populistáinak és nemzetvesztőinek. Elsősorban Orbán Viktornak. Idevezet a hitványságuk: erősödő orosz befolyás, területi igények, zuhanő tőzsdei és valutaárfolyamok. Nem a…..
bögöbö 2016.06.25 13:01:36
@The Ghost Wolf: Bircának hiába linkelsz angol nyelvű cuccot, saját bevallása szerint nem beszél angolul. Anno a "kognitív disszonancia"-kifejezést sem értette, így egyéb idegen nyelvű szöveggel sem éri meg bombázni. (Talán oroszul?)
A 6. évad 4. részével folytatódott tovább az HBO, Trónok Harca című sorozata. Akik már látták az epizódot spoileres kibeszélőnket a tovább mögött olvashatják...
bögöbö 2016.05.18 08:27:43
@PtY: "nem-e manipulál" - ja, én is ezt szúrtam ki, a képedéstől nem is tudtam figyelni a bekezdés további mondataira :)
Visszatérő toposz, hogy amiért még a Fidesz és Orbán hatalomban lehet,  az a sajtó hibája, mert nem tárja fel az ügyeket, az az impotens ellenzék hibája, mert nem tiltakozik elég hangosan a kifosztás ellen, az a választók hibája, mert nem érdekli őket a korrupció, vagy meg sem értik a…..
bögöbö 2016.05.10 13:48:27
@BircaHang Média szerkesztősége: Mint tudjuk, Hitlert is demokratikus úton választották meg. SENKI nem vitatja, hogy a fidesz érvényes szavazás útján került hatalomra (még ha feléjük is lejtett a pálya), de a cikk NEM erről szól, hanem hogy mit kezdtek a megválasztásuk UTÁN a demokratikus intézményekkel, hogy bontották le, alakították a saját képükre azokat! Ha még mindig a kib@szott választási eredményekkel jössz, akkor vagy funkcionális analfabéta, vagy megvásárolt troll vagy.
bögöbö 2016.05.10 14:44:40
@BircaHang Média szerkesztősége: Még erre is sor kerülhet, ha kilátásban a bukásotok.
bögöbö 2016.05.10 15:03:18
@BircaHang Média szerkesztősége: Sikeresen eltérítetted a kommentfolyamot Polt Péterről... tehát szerinted rendben van az intézményesített falazás.
Örülök, hogy elolvashattam ezt a cikket, mert tanúja lehetettem a magyar politikai újságírás egyik mélypontjának. Korábban két ízben is foglalkoztam azzal a morális és stiláris színvonaltalansággal, amelyet ez az „újság” képvisel – először egy „ételkritika”, majd egy „nekrológ” ürügyén –; ma már…..
A vasárnap éjszaka megrendezett Golden Globe Díjátadó után kezdődtek csak az igazán nagy bulik! A hírességek több afterparty közül is választhattak (InStyle, Netflix...). Íme egy képgaléria vegyesen, nézzük, ki mire váltotta az estélyi ruháját! Krysten Ritter   Lea Michele   Kaley…..
Van az úgy, hogy semmi sem sikerül. Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője, a Békemenet és a Magyar Gárda atyja a németországi menekültáborok belső életét érintő, Magyarországon rettentő releváns hírek között megosztott egy viccet. Ezzel a sokatmondó, lényegretörő…..
bögöbö 2015.12.16 13:08:27
@bircaman szerkesztő maxval: Te kis perverz, mindenről a liberálisok jutnak az eszedbe?