Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bödönödön

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ÉdesViktor tegnap igazán kitett magáért. Odaállt és megmondta a frankót a komcsik ruházkodási szokásairól és felvázolta a megfigyelésen alapuló Nagy Elméletét: Nemzeti Darwinunk saját tapasztalatain alapuló tanításai nem merültek ki ennyivel, részletesen ismertette azt is,…..
Bödönödön 2013.09.30 13:24:07
@dr kíváncsivagyok: Szippantsátok le,akkor csinosabb lesz.Csak be ne horpadjon a homloka.
Naiv ügyfél a kalauz jóindulatára próbált hagyatkozni, de már keményebb idők járnak. Minthogy általában azokat is igyekeznek megbüntetni, akik előre vesznek jegyet, aki variál, azt lehet, hogy egyszerűen lelökik a vonatról: Múlt szombaton kalandos és sajnos rövid utazást…..
Lassan három éve tart a folyamatos szabadságharc, hol az EU-val, hol az IMF-fel, hol egyszerre mindkettővel szemben, és bár nem győztünk, a fegyvert sem tettük le. Mondjuk úgy: mintha Windisch-Grätz még mindig Pesten ülne, a tavaszi hadjáratot viszont senkinek nincs kedve vagy ereje…..
Bödönödön 2013.05.12 05:37:53
@V-E-Krónikás: Szerintem Jobbik-bőrbe bújt barom komcsi vagy.A Brüsszellel/most is/ kitűnő kapcsolatot ápoló elvtársaid 13.000 milliárddal növelték az adósságot.
Kommunista párttitkárból fideszes felszámoló, fideszesből darabolós bérgyilkos - csoda-e, hogy ide vágynak az orosz oligarchák? Témát találna itt Balzac, Móricz, sőt még John LeCarré is. Mong Attila heti lapszemléje. Magyarország különleges helye a világnak. Itt ér össze…..
Bödönödön 2013.04.25 08:26:15
@VOLGA: Akkor ti komcsik már a föld alatt lennétek,a lopott vagyon elkobozva.
Miközben Baja Ferenc már a Facebookon nyomul, a héten a nemrégiben elhunyt egykori jogásznőre emlékezünk: határidő előtt megnyert pályázattal, alpolgármester sógorára kiírt tenderrel és a Kajmán-szigeteken megvásárolható magyar letelepedési engedéllyel. Mong Attila heti…..
Bödönödön 2013.04.23 21:01:33
@Makkasz: Ti külföldi/Strabag/ cégeknek adtatok mindent/ők meg a zsebetekbe vissza/ennek vége van.Siránkozzál csak kérjél vissza abból a 41 milliárdból,amit tanácsadásért fizettetek ki az elvtársaiotoknak.
Sok mindenről szó esik a Bajnai Gordonnal készült tegnapi, közel háromnegyed órás videóinterjúban. Felmerült témaként 2006 ősze is többek között, de most mégse ezt emelném ki (az erről elhangzottakat jól visszaadja a a Haza és Haladás blog szintén tegnapi…..
Bödönödön 2012.11.16 15:41:34
@komplikato: Eladták az oroszoknak,a pénz befolyt valamelyik offshore bankba.Ha még is menekülni kell a tolvaj komcsiknak legyen egy kis zsebpénz.
Bödönödön 2012.11.16 15:55:57
@komplikato: Az állami cég,kifosztották azt is a komcsi elvtársaid.Az állam helytállt.Így kellett volna tennie a Wallisnak is.
Júliustól negyedévente ellenőrzik majd a cukorbetegek szénhidrátfogyasztását, s aki nem tartja be az előírt diétát, az nem kaphat a korszerűbb gyógyszerből. Első ránézésre akár logikusnak is tűnhet a rendelkezés, de nem csak ésszerűtlen, hanem etikai szempontból is aggályos...
Bödönödön 2012.05.11 07:39:17
@vakka-makka: Neked az eszedből is vitt el a cukorbetegség.Szénhidrát bevitele nélkül is a belső elválasztású mirigyek/a máj is/ termel glukózt.Ha reggel megméred a cukrodat éhgyomorra és elmész vérvételre,ott valamivel,vagy nagyon mást mérnek.Ez mutatja meg,hogy termelsz e egyáltalán inzulint!Abban igazad van,hogy a 7 az kevés.50-60-70 éves korban tanácsos nyolcon belül tartani.Sokan azt sem tudják,hogy a liszt,kenyér,tészta is szénhidrát.Te padig csak aszavazzál mindíg úgy,ahogy a pénztárcád mondja.Ha tök egészséges lennél és látod,hogy emberek mekkora mértékben rongálják az egészségüket életviteli,táplálkozási,alkohol,stb okok miatt akkor mit szólnál ha neked beugrana egy gerincműtét és nem csinálják meg,mert nincs rá pénz?Ugyanakkor a társadalom egy élősdi rétege nem fizetett egy fillér TB-t és mégis ingyen van az ellátás és a gyógyszer,akkor fordulj a Jobbikhoz.
Bödönödön 2012.05.11 07:43:32
@peaceman: Nem jó helyen kapisgálsz elvtárs!Te elmebeteg vagy,az más mint a cukorbeteg!
Bödönödön 2012.05.11 08:00:53
@vakka-makka: Ha a D-209-Fleto-Gordon belsőhármas nem csinál/+Hordágy Ágnes/20.000 milliárdos hiányt,most neked fizetne e TB,hogy légy szíves használd a gyógyszert.Most viszont ők ugatnak a legjobban!A magán nyugdíjpénztárak 600 milliárdot lenyúltak,a magán TB-vel ugyanez történne ha komcsi-szdsz kezekben van.Még egy dolg,másoknak.A testmozgás úgy jelentkezik a cukorszintnél,hogy az izomból cukrot éget ki.Sajnos sokan nem tudják.Valamint az alsó végtagok pangó állományát is aktiválják.
Árokásó Top100 Vágó István 2009.02.18 07:01:00
Hithű, vonalas liberális szerint mindenki a maga sorsának kovácsa, és aki hülye, megérdemli a végzetét. Vágó István sokat tesz ezért az eszméért, amikor a hitelválság kellős közepén, ma is főműsoridőben buzdít hitelfelvételre. Nyilván boldog plazmatévé és újautó…..
Árokásó Top100 Szakonyi Péter 2008.08.09 19:33:00
Miután egy széles mozdulattal eltávolították a ma már Bayer Zsolt nevével fémjelzett Magyar Hírlaptól, rövid "szabadúszás" után a Napi Gazdaságnál kötött ki - máig is ott van.A legtöbben valószínűleg a HírTV Lapzártájában való szereplései nyomán ismerték meg,…..
Bödönödön 2011.11.23 17:10:02
@jojdej: Arról csend van,hogy a komcsi biznisz a Sangháji Világkiállítás sajtófőnöke.Ezzel ő sem dicsekszik,nehogy leesen neki is majd pár év...
A Zugügyvéd úgy hiszi, a következőhöz hasonló  helyzetek miatt kívánja életszerűbbé tenni az új Ptk. a gondnokság alá helyezés intézményét.Tisztelt Zugügyvéd,nem tudom mennyire gyakori ez a probléma, de nekem most nagyon égető lett: van egy nyugdíjas anyuka, aki…..
Bödönödön 2011.10.09 13:05:23
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: Van ismerősöm,akinek hat évente cserélik az óráját.80-90 köbméternél.Ez olyan,mint valamikor a Brixol-ügy.Bokros Lajosék hozták anno,amikor ilyen bomba ötleteik támadtak pénz kasszírozásra.Az óra nem attól vízkövesedik,mert 6 éves,hanem mennyi víz halad át!Itt a bukfenc,hogy a kevés vizet használó/takarékos/nyugdíjasokat szívatják!