Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sacred devil

8 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki rendszeresen hallgatja a Filmbarátok-at, az már számíthatott rá, hogy elkészül a - ha 18-as nem is, de 16-os karikás - bemutató erről a rettenetes filmről. Egy rövid ideig most ne nagyon számítsatok tőlem videóra, ugyanis holnap elutazom "telelni", és jövő hét végéig nem is…..
sacred devil 2014.01.23 13:32:24
@BlackSheep89: A filmet semmiképp nem akartam védeni, egyet értek a kritikával, és te sem abban a módban használtad a szót, amilyenben én ódzkodom a használatától, csak úgy gondolom néha itt-ott fel kell hívni a figyelmet erre a jelenségre. Bocs, hogy éppen a te videódat rontom el ilyen hülyeséggel, csak számomra ez fontos, mert sok emberben még mindig jelen van az előítélet:) Nem gondoltam, hogy bajod van az alkalmi szexszel;)
 Kegyetlen játékok másik nagyszerű filmzenéje(előző a The Verve). Ezek miatt is kedveltem meg nagyon a filmet. Eredeti: Placebo - Every you every me Sucker love is heaven sent You pucker up, our passion's spent My heart's a tart, your body's rent My body's broken your's is bent Carve…..
sacred devil 2010.12.05 02:47:57
@kékzonbi: Wow köszike:D:D Nem gondoltam, hogy folytatom, de most hogy kaptam 1 pozitív visszajelzést, így teszek;)
sacred devil 2011.10.01 00:36:59
@Johnny Joker: Köszi szépen, bocs, hogy ilyen későn köszönöm meg, csak el is feledkeztem erről a blogról, hogy egyáltalán belekezdtem:D
sacred devil 2011.10.01 00:41:59
@NightSurgeon: Ó, köszönöm a hosszú reakciót, és a segítséget is, valóban lehetnek félrefordításaim, ami néha nem feltétlenül azért van, mert nem értem meg, hanem, mert szerintem magyarul éppen úgy hangzik jobban. Próbálom úgy kihozni, hogy legyen értelme, és bele is illeszkedjen magába a dalszövegbe. Néha nehéz megérteni, mit is akarnak kifejezni az írók ezzel, hazudnék, ha azt mondanám, teljesen értem miről szól pl ez a szám is:) Köszi a tippeket;) Azért ezt így hagyom, ahogy van:)
Sosem csináltunk titkot abból, hogy mennyire utáljuk az Alkonyat franchise-t, meg az egész hájpot körülötte. Most nem mennék bele megint, hogy mit gondolok a vámpírmitológiát megerőszakoló és kiherélő sorozatról, viszont a nyáron bemutatásra kerülő Abduction című…..
Na sziasztok :) Vasárnap este van, és én már megint angol leckével foglalkozom :( Ez megy már vagy egy hónapja :( Hétfőn van egy angol órám, amire mindig sok lecke van, és tanulni is kell, mert írunk :( Az a sok lecke amúgy könnyű, de sok időbe telik, mire megcsinálom... Na, de le…..
Nem tudom minek köszönhető, de az utóbbi időben rendszeresen kapom az ajánlatokat, hogy teszteljem le a Trabi Racer nevű csodát. Már régóta elhatároztam, hogy autós játékot többet már nem szeretnék bemutatni, de ezt pláne értelmetlen volna, hiszen ez egy ún. alias játék. Azaz…..
sacred devil 2010.10.13 21:30:04
@bbankrablo: Köszi szépen a tanácsot.... Meg is fontolom...
sacred devil 2010.10.13 21:38:41
@bbankrablo: Asszem nem kockáztatokXD Bár lehet, hogy megérné.... Viszont akkor elfelejteném a csodás mesterlövész-játékélményt is, szóval nemXD
sacred devil 2010.12.05 02:44:11
@Skoda_130_GL: Hali! Passz, elautóztam aztán kész, már nem emlékszem, rég volt. Arra emlékszem, hogy néhány pálya kikészített idegileg, már majdnem annyira, mint Kiszel Tünde, és vagy 100x kezdtem újra(ugye FreddyD által már nagyszerűen érzékeltetett hibák miatt), szóval tanácsolni is csak ezt tudom, türelem és vmikor csak meglesz, de szerintem hagyd a francba, mert csak felb..ssza az agyadat..
Eredeti: Evanescence - Everybody's Fool Perfect by nature Icons of self indulgence Just what we all need More lies about a world that Never was and never will be Have you no shame don't you see me You know you've got everybody fooled Look here she comes now Bow down and stare in wonder Oh how we…..
 A legjobb sorozat a világon, amelynek ez a főcímzenéje, muszáj volt lefordítanom, bár van fent vagy 100 másik fordítás a neten, igaz egyiket se olvastam, csak tippelek, hogy kb ennyi van, ha nem több:) Eredeti: The Rembrandts - I'll be there for you So no one told you life was gonna…..
 Aranyos szám, aranyos szöveg:) Eredeti: The Cardigans - Lovefool Dear, I fear we're facing a problem you love me no longer, I know and maybe there is nothing that I can do to make you do Mama tells me I shouldn't bother that I ought just stick to another man a man that surely deserves me but…..
Oridzsinál: The Fray - How To Save A Life Step one you say we need to talk He walks you say sit down it's just a talk He smiles politely back at you You stare politely right on through Some sort of window to your right As he goes left and you stay right Between the lines of fear and blame And you…..
 Eleinte olyan szövegeket rakok fel, amit már 100 000-en lefordítottak, hát én vagyok a 100 001. :) Eltérések attól még lehetnek, mivel mindenki máshogy közelít meg egy dalt, más perspektívából látja azt, így előfordul, hogy teljesen más a fordítás. Azért lesz olyan szám…..
 Ez a nóta nagyon kedves számomra, lelkesítő, annak ellenére, hogy miről szól. Az ásványvíz-reklámból is ismert lehetXDOridzsinál szöveg:The Verve - Bittersweet symphonyCause it's a bittersweet symphony that's life...Try to make ends meet, you're a slave to the money then you…..
 Hát üdvözlöm az idetévedt vándort(okat), ez a bejegyzés legyen amolyan bemutatkozás is tőlem, majd ha összejön 100 látogató, akkor írok többet is magamról(vagyis kilétem örök rejtély maradXD) A dalokból, amelyek fordítását publikálom úgyis meg lehet tudni valamennyit…..
Muszáj volt kiraknom ezt a videót, amit 'Ma44de' töltött fel, mert egyrészt a Butterbean féle alázás kultikus és később az amnéziás őrök hangulatváltozása igen érdekes.  Tudom, hogy ismétlem magam, de ez a játék tényleg kihagyhatatlan. Ha minden igaz, ez a 72.…..