Regisztráció Blogot indítok
Adatok
one_away

0 bejegyzést írt és 134 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamikor az ezredforduló környékén volt egy jó kis játék pc-re, a Pandora's Box. Logikai játékok gyűjteménye volt, a Tetris alkotója készítette, jól el lehetett vele lenni. A program egyik minijátéka egy képkirakó volt, amelyben a kép darabkáit különböző méretű…..
one_away 2011.08.28 19:18:56
@Gyűjtőjegyes: ha jól emlékszem, Vista alatt gond nélkül toltam végig. DK-t compatibility mode-ban próbáltad? Nekem a Mass Effect csak így meg 7 alatt.
Gyerekszoba Mese, mese, meskete 2011.08.26 12:51:00
A következő posztot csak erős idegzetűeknek ajánljuk, horrorisztikus mivolta miatt. Beraknám a Képet a gyerekszobába rovatunkba, ha épp sorozatgyilkos énem nem szunnyadna mélyen. Minden kedves kezdő és haladó baltás gyilkos olvasónknak és azok gyermekeinek ajánlanám leginkább ezt…..
  Kedves Tibi! Itt egy kis írás a vérbeli snapszerjátékosról. Tipikusan az öblöst kell elképzelnünk, kiscsalád, anya-apa, leány-vej, vasárnapi ebéd után, de vidéki, ill. külvárosi kocsma is lehet. nick: Norbert K   Na, az első piros oszt. Mi van, eldugtátok a…..
Az alábbi történet valós problémát vet fel, mivel jár, ha valaki eladja a lakását, és állandó lakcím nélkül marad. Miközben az alkotmányos jogok nem lakástulajdonhoz vagy állandó lakcímhez kötöttek.Udvozlom.Kulonos helyzetben vagyok.Evek ota kulfoldon dolgozom, es mivel csak…..
IDDQD A Bethesda megkergült 2011.08.06 22:07:00
Már épp a heti játékcsajt kezdtem volna írni, mikor megláttam valami érdekeset. Talán másoknak is feltűnt, hogy a Bethesda nevű kiadó, aki a legtöbb játékosnak az Elder Scrolls és a Fallout újkori részeinek elkészítéséről maradt meg, mostanában kitalálta, hogy ő akkor…..
one_away 2011.08.07 19:39:52
@murok: tényleg, köszönöm!
Nem nagyon szokott kiszivárogni, milyen szerződéseket is írnak alá a tévék, pontosabban a gyártó stúdiók az egyes valóságshow-k szereplőivel. Jó, azt mondjuk eddig is tudtuk, hogy a Survivorba jelentkezők tudomásul veszik, hogy ha esetleg megsérülnek, és nem kérnek orvosi…..
Golyóálló ingben Obama mosolya is őszintébbNagyon nem szívesen járnék Barack Obamával egy szabóhoz. Nem azért, mert alig van szabad időpontja, sem azért, mert messze van, azért pedig végképp nem, mert nyilvánvalóan drága. Sokkal inkább azért, amit képvisel: egy golyóálló ing…..
A zombi apokalipszis túlélés tudománya!..
one_away 2011.07.02 19:54:38
@tarr: Az nem csak a walking dead-ben volt? Melyik volt vajon előbb?
Appleblog Heti Apple-csaj: Sofía! 2011.07.01 16:30:00
A 38 éves, tehát abszolút MILF-kompatibilis kolumbiai Sofía Vergara a tökéletes nő: csodás a neve, kicsit kemény az arca, dúsak a keblei, ráadásul szinte mindenben kipróbálta magát: volt ő már odahaza színész, komikus, műsorvezető, ráadásul szinkronszínészettel is…..
one_away 2011.07.02 06:12:51
@Kohi: biztos lennél? nem csak a kilincset fogja meg vele :)
Ugyan a magyar fiatalok a tanmenet részeként részesülnek egészségnevelésben, de a HIV-fertőzöttek és az abortuszok száma alapján úgy tűnik, a módszer nem megfelelő. A TASZ szerint nemcsak a fiatalok szexuális szokásai változtak meg, hanem az információszerzés módja is. A magyarországi HIV/AIDS…..
Helló Tibi!Megint összehoztam egy cikket. Valaki az egyik poszt alatt megjegyezte, hogy még nem volt falunapos cikk (itt még tényleg nem, de a kiskedvenc Orkánságon igen - T.B), és azonnal beindította bennem a vezérhangyát, az eredmény pedig ez lett. Lehet, hogy ezért fatornyos kis…..
Két hónapos csúszással a minisztérium kiizzadta magából a Magyar Munka Tervet, ezt a 86 oldalas csodát (pdf vagy word). Nem kevesebbet vártunk a doksitól, mint azt, hogy kiderül belőle, hogyan is lesz 10 év alatt 1 millió új munkahely ... (spoiler: nem derül ki). Mivel a problémák…..
Bowja, a nindzsa és Retardo lovag után újabb szupercuki kalandjátékhőst ismerhetünk meg a Pencilkidstől: a pöttöm szamurájt. Ahogy lenni szokott, a point-n-click játékmenet végtelenül egyszerű, látszik, hogy a játék fejlesztésekor szempont volt, hogy kisgyerekek is könnyen…..
A Pipe Riders-t senki ne próbálja ki egy kiadós ebéd után, ugyanis az ide-oda forgás a folyamatos színváltozással kombinálva kellemetlen mellékhatásokat okozhat. Volt már ehhez hasonló játék a KMK-n, ott egy rakétát kellett az egérrel irányítanunk, itt a billentyűzetünk…..
one_away 2011.06.15 18:11:41
A rendőrség gyanúja szerint a Tiszántúli Természetvédők Társulatának elnöke megzsarolta a győri székhelyű Audi Hungaria Motor Kft-t azzal, hogy a gyár bővítésének környezetvédelmi engedélyét megfellebbezik, így ellehetetlenítik az autógyár bővítését. Végül ezt…..
A tudósok valószínűleg megtalálták a világ méhpopulációjának hirtelen csökkenése mögött álló okot – amely a mobiltelefon lehet. A svájci Lausanne-ban végzett kutatás azt mutatta, hogy a mobiltelefonok jele nemcsak összezavarja a méheket, hanem a halálukhoz is vezethet.…..
Annak itt az éles teszt. Az Engadget bloggerei kipróbálták a Star Wasrt Kinecten. Ha jól látom, van néhány megtanulandó mozdulat, például az előrehaladásnál előre kell hajolni, de a többi jön magától. Ahogy a filmekben láttuk. A tesztelők szerint is van egy kis késés a…..
Két tanulságos interjút olvastam a minap - a maga nemében mindkettő kommunikációs bravúr. Egyrészt persze a mellébeszélés, a csúsztatás és a semmitmondás magasiskolája - hadova a legfölsőbb szinteken -, másrészt viszont professzionalizmus a köbön.Bevallom, én…..
one_away 2011.06.02 10:33:09
@jaku: 2. A kérdező támadása. :)
Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat elnöke, a Magyar Köztársaság kormányának romatámogatásokat felügyelő miniszteri biztosa, fideszes országgyűlési képviselő tegnapi nyilatkozata során "elejtett" egy olyan mondatot, ami nem kicsit kavarta fel az amúgy sem…..
one_away 2011.05.26 11:09:02
@Ironfist: dehát a népszámlálás anonim. Tehát nem te, Ironfist leszel roma, hanem lesz a roma oszlopban +1 fő.
 Kedves Tibor,  Magamból kiindulva alkottam egy szösszenetet (bár természetesen ekkora ökör még én sem vagyok). Nem tudom, mennyire illik ez a modorosblog profiljába, de azért küldöm szíves felhasználásra.:) Üdvözlettel: Ernoke.   Szeptember 5. Újabb…..
one_away 2011.05.25 09:13:03
@Frengi: ti is mind az Eagle Rivernél vakációztatok? az én legtöbb nőismerősöm is ilyen. Egyikük 25-nél feltolta maximumra a fűtést, utána magára húzott két takarót és betett maga mellé egy melegvizes palackot. És nem túloztam.
Tavaly szeptemberben került ki a blogra a Sieger, most pedig eljött a "kötelező" folytatás, a Sieger: Level Pack. Ezúttal 40 pályán kell porrá rombolni a várakat, természetesen a túszokra most is vigyázva. Túlzottan nagy kihívást nem tartogat a játék, még az aranyra…..
A véletlen - és egyéb ügyek - úgy hozta, hogy tegnap Strasbourgban akadt dolgom. Furcsa volt nézni, ahogy a helyieknek az AFP hírügynökség beszámolójában megtalálható "cigány" és "evakuálás" kifejezésekre ökölbe szorul a záróizmuk. Hiába, feltétlen…..
Az alternatív vízkarcoló logikus válasz lehet a globális felmelegedésre és arra a felvetésre, hogy a Föld 2/3-át borító vízfelületet is „be lehet lakni” egyszer. Manapság nemcsak a klímakutatók keresik a választ a környezeti kihívásokra, hanem az építészek is. Olyan modelleket próbálnak megalkotni,…..