Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Crvoyager

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nem tudja lerakni az autót? Mert a kék, horpadt Kispolák a kedvenc helyén telel, tavaszol és nyaral? Azt hiszi, van megoldás? Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Ha szívatnak a tótok 2009.08.25 21:29:00
Nem nagy titok, hogy amikor nemrégiben egyedül vertem sátrat Budapesten, családom Pozsonyban maradt. Ideiglenes megoldásként a hétvégi utazás mellett döntöttünk, hol én megyek oda, hol ők jönnek ide. Nincs is ezzel nagy gond, hiszen a Pozsony–Budapest távolság elenyésző,…..
Crvoyager 2009.08.27 02:42:31
Sziasztok!
Szerintem a szlovák rendőr sem másabb mint a magyar vagy a német.
GPS-re bizni a sebességbetartást igen morbid, mert köztudott, hogy az sem pontos.
megjegyzem még soha nem büntettek meg romániát kivéve és egyértelműen zsebre ment ugyhogy kb 1500 ft-ot fizettem.
érdemes lenne azon elgondolkozni, valami nálunk a fejekben nincs rendben. Mindenki hőzöng nagy dirrel durral aztán meg csak les mint Zoli a moziban hogy megbüntetik. Itthon is ez kellene hogy a sok közlekedési bunkó ha már a szabályokat nem akarja betartani legalább az államkasszát gyarapítsa.
Külön jó hogy a sok külföldön adót fizető szlovák és német rendszámos gyökér hazafi az adón megspórolt összegeket még pluszba is befizeti.
Máásik, hogy simán röhög rajtunk az eu. mert azt csinálhatnak velünk,amit akarnak a szomszédaink. Lásd osztrák határ kitáblázása, "Elnökünk" kitiltása. Nem diplomáciázni kellene,hanem azonnali határellenőrzés bevezetése és akit csak lehet visszaforditani ugyis lehet jogos indokokat találni.A másik amikor Esztergomnál jönnek a tömött szlovák melós buszok akkor bezzeg nem kiabálnak a magyarra, csak amikor hazaérnek.A megkeresett forint mégis jó nekik és vicc a magyar törvények asszisztálnak hozzá mert jobban jár velük a munkáltató mintha itthoni magyart venne fel.
Magam részéről biztos nem veszek szlovák terméket csak jól meg kell nézni mert már a debreceni kolbászt is szlovákiában gyártják. Az egyik multinál sikerült ilyet vennem.