Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lombos

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megtalálta a rendőrség a japán világutazó Budapesten ellopott kerékpárját szombat délelőtt. András Tamás rendőr főhadnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese elmondta: a kerékpárt egy XVII. kerületi piacon találták meg szombat…..
lombos 2014.01.27 16:00:23
@holl gold: Na ja csak Te azt írod a képen, holott én két képet látok!!! Na de megszoktuk, az egész ország slendrián.
Nos az egyik képen a bosnyák, a másikon a XVII. kerületi piac van, csak hogy aki nem ismeri a helyeeket, az is tudja... lehetett is olvasni, hogy előző nap a Bosnyákon fotózták, megtalálni másnap a bakancsoson találták... na de odafigyelni valamire, az már luxus lenne... inkább szapuljunk valaki mást...azt könnyebb!
lombos 2014.01.27 16:15:50
@Szűcslaci: Mellesleg én úgy hallottam az egyik megtalálótól, hogy aki a piacra kihozta, egy másik piacon vette... tehát ez a müncheni izé... na az lehet, hogy a tolvaj ezt mondta, miután meglett ugye.... mert azt azért érdemes tudni, általában a piaci árusok tudják kitől veszik, tehát nem ők az orgazdák...
lombos 2014.01.27 16:26:14
@dr. Kóser Malac (a legnagyobb demokrata)!:
Nagyon jó meglátás!!! Végre valaki gondolkodik, figyel!
Az más kérdés, hogy konkrétan az nem egy lomizós furgon, a tulaját ismerem, ő is vette a bringeszt... :-) szóval átment itt ez a bringa egy hét alatt sok kézen! Ha leány lenne, már senkinek nem kellene...esetleg egy japánnak, ahol a gésák nagy tiszteletnek örvendenek, dicsőség feleségül venni egy kiöregedett példányt ;-)
Tegnap egy kosármeccsen a nyakánál fogva rántotta a fotóst a földre egy indulatos szurkoló, a biztonságiak szedték le a drukkert kollégámról. Egyszerűen nem tudok elmenni az esett mellett, hisz én is többször fotóztam már az érintett csarnokban. A hazai csapat vesztésre állt,…..
Augusztus közepén lesz két éves a Határátkelő, nemrégiben volt egy éve, hogy itt vagyunk az Indexen, és e két dolog egyenként is számvetésre késztetett a blog jelenével és jövőjével kapcsolatban. A számvetés eredménye egyfelől az, hogy örvendetesen nagy a közösség, sok a…..
  Biztos mindenki elgondolkozott már azon, hogy vajon mi volt száz-kétszáz éve azon a helyen, ahol most él vagy amerre nap mint nap jár. Nos nem is olyan nehéz megtudni. Magyarországról három katonai felmérés készült, az első még az 1700-as évek végén, az utolsó Ferenc…..
lombos 2011.11.25 13:14:58
Jó kis cucc, aki kíváncsi kicsit későbbi térképekre annakitt egy link:
terkepek.sg-1.hu/
na ezekkel több részletben már több int egy hetet eltöltöttem :-)

Volna egy kérdésem/kérésem: aki tud még korábbi térképet Buda-Budaőrs körnéykéről, szóljon... a mai repülőtér környékén volt a középkorban Kemecse -és ezt szeretném megtalálni, meddig jeleztéka térképeken.
Választási programunk bemutatását gazdaságpolitikai irányelveinkkel és terveinkkel kezdjük. Mert az idő nem pénz. Neki hihetünk. A Kétfarkú Kutya Párt programjának anyagi háttere szilárd és biztos alapokon nyugszik. Tudjuk, hogy fontos megjelölni azon forrásokat, melyekből…..
Hiába váltott R. fekvőkocsi-jegyet Erdélyből Budapestre, a MÁV egyszerűen kevesebb ilyen szerelvénnyel indította el a hirhedt Corona expresszt, hiába tudták, hányan váltottak jegyet. Az eredmény elképzelhető és alant elolvasható, a slusszpoén az, hogy a magyar kalauz …..
Végre egy naiv ügyfél, aki pozitívan áll a dolgokhoz! Nem zavarja, hogy benézett a Tescoban egy minden irányba világító átlátszó zseblámpát, amiből ráadásul kilopták a rázogatáskor áramot fejlesztő mágnest, és amiről kiderült, hogy igazából nem is ez, hanem két gombelem…..