Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Császár Barbi

3 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kezd egeszen kolihangulatuva valni a szobam, immaron 3. napja foglalkozom a lakalyossa es otthonosan rendetlenne tetelevel, sejtve, h hetfotol nem lesz erre ido.. szoval ma kizarandokoltunk a legkozelebbi ikeaba, ami azert is volt hasznos, mert eppen beleillik jelen bejegyzes tervezett temajaba.…..
Császár Barbi 2009.09.05 23:47:19
he?
most, hogy lett publikal gombom a balfelso sarokban, mar lehetetlen, hogy ne irjak. tehat--ezt eddig nem en irtam asszem, de lenyegesen megkonnyiti a kezdest, föleg h igencsak a szivembol szol. milyen jo h tobben 'szerkesztünk' :)Azt hiszem vettem a legnagyobb akadalyt: tuleltem a repülest.…..
Bibó - Erasmus előkészületek 2009.09.01 10:58:00
Szerencsére teljesen szétszórt vagyok, ami pillanatnyilag azért jó, mert éppen most jöttem rá, hogy elfelejtettem jelentkezni a német nyelvi előkészítőmre. Ami meg azért jó, mert most 11 óra késéssel leadott jelentkezésemet kiváncsian várom, hogy a NÉMETEK elfogadják-e.Ez a…..
Augusztusban Hannoveren keresztül utaztam Brémába ill. onnan haza, így már akkor rájöhettem, hogy a jogi kar nem a turistakonform főépületben (blog nyitókép - bal felső sarok)…..
Bibó - Erasmus preambulum 2009.08.27 15:32:00
Ezennel ünnepélyesen is útjára indítom a Bibó István Szakkollégium száműzöttjeinek hivatalos krónikáját!Jó posztolást, jó olvasgatást mindenkinek! :)..
Nagyon nagy nehézségek árán, de végül megérkeztem. Minden szempontból tanulságos volt az utazás, rengeteg új dolgot láttam: az autópálya-matrica árusítóhelyen szlovákul ki volt írva, hogy nem beszélünk magyarul, a pozsonyi reptéren egy anyuka pórázra kötve tartotta a…..
Bibó - Erasmus Cassis 2009.08.29 23:17:00
Kánikulában mi mást is tehetne a szerencsés erasmusos, mint hogy lelátogat a tengerpartra. Cassis-ba mentem ismét, ma naposabb arcát mutatta a város, múltkor viharban voltam ott. Igazi gyönyörű tengerpart, 11-kor már vízben voltam és du. 3-ig csak napozni és olvasni jöttem ki…..
Ma rá kellett jönnöm, hogy az az ország, ahova holnap elvileg elutazom, nem létezik. Egyszerűen nincs nyelve, nincs kultúrája, nincsenek városai. Valaki határozottan humoros kedvében elhitette velem, hogy valahol messze van egy Koppenhága nevű hely, és én, kis naiv, be is vettem.Ma a…..
Bibó - Erasmus Parkban 2009.08.28 21:17:00
Úgy döntöttem, felfedezem a kollégium környékét. Judit még otthon ajánlgatott egy rejtett parkot, ami nagyon közel van a kolihoz és meg is találtam. Minden várakozásomat felülmúlta, az ösvényen, ami oda felé vezet, kaktusz virágzik, olajfák vannak benne és leanderek. Az egész…..
Bibó - Erasmus augusztus 27 2009.08.27 21:21:00
Ez pedig az én első bejegyzésem, kiváncsi vagyok, hogy fog működni. Tehát. A nap nagy eseménye Rácz Dani érkezése, ami f8-kor történt este. Egész jó időt jöttek, 5-kor indultak Pestről. Most még a szüleivel lakik szállodában, de lehet, hogy holnap már bent alszik. Voltam ma a…..