Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nibelis

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helen Pynor ausztrál művész legutóbbi, Liquid Ground című fotósorozata kétségtelenül a gyomorpróbáló alkotások közé sorolható. A hölgy, aki amúgy is baráti viszonyban áll a vízzel, az emberi testtel és a belső szerveinkkel, 2009 és 2010 között átélt londoni…..
Nibelis 2011.07.14 14:47:59
Schmitt Pál javaslatára mássalhangzót ezután csak magánhangzó követhet, ami alól az államfő neve sem kivétel, de abban a második „t”-t ezentúl magáhangzónak kell tekinteni. Szintén alkotmányi szintre emelkedhet néhány értelmetlen nyelvtani szabály is. Az új…..
Nibelis 2011.03.25 19:59:50
A München belvárosát elkerülő gyorsforgalmi út...feletti Brudermühlenstraße...   ... és az utca alatt haladó Brudermühlentunnel kijárata. A korábbi, budapesti "autópályává alakított sugárutakról" szóló posztokból (is) egyértelműen kiderült, hogy a…..
Meg kellene végre hozni ezt a férfias döntést a teszetosza heti emelések helyett. Nagyot változna a világ, imádnánk. Vitaindító cikkünk blogposztja...
Engedtessék meg, hogy idézzek Szabó Márton a Kopint-Tárki vezető kutatójának nyilatkozatából. (Azoknak idéznék, akik bevásárolni járnak, és finoman fogalmazva megdöbbentek az utóbbi hetek elszállt árain...): "A kutató cáfolta azt az állítást, hogy eddig drasztikus…..
Nibelis 2011.02.28 17:32:03
@Severus: Pénteken vettem mint írtam,Münchenben, 0.65-ért.
hogyvolt VV4 - 4X32 2011.01.16 10:45:00
Hosszú bekezdéseket tudnék írni, barokkos körmondatokkal, meglepő és érdekes jelzőkkel illetve Lilu és Balázs öltözékét, de annyi minden történt, hogy nem vesztegetek rájuk egyetlen karaktert sem. Nemcsak a tévéképernyőn, itten, minálunk is zajlottak az események, az előre…..
Pletykaszinten már volt arról szó, hogy Robert Knepper ismét felveszi magára a félkezű déli sorozatgyilkos jelmezét, és szerepel majd a Breakout Kings című sorozatban, amit annak idején a Fox visszadobott, az A&E meg a The Beast kaszája után szívesen látott a műsorrendben.Most…..
Hi, Bár korábban egy saját esetet írtam le, most egy haverommal történt érdekességről írok. A történet röviden annyi, hogy az ismerősöm szakács és a főnöke mondta, kirúgja, ha továbbra is dohányzik.     Persze nem a konyhán, hanem csak néha kimegy és ez nem…..
Nibelis 2010.11.07 11:43:25
@kisa: Ez a kényelmes egész nap a kajára,kávéra gondolok dolog ez az állami szférára jellemző - nem dolgozom,unatkozom,egyek - menatalitás volt és most is az...a magánszférában megnézném,ki mennyi időt tölt el ebédelni elsétálással,stb
Nem tudom, hogy a bikiniben bokszoló és seggel a kamera felé orra eső Bódy Silvy, vagy a szűk sortban rollerező Zámbó Árpi miatt van, de a nézők szeretik a Tv2 Ezek megőrültek című celebszopató vetélkedőjét. A Nielsen elektronikus nézettségmérési adatai szerint a nézők…..
Gondoltuk, a szeptember már csak egy ilyen csendes, békés, kiegyensúlyozott hónap lesz.Házi szerzőink mintha csak összebeszéltek volna, egyforma lelkesedéssel kímélték magukat és nem érkezett levél az olvasóktól sem.Egészen a mai napig. Regi megrökönyödését és mélységes…..
Olaszországban volt a magyar láncnélküli kerékpár világpremierje a hét végén. A Schwinn-Csepel a padovai bringavásáron mutatta be a Stringbike-ot, és az azonnal bekerült a világ műszaki sajtójába. A magyar találmány a merevlemez-meghajtók mechanikájától…..
Nibelis 2010.09.22 13:48:36
Elérkezett a szokásos évi akció-szezon, kedvezményes árakkal próbálják a hiperek vásárlásra csábítani a borisszát. Engedmény ide vagy oda, nem minden olcsó, ami akciós, nem árt odafigyelni, ha árérzékenyek vagyunk - ezen szempontot, és a kínálatot is szem előtt tartva a…..
Úgy hordjuk a társadalom, a szűk környezetünk által ránk aggatott álarcokat, álruhákat, hogy már észre sem vesszük. Megtanultuk a használatukat, azonosultunk velük. Az idők folyamán szépen profi színészek leszünk, jó arcot vágunk a nemszeretemekhez, mosolygunk a sértéseken…..
Nibelis 2010.09.14 08:35:49
Mi van, indul az egész család?  ..
A Hung legutóbbi részében kiderült, hogy a színésznő eredeti hajszíne vörös, és az is, hogy 39 évesen is jobb teste van, mint bármelyik húszéves plázacicának. ..
Nibelis 2010.08.17 13:50:48
Összefirkálták a HÉV-megállót Kaszásdűlőn. Nem is lenne ez nagy hír - állandóan firkálgatják az összes megállót -, de ez most speciel nagyon jól sikerült. Az óbudai "Itt Élünk" Egyesület kezdeményezése valósult meg augusztus elejére. Az ötlet tavaly jött,…..
Ez a név nélküli kis csoda olyan aljasságnak indul, mint a szívatós tetris: ezúttal a jól ismert falteniszjáték (Breakout) megy át szemétparasztba, a látszat szerint egy pixellel kell nagyon sokat leszedni. Aztán az ember rájön, hogy a kiütött téglákból is labdák lesznek, így…..
Nibelis 2010.07.27 08:47:05
Nu, lassan a nyakunkon a Dexter ötödik évada, aminek a Comic-Con-on külön panelt szenteltek a rendezők, részt vettek rajta a szereplők és a készítők, bemutattak két trailert is és csepegtettek infókat, melyek közül most szemezgetünk egy kicsit, de mivel spoileresek, előtte…..
Nibelis 2010.07.26 21:44:09
Szívós spammelésükkel hívták fel magukra a figyelmet a nanobionikusok. Biztos bennem van a hiba, de nem szeretem az aktuálisan elcsépelt marketingdumát. Manapság minden cucc nano vagy bio, ez pedig mindkettő egyszerre, szóval, a maileket kitartóan töröltem. Ám Nanobionikus Elvira…..
Mostanra tízből hat Fidesz-szavazónak nincs érettségije, tízből hatnak nincs gyereke. Az új fideszeseknek egészen más elvárásaik lesznek, mint a régieknek. (Fotó: Pelsőczy Csaba/fidesz.hu) „Ezt megnyertük!” – a Vörösmarty téren biztosan sok pezsgő fogyott az…..
A Che férfimagazin hirdetései (mint például az élő szexnaptár vagy a telefonszámtépős szoknya) korábban már szerepeltek itt a blogon, ami nem véletlen, hiszen az évek óta használt "Let us keep on dreaming of a better world" kampánysorra nem olyan bonyolult dolog vicces…..
Nibelis 2010.04.25 20:47:51
Szanyi Tiborra rájár a rúd. Szenvedéseinek listája hosszú, szinte hihetetlen, hogy egy mezei képviselőjelölttel rövid idő alatt ennyi kellemetlenség történjen. És akkor pár nappal a második forduló előtt ellenfelei újabb mocskos trükkel próbálkoznak... Egy tiszta ember…..
Sárdobáló Kire ne szavazzunk? 2010.04.08 11:00:00
Leírom, mert leírhatom, hogy az LMP-re fogok szavazni. De nem ez a lényeges kérdés, őszintén szólva nem is érdekel, hogy ki melyik pártra szavaz. Az érdekel, hogy melyikre nem szavaz - legyen ez az MSZP és a Jobbik! Ugyanis ez az a két párt, amely egy józan magyar embernek…..
Ezen a héten annyira pozitívak vagyunk, hogy az már szinte fáj nekünk. Minden nap egy párt mellett érvelünk. Minden nap más párt bérence vagyunk. Döntened úgyis Neked kell.Mert az egész annyira trendi, és a csajok is itt a legjobbak. Ők a zöldek. Szeretik a virágokat, a földet,…..
Tölgyessy Péter március elején azt nyilatkozta: „ma ott tartunk, hogy a Jobbik megelőzheti a szocialistákat, és a nyugati világ egyik legerősebb rendszertagadó pártja lesz”. Nem kétséges, ha a Jobbik valóban megismétli, esetleg meghaladja az EP-választáson elért 15…..