Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karchy

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rádió- és tévéműsorokban vitatkoznak a CEU-ról. A stúdióvendégek különbözőképpen ítélik meg a Közé-európai Egyetem elleni kormányzati támadást, abban viszont egyetértenek, hogy a tízezres fővárosi tüntetés aligha rázza fel az országot. Azért marad csöndben „a vidék” - így foglalták össze a köznapi…..
Sír, mert rájött, hogy ennek vége, de a barátai tartjákNem Pesten történt, amit hallotok, ott ily regényes dolgok nem történnek. * (Szentendrén viszont igen.) A tavasz zsendülése eszembe juttatta azt az estét, mikor Galambék konyhájában zokogtam egy régi március 20-án. (Aznap van Galamb…..
Úgy tűnik, a japánok döntöttek, és elegük lett a randevúzásból, a másik nem meghódításából, és az egyszerűbb utat választják: a barátjukkal házasodnak. Nem csoda, hogy az ázsiai országban az egyik legalacsonyabb a születések aránya az egész világon...
Karchy 2016.12.12 12:59:16
@ymel: Rákerestem a kép eredetére, a fiú japán a lány kínai.
Dror Morag, az izraeli Meretz parlamenti párt főtitkára a múlt héten az Európai Szocialisták Pártjának Budapesten zajlott kongresszusán vett részt. A DiploMaci Blog az izraeli belpolitikáról, az izraeli-palesztin békéről, és a baloldal helyzetéről kérdezte.   A Meretz párt…..
Karchy 2015.06.20 01:08:25
Igen, tényleg nagyon jó lenne ha ezek a szimpatikus cionisták parancsára hithű izraeliták EU tagok lennének. Ha jól emlékszem már II. András királyunk is teljes mellszélességgel kiállt magyarországi ténykedésük mellett. Modern kori megítélésük pedig igencsak megváltozott: www.parlament.hu/irom39/01473/01473.pdf

A MŰ alcíme: "az egyrészről az Európai Közösségek és azok tagállamai, másrészről izrael Állam közötti társulás létrehozásáról szóló euro-mediterrán megállapodás és annak módosításainak kihirdetésérről. "
Nem mintha nem lennénk maximálisan boldogak egy 65 millió dolláros Gulfstream G650-nel vagy valamelyik hasonló megfelelőjével, de az a helyzet, hogy ezek a gépek a fasorban sincsenek az Airbus és a Boeing csúcsdarabjaihoz képest, amikből ráadásul elképesztő luxusváltozatokat is…..
Karchy 2015.04.09 11:42:29
@Robiekin: Mondtam neked, hogy ahogy én is, úgy te is meg fogod egyszer unni! :D
Őszintén szólva annyira hihetetlen a mai listánk, hogy csak kérdés formájában merjük felvetni a Knight Frank ingatlanokkal foglalkozó konzultációs cég listáját, melyben négy olyan várost nevez meg, amely szerinte a nem is olyan távoli jövőben a leggazdagabbak Mekkája lesz. A…..
Karchy 2015.03.13 14:39:18
@Becee: Az 5. Túrkeve volt, de gondolom nem valós információn alapultak a híresztelések és törölték. Pedig jó lett volna. 60 év után újra kátyúmentes utakon gurulhattunk volna Szolnok felé, de talán majd a következő választás előtt újra megígérik, mint ahogy eddig mindig meg is ígérték.
Mindenki kedvenc kínai üstökös-cége egy jópofa teaser videóval köszöntötte az új évet: A pillanatokon belül bejelentendő új csúcskészülék beharangozója azt mutatja, hogyan reagálnak a cég munkatársai, amikor először meglátják a legújabb MIUI-telefont. Rengeteg…..
Karchy 2015.01.14 08:56:25
Agyhalott, alulképzett, balfasz, barom, baromarcú, bugris, bunkó, buta, butuska, debil, dilettáns, hülyegyerek, idióta, írni nem tudó, kritikán aluli, kókler, kultúrbarbár, nyelvüket nem tudó, ostoba, otromba, paraszt, primitív, prosztó, seggfej, szánalmas, tahó, tróger, tudatlan…..
Válasz a Kapitalizmus blogon megjelent Szabadság-skizo c. írásra. Gyászol a liberális oldal, szörnyű vereséget szenvedtek, újabb csapás a Nemzeti Elnyomás Rendszerében. Az Alkotmánybíróság elkaszálta a köztudottan liberális, az önkényuralmi jelképeket tiltó törvényt. Nem…..
Nem mentség a szegénység, és a az sem, ha valakit még soha nem bírságoltak meg. Április 15-től hatályos az új szabálysértési törvény. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Nincs is annál szebb, mint amikor a hazai médiaposványban egymás oldalát sáros csülökkel dögönyöző résztvevők egymást ekézik a nagy nyilvánosság előtt, és kiabálnak rá mindent a másikra a prosztó műsorkészítéstől a hazudozáson át a konkrét tolvajlásig. Az [origo]…..
Hétfő reggel alattomos lószarlepényekre futhatott rá az a gyanútlan kerékpáros, aki az Árpád hídi biciklisávon akart átkelni. A bringások által láthatóan már kilapított lócitromon többen megcsúsztak az egyébként forgalmas átkelőn. A hídon gyakran átjáró biciklisek…..
Ha azt hisszük, hogy a Gálvölgyi az utóbbi pár évben vesztette el valahol útközben a humorérzékét, akkor nagyot tévedünk. Nézzünk meg egy régi videót a Van benne valamiről: Vágó úr, móka és kacagás. Aztán pislantsunk bele a Meglepő és mulatságos paródiájába a '90-es…..
Ha nyerünk, Mexikó ellen játszunk legközelebb. Ha a Görögök kikapnak, akkor is. Több lehetőség nincs. Szurkoljatok!     new TWTR.Widget({ version: 2, type: 'faves', rpp: 10, interval: 6000, title: 'Adjunk nekik!', subject: 'Viva Argentina', width: 250, height:…..
A képlet baromi egyszerű, a 3 pont a túlélést jelenti, 3 pontnál kevesebb esetén pedig lehet csomagolni és viszlát négy év múlva. Amennyiben a H-csoport leggyengébb kihívóját, Hondurast sem sikerül lenyomni, akkor a selecciónnak semmi keresnivalója a világbajnokság legjobb 16…..
Komárom-Székesfehérvár, Zirc-Veszprém, Pápa-Csorna, Karcag-Tiszafüred, Lajosmizse-Kecskemét A Kötött pálya úgy értesült nem hivatalos, de megerősített forrásokból, hogy napokon, heteken belül öt olyan vasútvonalon indulnak meg ismét a személyszállító vonatok, ahol a Bajnai-…..
Karchy 2010.06.18 13:01:04
Az első négy futamon csak 10 pontot szerzett a német, negyvennel kevesebbet, mint csapattársa, Nico Rosberg. A Mercedes a hétvégére átépítette neki F1-gépét, de az olasz nem hisz a feltámadásban.”Egyre nehezebb és nehezebb lesz neki, nem tudom, hogyan jöhetne föl innét.…..
Karchy 2010.05.06 09:14:36
Tegnap már megírtuk, hogy a South Park 200., jubileumi epizódjában mutogatott maciruhás Mohamed próféta kiverte a kollektív muszlim biztosítékot, mert őt aztán ábrázolni nem lehet, sehogyse. Kissé érthetetlen a dolog, hiszen nem Mohamedet mutogatták az egyébként meglehetősen…..
Az a hír járja, hogy a Mónika show bukása miatt a Tv2 sem ragaszkodik már ahhoz, hogy költséges forgatókönyv alapján megírt, sok statisztát foglalkoztató délutáni talk show-ra dobja ki a pénzét. Vagyis Joshi Bharatnak is vége lehet nemsokára. Sőt állítólag erről a…..
Tényleg nagy szarban lehetnek az RTL Klubnál, ha újból a képernyőre küldték Győzikét. Már a veteránokat és a rokkantakat sorozzák, a kezükbe nyomnak egy leselejtezett ejtőernyőt, aztán kidobják őket a front felett. Ha Dirk Gerkens azt üzeni, még a végén Koós Jánosnak is…..
Karchy 2010.04.13 18:26:48
Nem azért, mert a ma reggeli futam első 30 körében több esemény történt, mint az előző évadban összesen, nem azért, mert ismét versenyben láthatjuk a sportág vitathatatlanul egyik legnagyobb alakját, és még csak nem is azért, mert Sebastian Vettel személyében egy nagyon…..
w Multiplayer 2010.03.26 06:00:00
Eddig a két új erő mutatkozott be az MTV interjúsorozatában. A köztévé kezdeményezése egyébként megérdemli a biccentést, annál többet csak azért nem, mert ez volna a default elvileg. Kockázatos riporteri feladat, és ahhoz képest eddig egészen ügyesen teljesítették. A…..
w Turulfarhát 2009.10.27 07:00:00
„Hát tudd meg, ez az ember feltalálta a halandzsanyelvet. Értelmetlen szavakat kever bele a mondatba, és amikor az ember félig megőrült, hogy nem érti, öt koronát kér kölcsön.” Karinthy: Halandzsa Lesz bevásárlóközpont, nyugtatta meg Vona Gábor azokat, akik a Jobbik…..