Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kobe_

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én nem a migránsoktól félek. Én tőletek félek. Tőletek, akik hergeltek, harsogtok, másra mutogattok. Köpködtök, gúnyoltok, affektáltok, lázítotok. Facebookon és fórumokon trollkododtok. Én tőletek félek. Akik emberi lényeket akartok kiirtani és sajnáljátok, hogy a…..
kobe_ 2015.09.01 16:16:20
@cybericius: "Ha nem csinálunk valamit, akkor nekünk is végünk, London, Frankfurt, Párizs, Malmö sorsára jutunk."
Az érdekelne, hogy az mit szed, aki ilyet ír. Véletlenül egész jól ismerem az alábbi városokat, Malmöben rendszeresen járok, mert ott lakik egy rokonom. Ápolt, gazdag város, tele jó emberekkel. Milyen értelemben van vége?
Tudod, aki hagyja hogy valami jót csináljanak, az általában jót is csinál. A magyarok soha nem hagyták, és ezért vannak mindig szarban. A sajátjaikat is elkergetik. Többek között az ilyen hozzászólásokkal, amik az utóbbi 10-20 kommentben is fellelhetők.
Orbánnak van másfél-két millió szavazója, akik személyesen őt bálványozzák, követik. Húsz év alatt kovácsolta őket össze. Simicskának van, mondjuk, ezer -két ezer milliárdja (ha igen-igen jól sáfárkodott a pénzével).  Viszont a pénzén kívül  csak  rossz arca, rossz…..
kobe_ 2015.02.09 12:45:15
@♔bаtyu♔: "Orbán azokat kovácsolta össze, akik egyszerűen a teljesítményt nézik, ezek pedig ugyancsak magasról szarják le Simicskát, mert az számít nekik, hogy mekkora a GDP, milyen fejlődés látható, stb."

Ezen a kommenten jót nevettem. Mondd csak, milyen fejlődést látnak ezek az emberek? Vagy nekik a stagnálás tetszik, miközben a térség országai előreléptek?
Legalább a GDP-t ne mondtad volna, ami önmagában nem is biztos, hogy jó (megfelelő) mérőszám, de az éppenséggel biztos nem Orbánékat támasztja alá.
Elérkezett a nagy pillanat, amikor átlépjük a végső határt, Vaderről lekerül a sisak, működésbe lép a fluxuskondenzátor és Roy Batty meghal, szóval végéhez érkezett a minden idők legjobb sci-fijeit összegző listánk. Szkafandert fel és öveket be: rázós lesz a…..
kobe_ 2013.04.12 17:55:57
@Kovács Erzsébet: Én úgy tudom, hogy Luke nem tudott a csavarról.
Nem árulták el neki, csak azt hogy valami "szörnyű titkot" fog megtudni.
kobe_ 2013.04.12 18:05:33
@Nostro: Hát az Akira jogosan van itt. Én nem választanék a kettő között.
kobe_ 2013.04.12 18:12:50
@Nostro: egyébként nem az a lényeg, hogy a GITS jobb film mit az Akira, csak mivel az már volt a listán, arra számítottam, hogy a GITS is itt lesz.
Hétvégén tettem egy próbát: felraktam a gépemre a Day of the Tentacle-t és megpróbáltam végigjátszani. Simán ment, minden egyes fejtörő (vagy hogy a bánatba fordítsam a puzzle-t) megoldására emlékeztem, még az olyan szemétségekre is, hogy az egyik emeleti szobában be kell…..
  (előzmény: 30-11; 50-31) #10. - A MÁSOK ÉLETE (2006) Rendezte: Florian Henckel von Donnersmarck A kortárs német film meghatározó színészének utolsó befejezett mozifilmje nem csupán Ulrich Mühe bravúros alakítása miatt tekinthető az évtized…..
kobe_ 2010.06.13 16:03:37