Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yossarian11

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
12 órának kellett eltelnie, hogy képes legyek klavitúrát ragadni a rettenetes, sokkoló kiesés után. Szögezzük le gyorsan: Svájc ugyan a csoportjából mindig továbbjutó, masszív középcsapat pozíciójára hajt, de nem a világ cikije, ha mégis kiesik. De ilyen reménytelenül…..
  Magyarország azért lett Izrael célországa, mert „kellemes a klímája, amely önfenntartó tud lenni, amely jó helyen fekszik, stratégiai helyen fekszik, amelynek a népe kellően birka ahhoz, hogy önmaga vesse a nyaktiló alá a fejét. S akkor vannak olyan politikai…..
Béla naiv fiú. Az, hogy a Praktiker öles betűkkel hirdeti, hogy a webshopjában vett termékeket ingyen kiszálltja, minden normális magyar embernek azt kéne, hogy jelentse, "rohadt sokat fizethetsz, és cserébe meg is alázunk és letörjük az összes padlólap sarkát". Béla…..
Dumagaléria Susogós Mackók 2009.11.04 14:02:00
Gőzerővel "dumálnak" a fiúk hétfő esténként továbbra is.Újdonság hogy a régi megszokott dumagépek között találkozhatunk új arcokkal is. Az heti adásban láthattuk Mogács Dánielt mint új hús már korosztály tekintetben. A fiatalember többeknek ismerős lehet a Comedy…..
 Hejja kedves TestVérek! BABBA MÁRIA adjon Szebb Jövőt!  Arra szeretnélek hívni Titeket, hogy Ősmagyar, Táltosi Hitünknek megfelelően reformáljuk meg a Magyar Nemzet helyesírását! Hiszen Papp Lajos Szívsebész Professzor is megmondta a zsidó püspököknek írt levelében,…..
Poros PorscheAz öreg Porschét egy délnémet kisváros pici autókereskedésében láttam meg ´98-ban, ákombákom betűkkel írt „BARKÁCSAUTÓ” táblával a szélvédő mögött. Tipikus leghátsó sorban álló, poros, madárszaros, lerobbant vacak volt. A török nepper…..
Próbálkozik az RTL Klub a Legyen ön is milliomossal. Ezen a héten egy erőlködő Fábryt, és a nyereményük 50%-át alapítványoknak felajánló cölöböket láthattunk. A lóvé felét pedig szépen behúzták, gázsiként. Régen legalább az egészet tovább adták, de úgy látszik már…..
Lőrincz Lilla és Borsos János képzőművészeket a jelek szerint a nyomasztó helyzetek motiválják. A legtöbbünket a blogposztokat követő kommentek kilencven százaléka egyszerűen csak elszomorít. Vagy erősíti a meggyőződést, hogy sokak számára vonzóbb és egyszerűbb az…..
Az Index történetének legviccesebb felszólítását kaptuk meg néhány napja. A levélből - amelyet egy fordítógép hozott át hevenyészett magyarra - nagy nehezen azt bogoztuk ki, hogy egy felhasználónk jogsértő videót töltött fel az Indavideóra. A fordítógép (és egyeneságú…..
A Wonderbra azzal próbálja megszólítani a nőket, hogy nagyobbá teszi, illetve nagyobbnak láttaja a mellüket. Sok nőnek azonban erre nincs szüksége, sőt épp komoly mellbősége okoz neki gondot. Őket célozza meg az Ultimo márka, amely azzal a kissé Taftos propozícióval célozza meg…..
„A lényeg, hogy van ez az új menünk. Jól gondolod, AZ a menü, a nevemmel – Ernő menü. Kicsit kínos.” Ezt írja a Burger King Ernő menü-kampányának kifejtése az éttermi tálcákon, de nincs igaza, mert Ernő nem kicsit kínos. Szívesen írnám, hogy nem értjük, de…..