Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arisztogatya

0 bejegyzést írt és 299 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A helyzet valós, nyilatkozni viszont mégsem szeret senki. Miért is? Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
Hivatalos: a sárvédőre szerelt visszapillantó tükör idehaza is legális, ha van benne E-jel, rálátni a szélvédő törölt felületén át, és ellátja a feladatát, azaz látni belőle a vonatkozó sávot mögötted. Csodálatos hír ez a nosztalgikus japán belpiacos gépkocsik…..
Már április 6-án is bosszankodva figyeltem a Fidesz magyar újságírókkal szembeni előre kitervelt szemétkedését. Ha valaki nem emlékezne: a budapesti Bálnába szervezett Fidesz-bulira először akkreditálták, majd a külföldi tudósítók nagy létszámára hivatkozva elutasították…..
TComment Miért jó vonulni? 2014.04.16 06:15:00
Bántotta a fülemet a dudaszó, ezért kicsit előrébb sétáltam. Ekkor egy másik típusú zaj ütötte meg a fülemet, melyet a fennakadás okozói keltettek. Motorröfögtetés. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Elhamarkodtuk az ünnepélyes választási átadóról szóló örömhírt, figyelmeztetett a Velencei tó környékén lakó olvasónk. A több mint 800 millió forintból megépített Dinnyés és Velence közötti kerékpárutat hétfőn adták át a helybelileg illetékes kormánypárti…..
Arisztogatya 2014.04.01 20:46:14
@Szelid sunmalac: Akkor addig mig nem kesz teljesen, ne biciklizz rajta es boldog leszel.
A Kossuth téri fakivágások arroganciáját teljes valójában éppen a jogellenességet megállapító határozat mutatja meg. Ez a kisember tehetetlensége: akkor adnak igazat neki, amikor az igazával kitörölheti a fenekét. A tér átadásával egy időben rendre derülnek ki az…..
Tények és elméletek, csak a miheztartás végett. Szándékosan ugrasztották ki a nyulat a bokorból? Beáldozták Ricciardo pontjait? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Mostanában, amióta Kati korábban jár dolgozni, mint régen, hetente általában háromszor, néha többször is én viszem a kölköket suliba. Sebaj, így legalább a Foltos is rendszeresen megtornáztatja a tagjait, mert a motor és a tesztautók miatt az utóbbi bő két hónapban nem ment…..
Egy paraguayi rádióadó stúdiójában kuksolva viccesnek tűnhet, ahogy emberek eltaknyolnak a motorjaikkal, de igazából nem az. Kicsit sem. Tudom, változtatni nem tudnak rajta, segíteni sem sokat, de telipofával röhögni ennyi ember kínján... A sínek közel párhuzamosan futnak az…..
Belsőség Nyolc év után vége... 2014.01.19 06:52:43
2006. március 5-e, szakadó hóesés, végtelenbe nyúló tél, nyakig ülünk egy romos ház felújításában, Norbi három hónapja beteg, inog az Autó Magazinnál a szerkesztői állásom, csupa derű és vidámság az élet. Mit tesz ilyenkor az ember? Naná, autót vesz. Törött volt az…..
Péntek reggel akkora köd volt, hogy munkába jövet Óbudán a HÉV-ről nem láttam a Dunát (az nagyjából húsz-harminc méter), teljesen olyan volt minden, mint a Süni a ködben című 1975-ös, szuper szovjet animációs filmben, amiben Süni elindul teázni barátjához, a medvéhez egy…..
Arisztogatya 2014.01.12 21:41:14
Minőségi kontent - új összefüggések, fel nem ismert valóság, Eötvös professzor háttértudása a majdnem ugyanilyen Csöpi lényeglátásával... hát.... Ötvözve. Paul Williams Walker emlékére, akit drónnal robbantottak fel... tudodkik. ..
Vagy legalábbis ezzel fenyegetőzik egy közösségi oldalon a Bors cikke szerint. "Kedves parlamenti bácsik és nénik, most vagy bocsánatot kértek Krasznai Tündétől vagy szenteste 20 órakor felteszem az oldalamra azon bácsik nevét, akik sokkal erkölcstelenebbek, mint Krasznai Tünde! Ez…..
TComment Hol trafizzunk? 2013.12.11 06:01:05
Ön is fog fizetni gyorshajtásért, hiába szabálykövető. Elmondjuk miért. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Tisztelt, barátaim, a kommunisták! A kommunisták, tisztelt, a kommunisták. Barátaim! Tisztelt. Kommunisták! A kommunisták – kommunisták! Barátaim – barátaim. Tisztelt – tisztelt. A kommunisták barátaim. A kommunisták, a kommunisták, a kommunisták! Barátaim, a…..
Arisztogatya 2013.11.13 23:20:32
Végigdörgök a tribün előtt, kicsit meglebbentem balra a jobbkanyar előtt, skandináv flikk, ugye, visszaszúrom másodikba, és mivel nem tudok gázfröccsöt adni az istenverte pedálgép miatt, már blokkolnak is a hátsó kerekek, mintha kéziféket rántottam volna. Szépen keresztbe…..
Két évvel ezelőtt volt egy autóm, melyet legalább annyira szerettem, mint anno a Renault 15GTL-emet: egy 166-os Alfám. Hathengeres, benzines, csodás (és használhatatlan) bőrbelsővel, takony GM-automatával és 17 literes fogyasztással. Sosem akartam eladni, ahogy az ember sosem akar…..
Arisztogatya 2013.10.26 21:25:17
@bonitao: De a valasz csak nem akar jonni, ejjj.
Arisztogatya 2013.10.26 22:22:35
@Mérges 1234: Mazda 6?
A mai kor Zsigulijai ezek. Még a mostani nyomott időkben is sokan megengedhetnek maguknak egy ilyet, és nem is kínszenvedés velük az élet. De a különbségek óriásiak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Arisztogatya 2013.09.10 18:09:08
@Shalala Lala: Ja, mas az elet, nehez a kettot egymas melle allitani. Aki nem fajanko annak biztos konnyebb. Bar epitkezni most lehet nehezebb mint anno.
Arisztogatya 2013.09.10 18:11:26
@Shalala Lala: Hat en elmennek bironak, meg a szomszed Jouzsi is csak nem akarnak am oda felvenni, ez van, igy jartunk lol
Kövér László hétfő este közölte: "a parlamentnek nagyobb mozgásteret kellene adnia a kormánynak, hogy az közvetlenül, rendeletekkel irányítson." Ilyen rendeleti kormányzás csak vészhelyzetekben, háborúk idején szokott előfordulni. S nem egész ciklusra (négy évre)…..
Deutsch Tamás felfortyant azon, hogy a „magukat demokratának és/vagy liberálisnak gondoló sajtómunkások" kiszimatolták, hogy az állam megcsináltatta az Orbán Ráhel esküvője helyszínére vezető kátyús földutat. "El a gusztustalan kezeket Orbán Ráhel esküvőjéről!" dr.…..
Arisztogatya 2013.09.06 09:32:24
@ingyenebed: Gyere, szivesen varlak. Esetleg ha megadod a cimedet meg is beszelhetjuk. Csa
Arisztogatya 2013.09.06 09:55:08
@Inkább_a_Lázár_maradt_volna_ott: Az ervekkel ti alltok hadilabon. Kolcsonokbol duhajkodni, privatizalni csak ez megy nektek. JA, meg masokon szamonkerni mindezt, ez is megy nektek. Szevasz
Arisztogatya 2013.09.06 13:08:56
@Inkább_a_Lázár_maradt_volna_ott: Leszallva a magas erkolcsilorol, szembenezve alazattal a tenyeknek, talan kozelebb lennel a megvilagosodashoz.
Az Index érdeklődésére részletesebben kifejtette a Nemzetgazdasági Minisztérium, miért szüntették meg az adósságnyomás-mérőt.Egészen pontosan mindenki arra volt kíváncsi, hogy miért hazudta azt az NGM, hogy az alkalmazást "technikai okokból, magas szoftverkarbantartási igénye…..
Arisztogatya 2013.09.04 17:23:03
@Karipapa01: Mindegy nekem mit nezegettek csak fura h nagyon hianyzik nektek egy fidesz talalmany ami nektek nem volt.
Arisztogatya 2013.09.04 17:38:44
@Karipapa01: Te is majd beleszoksz h mashol tutod megnezni az adossagot. Az elmult evekben hanyszor nezted meg az emlitett oldalt? Egyszer sem. Talalt? Es nem csak te hanem a szeretett ellenzeki szakertok is mindig magasabb adossaggal riogattak mint ami az adossagnyomas-meron volt. Ha meg alig hasznaltak akkor meg nem logikus megszuntetni? Nem valt be, draga, nem volt jo otlet. Ennyi.
Arisztogatya 2013.09.04 21:03:34
@sanyix: Persze. Hulyek ezt nem latjak, szerintuk nullazodik minden kormanyvaltasnal. :DDDD
A BBC egyik adása lábjegyzet a médiatörténetben. A tévés műsorvezető tizenhatszor tette föl ugyanazt a kérdést a verejtékező miniszternek. Tegnap este Kálmán Olga, az Egyenes beszéd műsorvezetője beállította a világcsúcsot.   Az interjú kiindulópontja a…..
Arisztogatya 2013.09.04 07:11:26
@CsabosEsmeralda: Mi koze a sajtoszabadsagnak ahhoz h egy interjualany zokon veszi h nem a megbeszelt idoben kell interjut adnia?
A Kommunista Ifjúsági Szövetség boldogan és reménytelien üdvözli az új tanévet, s a Pártot, mely elhozta nekünk a megújulást! Mi, akik mindvégig hűek maradtunk az MSZMP szellemiségéhez megaláztatva és dühösen kényszerültünk hallgatásba 1989 tragikus eseményei után. Nem…..
2011. március 21-én tette közzé a Nemzetgazdasági Minisztérium az államadósság-mérő alkalmazását a honlapján, amivel nyomon lehetett követni az államadósság-elleni harc alakulását. Már amikor frissítették persze."Az NGM megerősítette, hogy a kormány egyik legfontosabb…..
Arisztogatya 2013.09.02 10:36:08
@Könnyen elkaptuk, uram!: Ja, te idiota fasz. Igy jobb? Ha valaki normalis akkor fizetve van, ha beszologat akkor "jobboldal" szinvonal. Az h nem ertitek h mit mond az mellekes szamotokra, csak csipogtok itt a korlatoltsagotokbol kifolyolag. Luzerbanda.