Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pkaresz48

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Intro Egy frissen csatlakozott olvtársunk, nagygabe nem sokat lacafacázott. Jó civilhez méltóan amit nem tudott megvenni/megtalálni, megcsinálta maga. Ez pedig kéremszépen nem más, mint egy jó kis angol-magyar szótár, ami teljesen jól használható prc és mobipocket olvasása közben. Azaz a Kindle és…..
pkaresz48 2016.05.09 18:39:02
@Dworkyll: Köszi Így is! :-))))
pkaresz48 2016.05.10 05:20:08
@Dworkyll: :-) Igen az!
Nem keltünk túl korán, hova rohannánk. Egy kiadós reggeli után úgy gondoltuk, hogy egy darabon sétálunk. Rögtön belebotlottunk egy nagyobb áruházba, úgyhogy az esedékes bevásárlást is megejtettük. G-nek erős kétségei voltak, hogy kétoldalas ragasztószalagot találok…..
pkaresz48 2009.09.20 14:36:17
@Ahmet: Sorry erre nem gondoltam! Megértem voltam így én is , nagy lendülettel vittem két gépet is, oszt egyet sem vettem elő! :-(
No fel a fejjel! Lesz ez még így se! :-)))
Lehet, hogy rosssz, de vicc volt!

Üdv: És szép utat!

Karesz.
A nap gyakorlatilag egészségügyi szünetté lett nyilvánítva, mivel G a gyomorrontás és a megfázás tüneteit produkálta egyszerre. Szerencsére időnk van, így nem maradunk le semmiről. Míg G pihent, addig én a netet piszkáltam, ha már nincs jobb dolgom. Általában ilyenkor szokott…..
Hosszú napot terveztünk, ezért korán kellett kelni. A metróban ezúttal arra kellett rájönnünk, hogy a jegyek csak a megvásárlás napján érvényesek. Remek, megvolt még két jegyünk, amivel korábban egy másik állomáson próbálkoztunk sikertelenül, azokat végül sehogy sem…..
Nos, a probléma újra előállt. Egészen pontosan azt hiszem, a légkondi kondenzvizének elvezetésével volt a probléma, mert abból csöpögött a víz. Hívtuk a takarítókat, akik nem értették ugyan, hogy mit akarunk, de odaküldtek egy takarítót, aki hívta a szerelőt, aki nézegette…..
Ugyan nem keltünk túl korán, de még viszonylag sötét volt. Aztán rá kellett jönnünk, hogy ez bizony már sötét is marad, olyan pára ül a városon. Az ablakon kinézve alig láttuk az utca túloldalát, és habár Peking nagy, a kínaiak meg megalománok, azért ennyire nem széles egy…..
Reggel üdén és bársonyosan szökkentünk volna le a vonatról. Megérkeztünk Pekingbe, annak is a Nyugati Pályaudvarára. Hosszú aluljárótúra után kilyukadtunk – egyáltalán nem véletlenül – a buszoknál, ahol még azt is sikerült kideríteni a kínai jelekből, hogy…..