Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bomoni

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Veronika 3  egész óráig azt hihette, hogy hamarosan nyaralni indul. Gondolta ezt joggal, azután hogy mindent megbeszélt az utazási irodával, sőt, ki is fizette az utat. De végül persze pofáraesett, mert valaki nagyon elszúrt valamit. Szeretnék megosztani veletek egy egészen…..
bomoni 2009.08.27 10:46:10
@jenga: PL. a KARTAGÓ TOURS nem egy nevenincs utazásiiroda, mégis úgy átbaszta a Djerbai Garden Parkba utazókat, velünk együtt, mint szart a palánkon!!! Egy gusztustalan, csótányos szálloda, moslék kajával, bűzlő tengerparttal stb. azóta is gyógyszereket szedünk a bélfertőzésünkre és verjük a seggünket a méregtől a földhöz!!! fogyasztóvédelem nevezetü nómelós abszolut fölöslegesen létező bizbasz szarik a gondunkra!
Lépjünk túl az utazási irodával utazók sikerességének megkérdőjelezésén, mert sokan vannak, akik nem szeretnek szervezéssel és keresgéléssel vesződni, ezért ezt a megoldást választják. Nem is lenne ezzel baj, ha a befizetett pénzért ott nyaralhatnának, ahová készültek.…..
bomoni 2009.08.27 10:36:16
@Alikam: Mi a Kartagónál szívtuk meg, csótányos szoba, bűzlő tengerpart, mocsok kaja, bélfertőzés stb. mégis amikor hazajöttünk a kint rinyálók többsége lefarcolt, baszik reklamálni, összefogni!!! Számomra ez érthetetlen!! Kifizetnek többszázezret, átbasszák Őket erre fátylat rá, lenyeljük a békát!!! Mi a f.sz van emberek??? Hová lett az igazságérzet???? Egy fecsken nem......!
A tömegturizmus egyfelõl kellemes alkalom az agyveszett heverésre a homokban, de mi van, ha megszopatnak? Márpedig megszopatnak, tudományos felméréseink szerint néhányból egyszer feltétlenül. Mivel Magyarországon véget ért a rövid nyár és itt a szokásos augusztusi október, itt az…..