Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bxp

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már majdnem a Big Rigs "minőségi határértékét" súrolja ez a Taxi Racer nevű akármi, amelyet 2001-ben a Stellar Stone adott ki. Stellar Stone... Egyesek talán gyorsan kapcsolnak, hogy ez bizony ugyanaz a fejlesztő, amely a kamionos "játékot" adta ki! Tudnak valamit.…..
  Ezek részemről csak feltételezések kis szatírával megfűszerezve, de tényleg érdekel engem a kérdés. Itt a blogon hány ilyennel találkoztunk már? Rengetegszer nem találok a szar játékról szinte semmit. Persze az is közrejátszik, hogy senki nem olyan hülye mint én, hogy…..
Bizony, jövő héten kezdődik a negyedik évad. Mesterlövész:Reloaded. Ehhez készített Pedoc egy trailert, hogy felcsigázzon mindenkit.Egyébként nem tudom mennyire volt szerencsés, hogy pont most adták a Guruhoz a Snajpert, mert így már még több embernek nem fogok tudni túl sok…..
Egészen pontosan most járt le a határidő. Még nem döntöttem véglegesen a TOP 10-ről (amely szerintem TOP 12 lesz), holnap a nap folyamán kinnt lesz a szavazás. Minden további információ majd ott.Akiknek írtam korábban, hogy nem csatoltak képet, azok még reggelig pótolhatják…..
Ahogy a hagyomány követeli, egy zenés összeállítás a lezárt évad videóiból +++ Soundtrack: Bloodhound Gang - I hope you die  ..
bxp 2009.09.05 07:30:18
Rossz PC játékok sorozat Hoppá 2009.09.02 20:23:45
Nem tudom mennyire publikus, vagy mennyire volt ez már a PC Guru honlapján/magazinban megemlítve, de megtudtam, hogy mi lesz a következő kiadás második ajándék játéka. ;)Kötelező vétel ;)Kis tipp: Én már bemutattam :P..
Úgy néz ki mások is felfigyeltek a játék érdekes ellenségeire Küldte: Vreid..
bxp 2009.09.02 14:59:55
A kommentek között, illetve e-mailen is többen jelezték, hogy a magyar csapatban játszik egy "Dragon György" nevű játékos, aki nevezetesen a Gamestar magazin egyik munkatársa.  Gondoltam, megosztom vele ezt az információt, illetve hogy lőttem "vele" jó pár…..
Ezeket csak így kép formájában, ha szükséges feliratozva. A képre kattintva nagyítható.   INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/rosszpcjatekok/tag/b_socc/feed", "width":"550", "height":"490", "orientation":"vertical", "size":"auto", "bgcolor":"#000000",…..
bxp 2009.08.29 16:38:33
bxp 2009.08.29 16:39:01
xd