Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ruszlán

0 bejegyzést írt és 135 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog A Magyarkodó 2010.09.27 06:00:00
Szilva, körte, cseresznyeÉljen a Haza - Egészségünkre!/Kárpátia - Pálinka/ -Nézd meg Imikém, ez a szomszéd gyerek, akiről beszéltem. Ott megy. Ilyen árpádsávos, nyilas nagymagyar, tudod. Onnan tudom, hogy a múltkor kiakasztott egy koronás címeres magyar címert az ablakába,…..
Ruszlán 2010.09.27 10:14:02
@Wagner Úr:Én is nyomorult szittya vagyok.Nem igazán értem miért b@szakodik mindenki velünk.
Annyi az egész, hogy kicsit többet foglalkozunk a magyar múlttal, elég nagy a homály a fejekben. Igenis vannak olyan ősi értékek, amelyeket át lehet emelni a 21.századba.
Reckl Amál blogja Féltestvérek 2010.05.09 15:22:34
2004. december 5-én nemmel szavaztam. Elérkezett az idő, hogy elmondjam, miért.Nem a határontúliakkal szembeni ellenszenvem miatt. Semmi különöset nem érzek a nem Magyarországon élő magyar emberek iránt, ahogy belföldiek sem egy halmaz.A legendás 23 millió román sem rémisztett…..
Ruszlán 2010.05.09 21:43:56
@cogito..sum: Valóban nem számít! Ha egy ország romokban hever, és a lakói nyomorognak, néhány év szívós munkájával helyre lehet tenni, megfelelő vezetéssel. Viszont ha az emberek lelkét tette tönkre a liberális globalizáció, az nem 1-2 év. Hangsúlyozom, a liberalizmus nem a szadesz. Hanem az a szabadosság, amely tönkreverte a magyar oktatást, elsorvasztotta az egészséges, és szükséges nemzeti öntudatot, beültette a fejekbe a rágógumi műkúltúrát. Ezeket kellene helyretenne, ehhez nem kell pénz.
Ruszlán 2010.05.09 21:48:56
@Pipas: A hódoltság alatt bizony kussoltak! CSak azok a mezővárosok élték túl, akik behódoltak. A falvakat gyakorlatilak kipusztították kedves török barátaink, aminek egyenes következménye lett az etnikai arányok megváltozása, végsősoron pedig Trianon.
Ruszlán 2010.05.09 21:55:06
@united skates: Kétharmaddal az fog választani akit Ovi akar. Ez van.
Ha a parlament azt szavazza meg, hogy csak a félszeműek, akkor azok.
Fel vagyok teljesen dobódva. Megnéztem, meghallgattam a neten dr. Gaudi-Nagy Tamás debreceni kampánybeszédét. És megvilágosultam. Az ügyvéd úr, leendő igazságügyi miniszterünk, felnyitotta a szemem. Bevallom őszintén, butuska kis agyammal a sok okos gondolata közül nem is tudtam…..
Ruszlán 2010.03.23 22:25:49
@lúzer_: Valóban nem zsákmányszerző körútra mentek.Minden egyes alkalommal valamelyik uralkodó kérésére szálltak hadba, soha nem mentek meguktól idegen országba. Talán egyedül a bizánci kiruccanástól eltekintve.
Ruszlán 2010.03.23 22:32:15
@tony zionist: Barátom, akkor én is zsidó vagyok, szerintem Budaházy jó helyen van most, oda való bajkeverő. Amúgy töröld le a nyálad, neked habzik a szád!
Ruszlán 2010.03.23 22:48:10
@tony zionist: Erről nem akarok vitatkozni. Rosszul fogalmaztam. Aki embereket heccel gyújtogatása, olyan szervezet tagja, vagy vezetője, aki merényleteket tervez, ( RPG, focibomb stb) az nem bajkeverő. Most ne nézzétek kik voltak a célpontok. Szóval ez egy forradalmár? Szerintem nem.
A témát részemről befezettnek tekintem, gondolom, bármit mondanék is, számotokra egy Petőfi kaliberű szabadságharcos, a "hídember".
(Bizonyítva, hogy milyen baszott plurális társaság vagyunk, vitába szállunk önmagunkkal. Egyébként meg mint látható, a nácik nem tudnak németül*)   Állítva volt e blogon, hogy a Jobbik – mint minden más radikális, szélsőjobboldali, fasiszta, náci (mivel magunk sem…..
Ruszlán 2010.02.06 22:14:30
@beteg ez a világ: Egyetértek. Legyen jövőképünk. Most az a jövőképem, hogy a moratórium lejártával 2012 től a kőgazdag labanc, holland, stb. gazdák megvásárolják az ellehetetlenített magyar parasztoktól a földjüket. Akkor majd leshetünk, mint nagyanyó a cérnatangát! Saját földünkön leszünk földönfutók!
Na ezt nem szeretném.
Ruszlán 2010.02.06 22:16:42
@mokkaczuka: Ja, nagy volt 1500-1688 ig.
Ruszlán 2010.02.06 22:25:12
@Nzoltan: Bizony, a tízmillió embert nagyon kevés tartja el.Abban egyetérthetünk, hogy az összes közalkalmazott adóból kapja a fizuját. Ha őket nem számítjuk, akkor kb. 1.700.000.- ember dolgozik, aki nem minimálbéren van bejelentve, és a költségvetésbe be is fizeti az adóját. Ennyien dobjuk össze az összes pénzt.
 Nehéz ennek így neki kezdeni. Gondoltam pihentetem egy napig hátha valami jobb fog kisülni ebből, de előre is bocs, ez nem jött össze. Nem tudom, hogy az érdektelen és béna jelenetek random egymás mögé dobálása, vagy Federer szervájának erősségével a pofánkba vágott…..
A konzervatív újságíró szerint elfáradt és Fidesz-párti volt a nemzet elnökének beszéde. Mi most szavazásra bocsátanánk, mire gondolhatott, amikor az évnyitójában "politikai újrakezdésről" beszélt. Az egyéb javaslatokat a kommentekben várjuk...
Ruszlán 2010.01.03 23:35:16
@robinzone: Ezt írtam volna?
Csak arra céloztam, hogy kétharmados többséggel tényleg nincs szükség ellenzékre, gyakorlatilag egy párt lesz a kormányzópárt. Nem kell koalícióval szórakoznia.Nagy változások előtt állunk tehát. Az alkotmányunk is csak ideiglenesnek készült annak idején...
Tegnap, szeptember 20-án vasárnap nagyon fontos lépést tett meg a Magyar Katolikus Egyház, melyet reményeink szerint más felekezetek is követnek. Minden katolikus templomban felolvasták a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia körlevelét, mely elítéli az „okkultizmust, a…..
Ruszlán 2009.09.21 20:55:24
@Zoltan895: Lehet, hogy okoskodásnak tűnik, de engedj meg néhány észrevételt.
Az íj lehet visszahajló, ( C-alakú ) lehet egyszerű csapó íj is. A magyar íj, mint általában a pusztai íjak, mindkettő volt egyszerre. Merev szarvú visszacsapó összetett reflexíj. Oldás után, abban a pillanatban mikor a vessző elhagyja az ideget, a húr rácsap a két merev szarvra. Ez kb. 20% plusz sebességet ad a nyílvesszőnek. Mint tudjuk, a becsapódás energiája, vagyis romboló ereje egyenesen arányos a nyílvessző tömegével, és négyzetesen arányos a nyílvessző sebességével. Többek között ezért is hordott a nyugati botíjaknál dupla távolságra.
Ruszlán 2009.09.21 21:12:17
@Zoltan895:
A nehézlovasok nem tudták legyőzni a könnyűlovasokat, a X. században. Kivétel a két csatavesztés, ahol őseinket beszorították két folyó villájába és nem tudtak sem manőverezni, sem menekülni. Nem voltak az ősök hülyék, az a bizonyos frontális lovasroham csak akkor következett, ha folyamatos nyílzáporral szétzilálták a sorokat, megtizedelték és demoralizálták a katonákat. Tudniillik a szablya teljesen alkalmatlan a láncinges-páncélos harcosok ellen. A korabeli íjak viszont simán átlőttek minden korabeli védelmet, kivéve a megerősített vastag pajzsot. A frontális roham már ha csak a lovak tömegét nézzük ( ne feledjük, hogy a magyarok vezetéklovakkal csatáztak ) szétbontotta az eleve lenyilazott, szétzilált ellenséges hadrendet. A fokos és a kelevéz viszont hatásos a láncing és a páncél ellen.
Ha bármilyen körülmény miatt úgy gondolták, hogy túl kockázatos a közelharc, egyszerűen otthagyták a csatamezőt. Ha úgy tetszik elmenekültek. A nehezebb nyugati lovasok egyszerűen nem érhették utól a magyarokat.
Vagy jöhetett az üldözők lenyilazása, meg a lesvetés.
Ruszlán 2009.09.22 07:47:49
@Magorum:
Ezt írtad:

" Ellenben annak, hogy Jézus valóban pártus herceg volt kézzelfogható bizonyítékai vannak."

Ugyan, írd már le ezeket a kézzelfogható bizonyítékokat! Szeretnék már olyat hallani, olvasni, ami valóban valamiféle eredeti utalást tartalmaz.Az, hogy Papp G. vagy Szántai mondta, nem bizonyíték!
Konzervatórium Táltos-e vagy? 2009.09.04 16:14:00
Megtiltotta a plébánosoknak a kalocsa-kecskeméti érsek, Bábel Balázs, hogy liturgikus szolgálatot lássanak el a Magyarok Országos Gyűlésén – írta a Heti Válasz. Tiltakozása miatt az eredetileg Hétboldogasszony Kápolnának elnevezni tervezett építmény nevét…..
Amióta a Népszavába látogatott két gárdista, valami végleg megváltozott. Hamuszürke lett az ég, barna eső szitál és a gyűlölet szagát hordja a szél. Nem elég, hogy valami történelmi újságot kínálgattak a főszerkesztőnek, de még fényképeztek is. Jogellenesen. Mire föl a…..
Ruszlán 2009.09.03 22:32:13
@kyncza: Nem teljesen!
Sajnos, ez a myilasokra nagyon jellemző,bármi mást lehetett volna választani. Sokakban felmerülhet az, hogy ez a köszöntés mutathat arra is, hogy valamiféle rokonszenvvel viseltetik a gárda a vészkorszak irányában. Én tudom hogy nem, de nem elég jónak lenni, annak is kell látszani. Ez amúgy komoly gond lehet még. Az 50 körüli korosztálynak,bizony szöget üt a fejébe.
Ruszlán 2009.09.03 22:42:20
@victorsirius: Barátom, nemcsak a gárda szimpatizánsai szavaztak a jobbikra. Hanem mindenki, akinek tele van a töke az impotens, rabló jelenlegi politikai elittel. Illúziója senkinek se legyen, hogy, a következő hatalom jobb lesz. De az új erőben reménykedik mindenki. Most már látszik, hogy nem elveszett szavazat a jobbikra voksolni, lesz itt még meglepi!
Ruszlán 2009.09.03 22:49:41
@Dr.Hook: Hol van itt már nemzeti tudat? Ez a 40 év kimosta az emberek leggtöbbjéből. Ki ismeri az őseink kúltúráját? Ki védi meg a nyelvünket. Mindent beborít a szar, ami tévéből ömlik a pofánkba. Ha nemzeti létünk két tartóoszlopát kirúgjuk magunk alól, akkor végünk lesz 2-3 generáció múlva.
Mandiner blog Nagymagyar bandázás 2009.08.26 08:31:00
  Tavaly kezdődött, a Magyarok Szövetsége nevezetű társaság szervezett egy Kurultaj nevű programot, amin különösebb reklám nélkül több ezer ember részt vett.   Idén nem Kurultajt, hanem a Magyarok Országos Gyűlését szervezték meg Bösztörpusztán. Sok meglepetés…..
Ruszlán 2009.08.26 16:13:16
Ruszlán 2009.08.26 16:14:55
@gonosztojás: Az illírek a horvátok ősei?
Ez nekem új. Szerintem a horvátok szláv népesség, akik egyszerűen oda mentek lakni, ahol tejet kapni:)