Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dijie

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon régen még legendás volt a Gundel, jó ideje már nem az. Hogy mi lehet egy patinás márka szétrohadásának az oka, az gyönyörűen látszik Péter példáján. Olvasónk barátja a Gundelhez tartozó, azzal szomszédos Bagolyvár étteremben evett, majd jattolás után jött rá a…..
retro gastro Cserkész kolbász 2010.10.13 06:06:00
A cserkész kolbász valószínűleg a virsli és a kolbász keresztezéséből született: anyaga homogén volt, mint a virslié, vékony volt, mint egy juhbeles virsli, míg íze, és tömörsége a kolbászt idézte. Az igazi rejtély nem is ebben állt, hanem abban hogy hogyan élhette át az…..
Dijie 2010.10.13 12:23:58
@Yoss: Volt bizony..én is emlékszem.
"Néhány tízezer tonna talaj cseréje, vagy akár 100 ezer tonna sem az a nagyságrend, amit ne tudnánk teljesíteni" – mondja Bakonyi Zoltán, a MAL vezérigazgatója.Negyven négyzetkilométerszer 20 cm talajvastagság az 8.000.000 köbméter talaj. Az tényleg tízezres…..
Városnéző turisták a Gellérthegyen. 1930-as évek „(...) ma árvalányhajas (Nagy-) Magyarországról álmodozók vannak, akik viszont azóta sem tudják megbocsátani a szabadelvű sokszínűséget, és azóta sem ismerik a nagyvárosi lét pozitívumait, meg szocialista…..
Dijie 2010.09.17 12:51:16
@Dr. Zerge: "Kültelki bódévárosokban fog tengődni a lakosság", nos: ez teljesen téves prognózis. Érd, Tárnok, Bia, Telki, Budajenő, stb. messze nem bódéváros, miért nem nézed meg...? Sok bp.-i szeretne kiköltözni, csak hát drága...drágább, mint Bp. Nem az építészeti és strukturális problémák miatt hagytam ott a Fővárost, hanem mert KOSZOS!!! Tele van kisebbséggel, kutyaszarral, hetente feltörik az autómat...nem ecsetelem...
Érden nálam is szarik mind a két kutyám, de én összeszedem. Mert az enyém a terület. Bp.-en a közterület nem a tiéd, mindenki szemétlerakónak, meg lakhelynek használja...
Parázs vita alakult ki köztem és egyik ismerősöm között. Én határozottan azon a véleményen vagyok, hogy a Kinder Maxi King reklámjánál idegesítőbb szart per pillanat nem lehet látni a tévében. Ebben lehet, hogy az elfogultságom is benne van, mert mindenféle tejes édességet…..
Dijie 2010.02.23 15:55:33
@Terézágyú: Lidl reklám(ok) Giannival - "Ragazzi!" és társai...

"Csúszok haza bébibogyó..."

Perwollal mosva...mitől ilyen fekete? ...Azé' mert a fiam...

Iszonyatborzalom....
Modorosblog Lakásvásárlás 2010.02.12 07:00:00
  -Bandesz! Hogy kerülsz ide már megint? Legközelebb fizetsz! Azt hittem, nem is BKV-zol! -Á, csáo! Ja, nem szoktam, csak a verda most szervizben van, én meg megyek pecót nézni. Ancsával kezd szűkössé válni az albi, meg hát idestova három év után már tervezni kell, neki…..
Dijie 2010.02.23 12:31:22
@Balance Of Power: ...plexit, jutka (yukka), icatea...
kikvogymuk AZ MLM-ES ISMERŐS 2009.12.16 18:51:00
Helló, szia, szevasz, van nálatok terasz? De rég találkoztunk! De örülök! De jól nézel ki! De frankóra! Na figyelj már egy kicsit, lenne egy fél órád számomra? Nem most, majd! Belediktálod szépen ide a noteszomba, hogy mikor, és akkor. Hogy miről lenne szó? Rólad. Az…..
Dijie 2010.02.01 12:47:10
@hana: "A barátnőm apjának a szomszédjának a fia főorvos volt a Rókus-ban, de otthagyta...és már csak ezzel foglalkozik..."...:))))
Az előző rész összefoglalójával nyitunk, Editnéni és nemezise epikus küzdelmet folytatnak Dániel őszes mellszőrzetéért, miközben hullanak a kevésbé emlékezetes és/vagy kívánatos feleségjelöltek, de van ám a házban egy rafkós asszony is, PszichóAndi, aki a két…..
Dijie 2009.11.24 10:17:08
@Hümüzhümümüz: "..BúzaMárk"...ez jó...:)))
Ezúttal Buffout örvendeztetett meg minket egy igazán nagy lélegzetvételű poszttal, amit azonnal végig kellett olvasnom. Árad belőle a zseniális elkeseredettség, ez nem a képzelet szüleménye.   Az irányításmániás --Control Freak-- Az olyan mondások, mint „nézd…..
Dijie 2009.09.07 14:46:01
@Rafael Jiménez Valéra (barátoknak csak Rafi):

:))))...meg a Vízöntő-ét...meg a Kos-ét...stb.

"ne csinálj rántottát, most takarítottam meg a tűzhelyet!"
" ne menj ki a konyhába.. még vizes a padló, most mostam fel harmadszor UTÁNAD...foltos lesz.."
Jancsi bácsiék végre beszerezték a gyeplevegőztetőt meg a kerti zuhanyt, erre Kurtz ezredes barátunkon keresztül olyan anyagot kaptunk, amin azonnal besírtunk. Korábban ÁSÉS-éknál volt még két csodálatosan részletes komment AgentOtól (ez és ez) a témában, úgyhogy bízom a…..
Dijie 2009.08.26 11:45:00
@Ben Zinkoot: Így van...a vidéki ház persze nem azonos a TELEK-kel. Én így érzem ki a posztból, a TELEK egy viselkedésforma. Szóba került Érd, hát röhejes, egyazon utcán belül meg lehet találni a vidéki házat és a TELKET is.