Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thonuzaba

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Halálsoron című filmet, mely Stephen King regénye alapján készült - 1999. december 10-én mutatták be elsőként Amerikában, majd rá négy hónappal elkészült a magyar szinkron, s hazánkban is elérhetővé vált a mozikban. Hatalmas sikert aratott világszerte, és egészen 2017-ig (az Az bemutatásáig)…..
Az úszólegenda és írófenomén már életrajzi trilógiájának harmadik részére készül, ebben azokat a kalandjait dolgozza fel, amikor nem sikerült a közösülés. Az (el)kúrtam (!!!) J címet viselő kötetben beszámol például arról, amikor Rafael Nadal kevesellte azt a 300…..
Egyik olvasónk már csak félve meri bekapcsolni a Kossuth rádiót, mert a ma délutáni híreket hallgatva már azt sem tudta, milyen hónapot írunk. A négyórás hírekben ugyanis kissé váratlanul azt az információt kapta, hogy Mark Webber indul az élről a holnapi Monte-Carlo-i…..
A Blind Myself egyszer már készített klipet Gróf Balázs képregényrajzoló-rajzfilmessel. A Lost In Time ráadásul nemzetközileg is sikeres lett, köszönhető a benne felbukkanó sok sztárnak. Hogy ilyen lesz-e a most bemutatott Jó szándék kövei nem tudjuk, mindenesetre az alapból…..
Tudjuk, hogy csak az hibázik, aki dolgozik is, meg azt is, hogy a lónak négy lába van, mégis küzd kihívásokkal, de az RTL Híradó képszerkesztője a tegnapi teljesítménye láttán biztos sírva bujdokol valahol vidéken, tálán éppen Pozsonyban. A találatért köszönet egyik…..
A hónapok óta húzódó sztrájk (ma van a 80. nap) befejezésére reális lehetőség nyílt tegnap amikor is három dolgot is bejelentettek a WGA képviselői. Mint reggel is említettük, a Grammy-díjkiosztót nem fogják bojkottálni, ez volt az első. A második az, hogy megkezdődtek az…..
Talán egy kis foganatja volt annak, hogy a Zugügyvéd segélykérő közleményként közzétette ellopott autójának történetét, ugyanis az autóban hagyott ügyvédi talár meglett, ma reggel jött a telefon egy becsületes megtalálótól, akit a talár zsebében hagyott kóbor…..
Thonuzaba 2008.01.02 21:14:41
Egyik olvasónk, Illés Csaba küldte be a következő screenshotot: Nekem nem sikerült még rátalálnom a magyar interfészre. Mondjuk az is igaz, hogy alapvetően az angol nyelvi interfészét használom a Google szolgáltatásainak. Szóval nálatok mi a helyzet? Milyen nyelven beszél a Google…..
Senki nem szeret füvet nyírni, én legalábbis még nem találkoztam olyannal, akinek kedvelt elfoglaltsága lett volna. De ezzel a fűnyítóval talán megjön a Forma-1 rajongók kedve. Legalábbis egy ideig.Na, megtaláltam a piros Forma-1-es fűnyírót is. Íme.Via Autoblog..
Végre mindenki kidühöngte magát, hogy milyen rohadt szarul néz ki, és eddig ez volt a kezdőlapom, de most akkor már inkább a g-portal.hu. A gyűlölködőket nem szeretnénk meggyőzni, főleg, hogy elfogultság esete forog fent, de azért találtunk néhány érdekes kordokumentumot egy…..
Vágó István a Népszabadságnak azt nyilatkozta, hogy ellopták az ötletét és abból lett a honfoglaló című internetes játék. A honfoglalo.hu üzemeltetői szerint Vágónak elnézést kéne kérnie, bár ugyan elismerik, hogy a műsorvezető prezentálta a Honfoglaló tévés verzióját…..
Követelem, hogy a "beesik", "melléesik", "mögéesik" és az "esik" mit oly használatát, továbbá a "nagyon megérkezett mögé" és a "Kubica hirtelen nagyon széles lett" kifejezések éterbe üvöltését Forma-1-es közvetítések…..
Jobb későn, mint soha. Mai nosztalgia-híradósunk Betlen János volt, aki a régi híradósok közül Bánóhoz hasonlóan a Nap-Keltében kötött ki, ott vezet műsort manapság csütörtökönként. Betlennek egyébként közgazdász, tolmács, műfordító végzettsége van, és…..
Minden tévés újságírónak van valami csak rá jellemző húzása. Mint Héder Barnának a nőalázó, futball témájú szóviccek sütögetése vagy Léderer Ákosnak a váratlan, hisztérikus "bedobás!!!" felkiáltás. Na, a Duna Tv elnökének, Cselényi Lászlónak a jelek…..
Thonuzaba 2006.07.14 14:37:23