Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stuncenpudli

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legenda szerint a II. pun háborúban a Szirakuszát ostromló rómaiakat több alkalommal meghátrálásra késztették a város védői, de nem fegyverekkel, hanem az idős Arkhimédész csodafegyvereivel. Ezek egyike egy egy vagy több tükörből álló eszköz volt, ami a Nap fényét…..
szárnyakat ad1997-ben betiltották, 2000-ben újra forgalomba jött az országban. (Országunkban nem volt engedélyezett az ilyen magas koffeintartalmú termékek árusítása, később engedélyezték, rendelet módosítás nélkül. Azóta növekszik az ilyen italok forgalmazása nálunk.) A nem…..
Ma 21.10-kor indul az utolsó Ryanair gép, az FR1024-es számú dublini járat. Vélhetően nem csak ideiglenes a kivonulásuk, nagy tétekben lehet rá fogadni, hogy egy jó darabig nem látunk ilyen gépet Ferihegyen. Sármelléken esetleg, ők megint bizakodnak, hogy  tavasszal rájuk…..
Szilárd talált egy programot, amely sokaknak hasznára lehet az olcsó, átszállásos  megoldások keresésben. Megosztotta velünk tapasztalatait, (Gdansk 10 euróért mindenki álma :)  de várjuk a rutinos lokosztosok véleményét is :) Ha használható, kéretik nem 5 ezerért…..
stuncenpudli 2010.12.13 14:50:07
@Metric Galactic: Ez így van, ez csak és kifejezetten a közvetlen járatokra jó, de ha megnézed látsz egy árat meg egy úti célt és ennyi, ha több kell rá kell kattannod akkor meg nem a járathoz dob, hanem az adott légitársaság főoldalára amin azért kicsit dolgozhattak volna hogy legalább úgy dob az adott oldalra hogy ott már be van írva az indulás és a cél, persze így is nagy segítség, de na, ha tovább akarják fejleszteni ez egy elég korrekt dolog lenne, tekintve hogy az az ár amit ír az tényleg a jelenlegi, ha meg valaki előre foglal akkor az sokkal olcsóbb!!
Ajándékot nem csak kapni, adni is jó! Így az ünnepek alkalmából szeretnénk mi is megajándékozni néhány partnerünket. Ezért azt találtuk ki, hogy azok közül, akik jelentkeznek, véletlenszerűen kiválasztunk 100 e-mail címet és megajándékozzuk a tulajdonosát. Vásárolni nem…..
Az örök kérdés: hol készül a szaloncukor?Nem a télapó gyárában, nem is Holle anyó csomagolja őket. Gyártósorokon utaznak, mártóznak meg, lifteznek fel, töltődnek először papírba, aztán zacskóba, az országban elfogyasztásra kerülő több százmillió, karácsonyfán lógó…..
Aki rendszeresen olvassa a blogot, tudja, hogy nem vagyok elfogult a Ferihegyi repülőtérrel, ha valami jót látok, ugyanolyan szívesen megírom, mint amikor valami bosszant. Következzen most egy olyan poszt, amit kimondottan lelkesen írtam. Előzmények: az elmúlt hónapokban többször is…..
A Wikileaks alapítója Julian Assange egy igen különleges és stílusos helyet választott a megszerzett szigorúan titkos dokumentumainak tárolására. A stockholmi Pionen Adatközpont egy harminc méter mélyen fekvő, felújított, gránitsziklába vájt hidegháborús bunker volt egykoron,…..
Ingyen cumók Licitbox.hu 2010.10.18 07:55:57
"Folyamatosan lehet hirdetéseket olvasni amiért azonnal levásárolható ingyen pontokat adnak, folyamatos kviz játék és szavazás ahol szintén ingyen értékes nyereményeket adnak. Részlet az infomenüből:  8. A Picur Ajándék Kft által szervezett folyamatos pontgyüjtési…..
Isztambul csodái Önre várnak! Vegyen részt a HurráNyaralunk.hu legújabb nyereményjátékában, és egy kis szerencsével kétszemélyes isztambuli városlátogatást nyerhet! További nyeremények: digitális fényképzezőgép, 10 darab hordozható sportrádió. Négy héten át…..
Naponta kapsz egy esélyt, hogy a listázott termékekből megnyerd a neked tetszők egyikét. Ehhez semmi mást nem kell tenned, csupán regisztrálni, majd a számodra szimpatikus termékre kattintva pörgethetsz magadnak egy sorsjegyet. Ez a játék TELJESEN INGYENES! Regisztráció után…..
"Ajándékokat kapnak azok a TeszVesz vásárlók, akik a vásárlásukat követő héten a TeszVesz Facebook oldalán közzétett időpontokhoz legközelebbi időpontban vásároltak legalább 2000 Ft értékben a TeszVesz.hu-n. Az időpontokat előre kisorsoljuk, de minden esetben egy héttel…..
Az országban tombol az Emese őrület. Ő a Budapest Bank új reklámjainak főszereplője, a bank új, és igen kreatív alkalmazottját személyesíti meg. Van Emese baba, Emese Fan Club, sőt, még saját honlappal is rendelkezik, egy igazi sztárt csináltak belőle. Bár itt hozzá kell…..
Napok óta rongálják az idegeinket az Auchan reklám elhízott anyagias hörcsögei (vagy kukoricadisznói). Aki nem látta volna: két hörcsög (vagy k. disznó) beszélget a terráriumban, hogy a bevásárlásból hazaérkező család mit fog vajon hozni nekik. A stílszerűen jin-jang…..
 Egészen borzasztó ez a helyzet a vörösiszappal. Sok olyan kérdést lehetne boncolgatni, amik egyrészt politikai fejtegetések lennének, másrészt az általam nagyon fontosnak tartott méregtelenítési témával állnának összefüggésben, de ezt most mellőzöm.Amint itt állt a…..
Cégünk kéthetente kisorsol egy teacsomagot azok között, akik regisztrálnak a www.drflora.hu oldalra. A teacsomag 5 féle filterteát tartalmaz. Borsmenta filtertea, Csalánfiltertea, Csipke-Hibiszkusz filtertea, Immunerősítő filtertea, Yerba Mate  filtertea, továbbá 1 meglepetést…..
A Rhinospray orrtisztító nyári promóciója során készített egy oldalt ahova folyamatosan bővülő film kínálat kerül ki amik Cyrano orrmonológját tartalmazzák valamilyen előadásmódban. Az oldalon szavazni lehet a meglévő filmekre amivel már a sorsolásba bekerülsz, valamint…..
Amikor először megláttam a reklámot, nagyon mulatságosnak tartottam a kis figurákat, amik mindenhová követik főhősünket:   A szám: Damien DeBoos (Nylon Studios) - Stop following me A számot kifejezetten ehhez a reklámhoz készítették, ezért ez nem egy letölthető valami. Aki…..
stuncenpudli 2010.07.28 10:36:32