Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Icecube

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkészült a májusi németországi világbajnokság hivatalos dala és videóklipje, meglepetés van benne. A Scooter-mű készítőit annyira elkápráztathatta a magyar csapat és pláne a szurkolótábor a tavalyi svájci tornán, hogy telerakták velünk a filmet. Szupertől Tokajin,…..
Icecube 2010.02.26 11:07:55
@M.Lac: ... és ugyanezt fogjuk tenni Szlovéniában is! Maradandót viszünk véghez: a fiúk a pályán, mi pedig a lelátókon! Már alig várom!!!
Icecube 2010.02.26 11:11:44
@M.Lac: Majd a földszintről felmegyünk Hozzátok, illetve az emeletről lemegyünk Hozzátok Szlovéniában!
Volán és Maci szurkolók egy helyen! Ez ám az élet!
A miskolci jégkorong fennállásának legjobb szezonját teljesíti, a játék képe és az eredményesség szempontjából egyaránt. Magyar Kupa-bronzérem, figyelemre méltó győzelmek kísérik a csapat útját, a szezonban minden ellenfelüket meg tudták verni legalább egyszer. Minek…..
Icecube 2010.02.26 08:56:23
A Láda Balázs - Vas Jankó hasonlattal azt szerette volna kifejezni, hogy egy védővel (Láda Balázs)talán jobban el tudná érni a célját, mint egy csatárral (Vas Jankó), akit védőként játszat.
Aki ismeri Egri Urat tudja, hogy nem egy "megülök a sarokban, mert miskolci vagyok" típus. Nagyon-nagyon sok dolgot nem mondott még el az interjúban, amiből ez kiderülhetne.
Kíváncsi lennék, hány elnök kel fel reggel, hogy egy barátjától reggelit vigyen a légiósoknak; hány elnök mossa ki a légiósok ágyneműjét a saját költségén; hány elnök viszi le kocsijával a dolgozó játékosokat Dunaújvárosba, s érkezik meg vele a meccs előtt 20 perccel (s a játékos bemelegítés nélkül megy ki a jégre), mert nem engedték el a munkahelyéről.
Persze lehet okoskodni, ötletelni nekünk szurkolóknak is. Szórólapokat készítünk, plakátokat tervezünk, ragasztjuk és adjuk az embereknek; macidobálást szervezünk, Mikulásnak öltözünk, becsomagoljuk a meglepiket, és saját költségünkön, valamint cégek apró támogatásával kedveskedünk a gyerekeknek Mikulásnapon, csak jöjjenek be a csarnokba. Bort adunk át a hazai meccseken a saját és az ellenfél legjobbjainak természetesen a saját pénzünkön, mert erre sem találtunk támogatót. Ott vagyunk a csapat mellett jóban-rosszban, ám ez kevés ahhoz, hogy egy klub életképes legyen.
Alapjaiban kellene változtatni a dolgok menetén (minden csapatot érintően), s ha az átgondoltabb, megfontoltabb megoldások már a jelenlegi felnőttcsapatokat nem is érintik, de az utánpótlás előtt óriási lehetőségek vannak. NE HAGYJUK ŐKET ELVESZNI!
Egy hete mást sem lehet hallani/olvasni a helyi médiákban, mint azt, hogy Debrecen-DVTK focimeccs lesz. Ma este játszanak a Macik a Vasas Stars-szal, ám azon a 2-300 emberen kívül, akik állandó nézőknek számítanak, szerintem senki nem tudja ezt.
Szurkolóként szeretném megköszönni Egri Úr munkáját, tevékenységét, melyet a helyi jégkorong sportért tesz. Köszönöm a fiúknak azt, hogy munka és iskola mellett még mindig nem adták fel, és kitartanak a jégkorong mellett. Köszönet a légiósoknak - beleértve a "kisördögöket" is -, hogy nálunk játszanak. Köszönet az edzőknek, a gyúrónak... és még sorolhatnám, szóval a szakmai stábnak, hogy a miskolci jégkorongot immáron komolyan kell venni! Köszönet a miskolci szurkolóknak, akik remek hangulatot teremtenek a csarnokban, kiemelkedő hozzáállásukkal segítik a csapatot!
Ma este újra találkozunk a csarnokban, és "kiszurkoljuk" a győzelmet!
A MEDVE NEM JÁTÉK!
HAJRÁ MACIK! HAJRÁ MISKOLC!
Kialakult a Magyar Kupa dunaújvárosi final fourjának mezőnye, az érdekelt csapatok három nap alatt lezavarták a selejtezőket. A Miskolci Jegesmedvék hiába verték a második körben jelentős bravúrral az Újpestet, szerdai ki-ki mérkőzésüket elveszítették a Vasas Bp. Starsszal…..
Az előzetesen kevésbé esélyesnek vélt csapatok megszorongatták ellenfeleiket a Mol Liga mai játéknapján. Elsőként a Brassó és a Vasas Stars csapott össze, és bár a fővárosiak kétszer is kétgólos előnyre tettek szert, a pontot emberemlékezet óta nem szerzett hazaiak az utolsó…..
Icecube 2009.11.30 13:49:12
@celebesz:
Először is köszönöm az elismerő szavakat a Macikat illetően!
A másik az elismerés. Vagyunk néhányan Miskolcon, akik imádjuk a jégkorongot. A párom fejéből pattant ki az ötlet, hogy egy-egy hazai meccs végén jutalmazzuk meg mind a hazai, mind pedig a vendégcsapat legjobb játékosát az edzők választása alapján.
Eddig nem fordult elő, hogy a szurkolók fütyültek, fújjoztak volna az elismerések átadásakor, és biztos vagyok benne, hogy most sem ez történt. Mint azt Te is írtad, a játékvezetés mindkét oldalon (MJJSE-UTE) hagyott "tüskéket" a nézőkben. Ennek a véleménynek adtak hangot a miskolciak. Mint azt fentebb is olvashatod, a VB egy félre egyáltalán nem érthető nemzetközi jelzést mutatott a szurkolóknak, és természetesen ezt senki nem állja meg szó nélkül.
A félreértésért, és az általad bántónak vélt füttyszóért elnézésedet kérem, és még egyszer hangsúlyozom: nem nektek vagy a csapatnak szólt a "vélemény".
Nagyon sok előkészületi mérkőzésen vannak már túl a magyar csapatok, de a következő két hétben is nagyüzem lesz még. Ideje összefoglalni, mi történt eddig az előszezonban. Nemcsak a Mol ligás, a juniorcsapatok és a korosztályos válogatottak eredményeit is rendszereztük,…..
Icecube 2009.08.26 15:09:14
@moszkvicssluszkulcs: őszintén szólva négy helyen háromféle variációt olvastam a góllövőket illetően. Annak ellenére, hogy mint őrült izgultam végig a mérkőzést, egy kicsit összezavart az a pár írás, amit olvastam. Tényleg bocsika, nézd el lécci, nő vagyok :))). A vendégek hozzáállását pedig csak sajnálni tudom, nem volt sportszerű. Majd pénteken bepótoljuk.
Hajrá Macik!