Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gma

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Asszem blog Nexus 7, az iPad killer 2012.07.08 20:51:00
Sokáig gondolkoztam rajta, hogy le merjem-e írni ezt a címet, de aztán végül úgy döntöttem, lesz ami lesz. Mert ez az "iCucc killer" kifejezés annyira elcsépelt, lejáratott és túlhasznált, hogy én nem igazán tudom komolyan venni azt, aki használja. És akkor erre egy ilyennel…..
A világ legdrágább cége a legújabb iPhone miatt fordult bírósághoz: a cég szerint az új telefon egésze feltűnően hasonlít az iPhone 4S-re. „Felháborítónak tartom a kollégáink magatartását, ugyanakkor meg is értem, hiszen mégiscsak a világ legszebb telefonját lopták le”…..
gma 2012.09.25 15:35:14
@iPhone 6: ettől meg kész vagyok :))) nincs lejjebb.
Webisztán Lopjon többet az Apple! 2012.09.21 12:48:17
Kárörvendéstől hangos a web, miután kiderült, hogy az iOS 6-ban az új óra Hans Hilfiker órája, amiért az Apple egy fillért sem fizetett a svájci dizájnért. A nyúlás teljesen egyértelmű. És bizonyos mértékig a kárörvendés is teljesen indokolt, hiszen az Apple-nek…..
Nyugdíjas kedvezmény, amelynek alig van párja Európában A hárommilliós nyugdíjas réteg minden kormány kedvence, a legnagyobb egységesnek mondható szavazói blokk. Nem véletlen, hogy dúljon bár elszegényedés, munkanélküliség és recesszió az országban, a nyugdíjak…..
Új MÁV blog Összehangolva 2012.09.19 10:31:40
Ne legyen ennél nagyobb bajom... Vidékről mentem fel Budapestre és magammal vittem a kerékpáromat is. Előző nap vettem meg a jegyet mind a magam, mind a kerékpár “részére”. Mint kiderült, ez utóbbit nem kellet volna MOST, mert mobilitás izé van, és az autómentes nap…..
gma 2012.09.19 12:44:42
@vanek ur: Korrekt.
Vöröshajú lányok Kami 2012.09.15 18:10:29
..
A világ legnépszerűbb egyedi, tehát készülékgyártótól független Android ROM-ot fejlesztő CyanogenMod csapat útjára indította az CyanogenMod 10 M1 projektet, aminek keretében a támogatott készülékeken a CM10-es, vagyis a legújabb, Jelly Bean alapú rendszerből mostantól havi…..
A Microsoftot okolja Matolcsy György a költségvetési hiányért, mivel az Excelben nem egyértelmű szerinte a képlet lehúzása. „Szerintem egyáltalán nem logikus hogyha lehúzom az =A1*B1 függvényt, akkor nem B1-gyell szorozza meg a további sorokat is. A $B$1 jelölésre Rogán…..
Az áram mellett utassal és szénnel működik majd a Prometheus 200 néven ismert prototípus. „Az ismert üzemeltetési gondokra és az egyre drágább áramra próbáltunk korszerű választ adni. Ám nem sikerült.” – fejtette ki a fejlesztéssel kapcsolatban a cég marketing…..
Belsőség Amikor az autó kuka 2012.09.08 11:50:33
Az ötezer lakosú rajna-pfalzi Hermeskeilben tartották a kukavilágbajnokságot. A verseny a hagyományos láda/szappantartó-autók összecsapásához hasonló, azonban számos eltérést találunk a szigorú szabályzatban. 1. Kizárólag eredeti, kétkerekű műanyag szeméttároló edényt…..
IDDQD Heti retro: Commodore 64 2012.09.07 08:42:09
Tudom, a Jetpac következne a rovatban, de hadd előzzön be egy hardvertéma, aminek nemrég volt aktualitása. Augusztusi pihenőnk alatt ugyanis szép csendben harmincéves lett a Commodore 64 (1982 augusztusában jelent meg), és bármilyen hihetetlen, erről a gépről nem volt még nagyobb…..
A HVG után a Hírcsárdának jutottak a birtokába a Szabad Sajtó Alapítvány és a Ringier közötti, a Népszabadság megvásárlásáról szóló szerződés feltételei. A vételár után immár további részletek is kiszivárogtak a tárgyalásokról. A Népszabadságot a Szabad Sajtó…..
gma 2012.09.07 11:52:21
gma 2012.09.07 12:50:26
@czejp: Wow mik vannak, hihetetlen! Köszi a linket! :)
Sose hallottam róla...
A különböző vírusvédelmi cégek időszakos jelentései sorra erősítik meg azt a tényt, hogy a Mac és az Android egyre inkább felkeltette a kártevőkészítők és terjesztők figyelmét. Júniusban írtunk arról, hogy már akkor 25 ezer fajta Androidos kártevő volt, most egy…..
Android Számok! 2012.09.06 11:50:35
1,3 millió androidos készüléket aktiválnak naponta, és a világszerte már több mint 500 millió működik összesen -- árulta el a Google vezérigazgatója, Eric Schmidt tegnap. Ez akár azt is jelenthetné, hogy a világon minden tizennegyedik embernél van egy, de nem ezt jelenti, hanem…..
Nagyon jó hírről kaptam sajtóközleményt, ugyanis megjelent az első magyar nyelvű, ingyenes, elsősegélynyújtó mobiltelefon-alkalmazás. Baleset esetén mindössze minden hatodik ember tud vagy mer segíteni a sérülteken, a bizonytalanság pedig még nagyobb visszatartó erőt…..
Mosolyka Extázis a Szigeten 2012.08.20 14:50:17
Hívogatott a tömeg, a sok mosolygós, boldog ember, a zene lüktetése, a fények varázsa. Így kézen fogtam Barbust és begurultam a tánctér közepére. Kerekesszékemen bekapcsoltam a kétoldalt villogó elakadásjelzőt és átadtam magam az élvezetnek. Rengetegen voltak körülöttem, de…..
Mától okosan, vagyis nem a teljes alkalmazás újbóli letöltésével frissíti a Google az alkalmazásokat. A júniusi Google I/O konferencián beharangozott Smart Updates nem csak a legújabb, 3.8.15-ös változattal, hanem már a korábbi Store-ral is működik. Ahogyan az alábbi videón is…..
Néhány napja bukkantunk rá a neten arra a lehetőségre, hogy a ZeekRewards-sal napi 5 perc munkával igen komoly pénzt lehet keresni. Ne, ne menj még el! Bár tudom, hogy most valószínűleg röhögsz egy nagyot magadban és azt gondolod, na ezek tiszta hülyék, ha hisznek az ilyen…..
Az anyák LifeTilt programja l. rész A Követendő Példák Miért van az, hogy némely babakocsit toló, pár hónapja szülő nő úgy néz ki, mint egy lenőtt hajú mocsári teknős ? A válasz egyszerű. Úgy gondolják megtehetik. Azt gondolják, hogy a szülés és a baba felmenti őket,…..
gma 2012.08.14 11:38:24
@Eme's coffer: ne vállalj gyereket, nem való neked. Egyelőre legalábbis.
A New York Times tegnapi cikkében mutatja be a Turntable.fm nevű új zenei közösségi szájtot, melynek lényege, hogy a felhasználók egymás dj-szettjeit hallgathatják, és eközben saját playlistjeiket állítják össze. Amiket pedig megint mások hallgatnak. És így tovább.Those who…..
gma 2011.07.12 15:22:35
@gphilip: for Windows and Mac. Hát kösz de kösz nem. Linux FTW.
Sokan vallási fanatikusként rajongtak már eddig is az Apple termékeiért. Ők 2011. augusztusától már intézményes keretek között gyakorolhatják hitüket. A világ minden táján, így hazánkban is templomként fognak üzemelni az Apple boltok, ahol egy McIntosh-oltár előtt lehet…..
Cámpuszmadár küldte ezt a remek Hulk videót, ahol zöldre festett bodybuilder műugrót faragott szegény maciból. ..
gma 2010.10.15 11:33:15
Komolyan mondom, ilyet még soha, sehol. Az addig rendben van, hogy a lány és a fiú asztráltestprojekcióban kúr, egye fene. De az, hogy amikor a lány ideges lesz (miért? hamar elment a csávó?) hab jön a pinájából, ráadásul a felirat tanúsága szerint egyenesen a pokolból? És…..
Az emberi százlábú (The Human Centipede) horrorban egy őrült orvos meg akarja alkotni az emberi százlábút, ezért három embert sebészileg összevarr. Az alkotás megmozgatta a pornóvilág fantáziáját és úgy gondolták, hogy miért is ne lehetne elkészíteni ennek az erotikusabb…..
gma 2010.08.11 09:31:16