Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fragola

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem éppen hízelgő hozzászólást könyvelhetett el facebook oldalán Habony Árpád kormánypárti mindenes. Az indulatos szavakra, azt válaszolta, hogy mindent elárul valakiről az, hogy csepeli, továbbá ajánlotta, hogy legközelebb a kocsmába menjen szavazni, mert az mszp-s szavazatok…..
Simon Gábor - immár munkanélküli, de még szabad - megélhetési politikus lebukásával kapcsolatban van egy szál, amit én nem láttam kifejtve, pedig talán sokkal jellemzőbb, mint maga az ügy: az a bizonyos három nap csend, és ami mögötte van. A Magyar Nemzet február 1-jén,…..
labdabiztos Gratulálunk! 2013.12.19 10:38:20
Már hosszú percek teltek el a bejelentés óta, szóval nem várható, hogy Csányi Sándor megszólal; "Na jó csak vicceltem!". Úgy tűnik, tényleg Pinyő lett az az új szövetségi kapitány, aki külföldi, és már jutott ki világbajnokságra. Rövid posztunk, csupán azt a célt…..
Fragola 2013.12.20 00:06:55
A vasárnapi párbajdöntésdráma főszereplője nem a kieső Szabó Ádám volt, hanem mentora, Tóth Gabi. Amint a kamera rásvenkelt, mindenképpen csinálnia kellett valamit, mi meg köszöntük szépen, és animgifekbe öntöttük a prodáksönt, jól.  Minden akkor kezdődött, amikor…..
Fragola 2013.12.02 20:51:56
Bepalizások, magas költségek, megbánt beugrások, a remélt hozam helyett ráfizetések, a többség efféle gondolatokat társít az unit-linked biztosításokhoz, sokszor teljes joggal. Az anomáliák jó részét az ügynöki jutalékok elszámolásának módszere okozta. A befektetéssel…..
Fragola 2013.11.01 09:35:45
@VT Man:
1./A társaság csak ebben érdekelt, erre van optimalizálva a rendszer.
3./ Próbálták, nem jött be ( nagyon nem! ). Minden hibájával együtt, a teljesítmény motivációnál még nem találtak jobbat.
Csodálatosan sértett hangulatú sajtóközleményt hozott a drótpostás, az ilyenek miatt érdemes minden sajtólistán rajta lenni. A Miniszterelnöknség berágott a Népszavára, mert (most tessék megkapaszkodni) a Népszava nyilvánvaló politikai célzattal, névtelen köztisztviselők…..
Fragola 2013.10.05 13:03:23
Az elmúlt hónapokban felfaltunk több tucat lángost, palacsintát, halat, és egy kisebb vagyont költöttünk el a Balaton-parti éttermekben, hogy feltérképezzük a legjobbakat. A küldetés úgy indult, hogy kikértük számos hazai gasztroszakértő és sztárszakács véleményét, hogy…..
Nem tudom eldönteni, mi a nagyobb tragédia: az, hogy a futball Orbán Viktor személyes mániákus, eszelős dilije és erre egy valag állami pénzt költ a kormány (amelyben ráadásul senki nincs, aki ellent merne mondani neki ez ügyben)? Vagy az, hogy pillanatnyilag egy kalap szart nem ér a…..
Alternatíva A kormány bajban van 2012.12.19 18:06:49
Az, hogy most, miközben ezeket a sorokat írom, a középiskolások és egyetemisták, tanárok és szülők ezrei újra az utcán vannak, azt bizonyítja, hogy van remény. Nem lehetett leszerelni ezeket a polgárokat a felsőoktatás ingyenességének populista ígéretével. A kormány bajban…..
Fragola 2012.12.19 19:27:49
@moophlander: kellett...
A mai nap híre számomra: a Fidesz kormány döntött a Nemzeti Színház igazgatói posztjára kiírt kirakat-pályázat ügyében, a papírforma bejött, az intézmény új igazgatója Vidnyánszky Attila lett. Azok közé tartozom, akik - bár valószínűleg sokan gondolhatják úgy, a határon…..
Most tényleg, emlékszik valaki olyan esetre, hogy Orbán Viktor külföldön volt, és ahol tárgyalt, részt vett, érdekeinket védte, végül Magyarország számára hátrányos döntés született?Nem, ilyen nem volt. Egyszerűen a személyes megjelenésének varázsa, a tárgyalástechnikája…..
Ez a rövid poszt nem arról szól, hogy a magyar miniszterelnök miért énekel félig vagy tán egészen részegen kislányokkal közösülésről a vágásiferivel. És arról sem szól, hogy a családjuk biztonsága érdekében mire nem kell gondolni az embereknek. Az észak-albán…..
Fragola 2012.10.14 18:59:37
Elolvastuk a kormány legújabb publicisztikáját, a Wekerle Tervet, hogy önöknek már ne kelljen. Nem az értelmet kerestük benne – annak esélyéről pár oldal után lemondtunk – hanem próbáltuk annak nyomát lelni, hogy miért Wekerléről nevezték el, miért nem mondjuk Hulkról, a…..
A délelőtt az LMP parlementi képviselői és aktivistái a tavaly karácsony előtti, Parlament előtti tiltakozás stílusában leláncolták magukat a Közgép Soroksári úti telephelyén. A magánterület e megsértői ellen a rendőrség lép fel. Ahogy Hugh Grant-ügyben, itt is…..
Fragola 2012.07.11 23:13:58
Orbán Viktor csütörtökön kiszivárgott (kiszivárogtatott?) véleménye szerint a költségvetés rossz helyzete miatt jövőre és 2014-ben (a következő választások évében) "meg kellene szüntetni" a pártok állami támogatását. (Most ne menjünk abba bele, hogy mitől…..
Fragola 2012.05.18 11:07:03
@Disintegrator Rising: Lehet hogy magad fogod követelni, a világ dinamikusan változik.
Érdekes cikk jelent meg a Reflex cseh hetilapban Miroslav Cvrček klaviatúrájából "Magyar gazdálkodás - a mi mintánk?" címmel. Ezzel kapcsolatban nekünk csak cseh mondás jutott az eszünkbe: akinek a kenyerét eszed, annak a dalát énekled. Az alábbiakban a cikk szó szerinti…..
Fragola 2012.05.16 16:54:50
@KG2000: Pedig érdemes lenne megnézni pl. a helyi BKV-t, lehet hogy csodálkoznál egy kicsit, ahogyan Varsóban is. Utazzál amíg lehet.
Vezessük rá őket arra, hogy autóst csak akkor állítsanak meg, ha annak valódi oka van. A fennmaradó időben eredjenek a tulajdon elleni szabálysértések elkövetői után. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Fragola 2012.05.09 11:50:33
@velo: Nem az a baj hogy rendesek, mert valóban általában teljesen konfliktus mentesen zajlik, legalábbis, ha nem Te teszel fel kérdéseket. Ez erősen bezavar a helyzetbe és megvilágítja a valódi okokat. Sajnos kevesen tesznek fel kérdéseket, mert ma is műkodik a régi reflex, félni kell tőlük, mert úgyis találnak valamilyen okot a szivatásra. Nincs meg a büszkeség az emberekben hogy jogod van tudni, egyébként mégis mit csinál, a Te adódból finanszírozott rendőrség. Az igazi kérdés a minek, ha nem egyszerű pénzbehajtás van szó. Utoljára 8(!) rendőr állított meg un. közlekedési ellenőrzésre május elsején dél körül Visegrád előtt. ...Tettem fel kérdést, pl. Hogy mi az értelme ezeknek a megállításoknak, különös tekintettel az ünnepre . Válasz : a balesetek megelőzése. Amokor megkérdeztem hogy mondjuk Ausztriában vi. általában nyugaton miért nem gondolják így, mindjárt emelkedett a hangszint. A következő kérdésre hogy ugyanezen a területen sorozatban törik fel a házakat a szorgos fémgyűjtők, ebben a kérdésben miért nem látunk legalább ekkora lelkesedést a felderítésére, elszabadult a pokol. A rövid lényeget összfoglalva: Kezdve attól hogy egy bunkó vagyok, mert nem köszöntem egyenként minden rendőrnek, rohadjon jön meg a házunk és csak nyugodtan törjék föl,
Nem nagyon értem, hogy miért kellene lemondania Schmitt Pálnak a Magyar Köztársaság Elnökének? Csak azért mert most eltűnik a neve elől a Doktor előtag? Ugyan már! Hiszen Schmitt Pál pontosan olyan, mint az egész ország. Egy személyben jeleníti meg a Nemzeti Együttműködés…..
Kezdettől fogva nem értettem, miért van szüksége Orbán Viktornak, aki azért mégiscsak valaki, Schmitt Pálra, aki nyilvánvalóan senki. A kormányváltás heteiben még arról fantáziáltam, hogy Orbán megtartja elnöki székében Sólyom Lászlót, úgy képzeltem, hogy a nagy…..
Nyilván számtalanszor hallottátok már a szomorú történetet Magyarországról, ahol megpróbálta néhány lelkes fiatal megváltoztatni a történelmet, de aztán szegények elbuktak, mert... Nos, döntse el mindenki maga, hogy miért, van aki szerint egyszerűen mi örökké lúzerek…..
Miről szól ez az ünnep? Szerintem arról, hogy nagy "Ü"-vel írjuk. Nekem sajnos ez most nem megy.Nem megy, mert amivé mára ez lett, az minden, csak nem Ünnep. Nem arról szól, hogy kik és mit tettek annak idején, mit áldoztak fel, milyen eszmét éreztek maguknak. Ezekről…..
„Ezzel a mentalitással egy vidéki kócerájt sem lehetne elvezetni” – mondta Orbán Viktor a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitó rendezvényén az Európai Bizottsággal folytatott vitával kapcsolatban. A Bizottság "rendkívül buta" politikát…..
Nem akartam azokról a méltatlan, lealacsonyító és a legsötétebb ork szellemiségről árulkodó vádakról szót ejteni itt a blogon, amelyekkel a ballib médiahorda beiktatása óta folyamatos ostrom alatt tartja a nemzet egységét megtestesítő köztársasági elnököt. Azt gondoltam,…..
Fragola 2012.01.17 22:31:47
@gnme: Miért nem kaphatott Isten doktori címet?
Csak egyetlen egy dolgot publikált
2. Azt is héberül
3. Senkire nem tudott hivatkozni, aki alátámasztotta volna a tézist
4. Egyetlen közmegbecsülésnek örvendő újság sem hozta le a tézisét
5. Néhányan megkérdőjelezik, hogy egyáltalán ő írta-e?
6. Fogadjuk el, hogy mindent ő teremtett, de akkor azóta mit csinált?
7. Valahogy hiányzik belőle a képesség, hogy másokat megnyerjen
8. A tudományos világ kétli, hogy még egyszer sikerülhet ugyanez a kísérlet
9. Soha nem folyamodott engedélyért, hogy embereket használjon kísérleti nyúlnak
10. Amikor egy kísérlet nem sikerült, azzal próbálta titkolni, hogy elárasztotta a laboratóriumot
11. Amikor valamelyik kísérleti alany nem úgy viselkedett, ahogy a kísérlet megkívánta volna, egyszerűen kivonta őt a kísérletezendők sorából
12. Nagyon ritkán jelent meg az előadáson, mindig csak azt mondta: Olvassátok a jegyzeteket.
13. Néha volt úgy, hogy a fiát küldte az órára.
14. A két első diáknak azért nem írta alá az indexét, mert szerinte túl sokat tudtak
15. Összesen tíz dologhoz ragaszkodott, de ezek nem arattak nagy sikert a diákok között
16. Privát órákat nagyon ritkán tartott, de ha mégis azt általában valami hegy tetején
17. Semmi bizonyíték nincs arra nézve, hogy kollegáival tud együtt dolgozni
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..