Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hegylakó

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt hét pénteken volt a Suzuki SX4 S-Cross ünnepélyes termelésindítója Esztergomban. Az efféle rendezvényen az újságíró csak másodrangú vendég a politikus után. Minket szűken kordonok mögé tereltek, ahonnan nem volt se ki, se be addig, amíg Orbán Viktor és köre el nem…..
A mai kor Zsigulijai ezek. Még a mostani nyomott időkben is sokan megengedhetnek maguknak egy ilyet, és nem is kínszenvedés velük az élet. De a különbségek óriásiak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Felkerültem a Subbára, szerencsére nem valami neten felejtett behányós képet talált meg rólam a mocsokblog, hanem ezt itt, a panelnaplót. Ez több szempontból hasznos, egyrészt az egyik hozzászólótól megtudhattam, hogy pszichiáterhez kellene mennem, mert "ennyi kisebberndűségi…..
Vásárolt a felettünk lakó frissnyugdíjas (vagy munkanélküli, fogalmam sincs) egy bazijó hangfalszettet. 5.1 lehet, vagy mi a fene. Viszont érdekes módon nem zenét hallgat rajta, hanem MSN-ezik és szjkájpol éjszaka, tőhangerőn. Aludnék (panelnyelven: döglenék), mert hétfőn…..