Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jobbekk

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
          Egy személyes élményemet szeretném elmesélni. Egy reggel arra ébredtem, hogy a csuklómon valamilyen duzzanat van. Ahogy nyomkodtam fájt is. Megijedtem és elmentem a háziorvoshoz és kaptam egy beutalót a váci kézsebészetre. Felhívtam őket. Azt mondták, hogy két hét múlva jöjjek, akkora…..
Ezen a nyáron sem történt nagy meglepetés a NER háza táján: többek között kiderült, hogy a játszóterekre szánt EU-s pénzt is ellopták, miután az EU csalás elleni hivatala elkezdett vizsgálódni az ügyben. Az útépítési bizniszt is átszabták - mostantól még drágábban épülhetnek utak kis hazánkban,…..
jobbekk 2016.08.30 17:34:10
@okostojas007: Kedves Okostojás007! Nem minősítettelek Téged, sem azt, amit írtál. Kérlek, hagyjuk a jelzőket. Az én zsebembe pont annyi jutott ezekből a pénzekből, amennyi a Tiédbe, úgyhogy felesleges egymást bántanunk..:)
Én nem írtam a hozzászólásomban egy szót sem arról, hogy az egyik brigád lopása felmenti tettei alól a másikat. És büszke sem vagyok egyikre sem. Viszont szerintem egy cikkírótól elvárható az, hogy utánanézzen annak, amiről értekezik. Amúgy erkölcsi értelemben nem látok nagy különbséget a 2010 előtti és az azóta eltelt időszak között. Sajnos...
jobbekk 2016.08.30 17:51:58
@Punxsutawney Mormota: Nem vagyok én olyan ijedős gyerek..;)
jobbekk 2016.08.30 23:47:01
@okostojas007: És pont ezért remélem, hogy ez a brigád is le lesz cserélve... Persze kérdés, hogy kire... Ne haragudj, ne haragudjatok, de teljesen elbeszélünk egymás mellett... Ha az ember "csak" pontosít vmit, amiről véletlenül több információja van, már fityiszes... Persze kurvajó, hogy itt néhányan tul.képpen elküldenek engem az anyukámba, rám sütve a párthovatartozásbéli billogot.. Holott bármilyen furcsa, én azt állítom, hogy ezek bizony együtt loptak és lopnak.. S hogy ki nyúlt többet? Tökmindegy. Felelős pedig nem lesz, hiszen holló a hollónak nem vájja ki a szemét.. Itt a cirkusz nekünk, ők pedig dörzsölik a markukat, hiszen a lóvé zsebben. Szóval "nekem mindegy, hogy a szoc vagy a polgári körök..."
Elmúltnyócéveztem volna..? Nem. Jómagam semmi különbséget nem látok az elmúltnyócév meg az azóta eltelt hat között. falusi gyerekként pedig GPS nélkül még csak azt sem tudom, merre van a Bp-en a Lendvai utca..:) Abban viszont egyetértek, hogy már a látszat sem számít..
Amúgy több cikk is megjelent játszótér témában, íme ízelítőnek egy az egyik megyei lapból (ez újabb, hogy mégse írjátok már megint azt, hogy hatéves cikkel jövök világmegváltani.:):
www.sonline.hu/somogy/kozelet/gyanusan-draga-jatszoterek-ki-a-felelos-a-visszaelesekert-572928
Egyébként a nyomozás azóta is tart, s nagy tételben mernék fogadni, hogy senki nem kerül sittre, maximum a jegyszedőt fogják itt is internálni..
A Nohab, a Púpos és a Ludmilla után megint egy dízel nagyvasról lesz szó, ráadásul hazai viszonyok közt meglehetősen egzotikusról. Emlékszem, amikor annak idején Angliában jártunk, milyen mérges voltam, hogy egyet se sikerült lefotózni a fura kinézetű mozdonyaik közül, mert…..
jobbekk 2014.04.05 12:41:27
  A Kölcseyben egy minisztériumi dolgozó schmittelt pályázattal jelentkezett, de a mindenki által támogatott ellenfelét sem nevezte ki az államtitkárság. Szombaton írtunk két jászsági iskoláról, ahol botrányba fulladt az igazgatóválasztás. Az egyik helyen…..
Belsőség Ha szívatnak a tótok 2009.08.25 21:29:00
Nem nagy titok, hogy amikor nemrégiben egyedül vertem sátrat Budapesten, családom Pozsonyban maradt. Ideiglenes megoldásként a hétvégi utazás mellett döntöttünk, hol én megyek oda, hol ők jönnek ide. Nincs is ezzel nagy gond, hiszen a Pozsony–Budapest távolság elenyésző,…..