Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megasutemeny

39 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nehéz lenne elmondani, hogy mennyire csalódott vagyok, sajnos a nagyfőnök tegnap hozzám intézett sorai miatt. Nem határozottan, csak a maga Columbiai módján, de közölte, hogy nem hagyja jóvá a kérelmemet, mely az angol vizsgám megváltoztatott időpontja miatt intéztem felé. 7…..
 Oké-oké, rég nem írtam, és meg is kaptam a szükséges kritikákat miatta. Szóval ellátogattam Cape Canaveralra a NASA központba. Szép volt…Na jó, képek vannak fent a picasan a fő albumban. Hatalmas élmény volt, és sok csaj számára is, akik persze más szemmel nézik a…..
Csumi!Kicsit el vagyok veszve, de hát pörögnek az események itt a szigeten, és a hajón. Holnap után megyek elvileg megnézni a NASA központot Cape Canaveralon, ha összejön a megfelelő számú jelentkező. Ami a magyar maffiát illeti, páran fogászati problémára hivatkozva…..
Ma kaptam egy szabad délelőttöt, ami t ugye tegnap tudtam meg 10kor este, és így már nem tudtam jelentkezni a 7 személyes kisbuszra, ami Orlandoba megy vásárolni. Azért megpróbálok felkerülni rá, hátha összejön, és valaki lemondja. Az egyik kollégám Bongani megy haza 3 nap múlva…..
Hello mindenki!Kicsit el vagyok veszve, új managerünk van, és teszteli az állóképességünket, rá akar erősíteni a gyengéinkre, de nem tudom, hogy meddig bírjuk még, mert nagyon durván tesztel minket. 4.00-tól 11.30-ig lövünk, ami a korábbinál 6.30-tól 10.30-ig volt. Nem tudunk a…..
Hát erre a kérdésre nincs megoldás, sajnos a sikeres interjú után is minimum 4 hónap, de inkább fél év kell a kijutáshoz. Ma jön a hajóra Stefan a CCL white president of hotel human resources, beszélek vele, ha találkozunk, jóban vagyok vele, a managerem meg is köszönte neki, hogy…..
Igen, ezt én is levettem, de Image volt oktoberben is, és mindig ugyanaz a helyszín. Ott kicsit hosszabbb az interjú, és ott előbb van a telefonos meghallgatás, ami inkább szakmai mint angolos. Majd írok még, de arról is sokat lehet olvasni. Ott d200-at használnak, csak az a saját, és…..
Nem kell félni, nem fotós tartja az elbeszélgetést, és hidd el, hogy nem a nyelvtudás alapján fognak dönteni, hanem tényleg a kisugárzásod alapján. Ha azzal nincs gond, jó a beszélőkéd, akkor nyert ügyed van, ha nincs akkor bocs, ha ezt mondom, de nem túl sok esélyed van a…..
A történések: bővült a csapat, kaptunk egy Sushi(l)-t, egy Rama(……n)-t indiából, egy Semuel-t a fülöpökről, egy Boris-t Bulgáriából, és talán ma jön egy Monica nem tom honnan. Szóval a csapat nagyon erősre alakult, van két nagyon jó close up fotós, a szobatársam…..
Mit is írhatnék ilyen hosszú idő után. Talán annyi, hogy megkaptam a jellemzésem, most már hivatalosan is fotós vagyok, ez egy kisebb fizetés emelést is jelent, és ami a legfontosabb, 90%-os jellemzést kaptam, ami olyanok miatt csökkent, hogy nem kaphattam 5 pontot az esküvőre meg a…..
Új év… Boldoguj, ha tudsz Hofi szerint. Milyen igaza van. Nagy ünnepség volt a hajón, kaptunk vacsit, minden nap ilyen kellene, de ezt is meg lehetne unni. Az éjféli nagy bulihoz 4 perccel korábban tudtunk csatlakozni. Volt egy hajókürt és ennyi, és persze fizetős pia hatalmas…..
Vagy mi.....
Röviden kívánok minden kedves barátomnak és ismerősömnek boldog karácsonyt, és azoknak is, akik veszik a fáradságot és a hányós történetem után is olvassák a blogomat. A karácsonyról annyit szeretnék csak írni, hogy itt hatalmas keletje van, nagyon a pénzről szól itt is…..
 Hát eljött 6 év után az, amire nem számítottam. A legutóbbi utazás alkalmával olyan szinten mozgott a hajó, hogy ugyan későn, de bevett gyógyszer sem segített, és olyan tengeri beteg voltam, hogy alig értem el a kabinomig, otthagyva mindent, és széthánytam mindent. Mármint…..
A legfontosabb dologgal kellene kezdenem, de nem tudok olyat, ami egy kicsit is fontos lenne. Folyik az élet a hajón, most egy 7 napos alapkiképzést kapok egy tréningen túlélésből. Érdekes a dolog, azt leszámítva, hogy a Fülöp szigeteki előadó egy szavát sem lehet érteni, de a…..
Eljött annak az ideje, hogy az emberek elkezdjenek haza szivárogni. Sok jó arc hagyta már el a hajót, és jan 7-10 között is sokan fognak elmenni, akik fontosak számomra. Két nagy veszteség, Laci, akiről már több soron írtam, és ha olvassa ezeket a sorokat, és lusta végignézni,…..
Hát voltam a Dream-en, ami jelenleg a flotta legnagyobb hajója, de erről írtam már. Elég nagy csalódás volt, mert ugyan kívülről nagy, de belül minden össze van zsúfolva. Nagyon kicsi az átrium, rengeteg bolt van benne, meg a medencéknél egy óriás kivetítő, de ettől független…..
Ma pár ezer képet kellett felmatricázni biztonsági logoval, és kirakni a bemutatóterembe. Ezt Bálinttal vittük véghez, kettőig matricáztunk, majd 6 tól folytattuk. 11-re végeztünk... Úgy volt, hogy ma egy kikötőben lesz a Dream, ami 130.000 t-ás, a legnagyobb és legújabb hajója…..
Én fél évet vártam a kijutásra, szinte napra pontosan, Bálint 4 hónap alatt kijutott. A Gmn-nél jelentkeztem, és a Carnivalhoz, akkor nem volt Image interjú, és máshova nem is kerestek fotóst. Konkurencia volt, de ha van rutinod, jó portfoliód, és jól "fluent" beszélsz…..
Nehéz mit írni, pedig a föld gravitációja nem is változott.  Nem engednek minket másik hajóra bemenni, látogatni, a korábban írt eset miatt, ki vagyunk zárva a látogatói listából. Ma találkoztunk a Gloryval, de nem engedtek be senkit. Itt volt a nagy lehetőség, egy nagyobb…..
Eljött a búcsú ideje, azt hiszem, hogy a következő 2 hétben sok búcsú buli lesz, és így a mostanitól is kevesebbet fogok majd aludni, persze ha ez lehetséges egyáltalán. Laci barátunk megy haza 2 krúz múlva, majd Karry Ann, és utána Lourdes és Didier, szóval marad egy maroknyi…..
Tegnap a reggel a 9 órás Freeport-os megérkezésünket követően, 2 órára lezárták a hajót, senkit nem akartak leengedni. Valamelyik philippin srác fertőzés gyanus volt, és karantén alá vették a srácot, elkülönítették egy kabinban. Ami a csúcs volt, hogy maszkban…..
Tegnap kaptam 3 + comment-et, ami a vendégek kiemelt pozitív visszajelzése, sokat kell írni nekik, meg sok vele az adminisztráció, így kevesen foglalkoznak vele, olyan mint nálunk a vendégkönyv, csak ez 2 oldalas. Eddig 2 ember kapott a fotósoknál ilyet, egyik csaj 2-t kapott, így én…..
Tudom, már hosszú idő telt el, mióta nem írtam. Most van 16 percem, így megteszem, és holnap, ha a kikötőben leszünk, akkor mindent felteszek majd a blogomra. Sok minden történt, mióta nem adtam hírt magamról:-Kiss Bálint fotós kollégám idejött a Sensation-ra dolgozni, mert ő a…..
Rögtön kapcsolnék is a tegnapi sztorihoz. Tegnap délután egy alfa team kód szólalt meg a hangosban. Bemondták, hogy a személyzeti részen a fő tisztítóban. Ez annyit tesz, hogy a tűzoltó csapatot hívták, mert nem tudták megfékezni a tüzet az ott lévő 4 féle oltóanyaggal, és…..