Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nervus

375 bejegyzést írt és 672 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azok a rajongók, akik szerint egy film csak akkor jó, ha az utolsó vesszőig szolgaian követi a megfilmesített könyvet, már akkor sopánkodtak Tom Cruise 1,7 méteres magasságán, amikor bejelentették, hogy elkészül az első film Lee Child Jack Reacher-sorozatából, mert a szerző történetesen 195 centis…..
Baj van a szolgáltatással? Tagadjuk le. Tagadhatatlan? Olyan nincs, csak el nem tüntetett nyomok. Milyen megoldás már ez? Üdv! Miskolcon (és ahogy észrevettem az ország több pontján is) folyamatosan akadozik napok óta a DIGI által szolgáltatott net. Rengetegen jelezték nekik…..
Nervus 2015.04.08 23:13:30
@sunabajnok:
Megtörtént, a telefonálás után jött a Facebook.
Telefonon közölték, hogy biztos rossz a router, aztán miután közöltem, hogy az annyira nincs, megkértek, hogy indítsam újra a gépet... :D
Nervus 2015.04.08 23:14:35
You're In the Army Edit 2014.05.29 06:00:00
1988. május 18. -             Edittel nem tartottam a katonaság után a kapcsolatot.Egyszer találkoztunk még, teljesen véletlenül. Én nem kerestem többet, és ő sem jelentkezett. Elkezdtem élni az életem nélküle.Aztán az iwiw-en pár éve felbukkant, egy kicsit…..
Napi Vagányság Látnokzsálya 2013.08.18 08:36:00
#219 A látnokzsálya az egyik legklasszabb pszichoaktív szer: hazánkban teljesen legális, a csattanó maszlaggal szemben ez nem okoz vakságot se és a magyar Wikipedia oldal szerint is elsőre kihagyhatatlannak hangzó élményeket ("több évnyi létezés festékként a falon") kínál. A…..
Nervus 2014.01.06 03:35:19
@scal: "#219 A látnokzsálya az egyik legklasszabb pszichoaktív szer: hazánkban teljesen legális," - így kezdődik a poszt.
Tegnap a dohányzás korlátozásának lehetséges módjáról, az adóemelésről írtunk, ma egy másik szenvedély, a marihuána van soron. Colorado államban január elsejével lett legális a marihuána árusítása, ráadásul nem csak gyógyászati célból. Így a boltok előtt kígyóztak a…..
Nervus 2014.01.04 22:27:19
@Kilencágú Faszkorbács: Nem a fű védelme miatt, de ezen az elven az 50%-os leárazást is be lehetne tiltani, mert akkor meg amiatt tapossák a bolt előtt egymást az emberek.
Médiatörténeti pillanat következik el december 24-én este 6 órakor: az Origo tévécsatornája innentől kezdve 12 órán keresztül egy kandallót fog mutatni, amiben pattog a tűz. Nem viccelünk, a hír halál komoly, olyannyira, hogy maga az Origo tévérovata számolt be róla…..
Írta a The Vancouver Daily World 1912. április 15-én. Talán nem túlzás azt állítani, hogy a lap kapitális hibája, amelyről a Retronaut számolt be, minden idők legdurvább félrevezető szalagcíme volt, hiszen az első útjára induló luxusgőzös fedélzetén tartózkodó 2200…..
Nervus 2013.11.01 17:49:05
@walter sobchak:
Pontosan, egymillió ilyen újsághír volt akkoriban.
Az amerikai elnöki autó 1,5 millió dollárba került és természetesen tele van a hétköznapi ember számára elképzelhetetlen extrákkal. A Cadillac sokkal inkább tank, mint autó. A Beast (azaz Szörnyeteg) becenévre hallgató autó alighanem a világ legbiztonságosabb elnöki…..
Nervus 2013.10.26 18:14:57
@Nick Leeson: Vagy az is lehet, hogy az elnök egy trabantban ül a konvoj mögött 10 perccel lemaradva.
Sebestyén Balázs és Vadon János új műsoruk, a Vundersőn és Zuperszexi első adásában (megsemmisítő kritikánkat a műsorról itt olvashatják) többek között a nemrég lemondott szövetségi kapitány, Egervári Sándor feleségével viccelődtek. Ez elég nagy bukóság volt, mert…..
Valami ilyesmitől tarthatnak Bajnaiék, amikor prüszkölnek az igaziszavazós választásra. Tegnap a Mokkában az SMS-szavazáson akkora győzelmet aratott az MSZP, amit még a rendszerváltás előtt elért eredményeik mellett sem kell szégyellniük. 9:19-kor a szavazók 96 százaléka…..
Nervus 2013.08.28 19:14:36
@Rwindx: Vagy Mesterházynak igen magas lesz a telefonszámlája a hónapban :D
Tóni egy különös anomáliával találkozott, amire csak Edward Snowden tudhatja a magyarázatot: A minap érdekes dolog történt. Az egyik ismerősöm eldöntötte,eladja az autóját. Mint mindenki, először nekilátott feltölteni az egyik legnagyobb magyar használtautós portálra a…..
Egy 80 éves arab ember az USA-ban él és egy emailben ezt írja a fiának, aki Bécsben él: Drága Ahmed, szomorú vagyok, mert a kertemet nem tudom már felásni, hogy krumplit ültessek. Tudom ha te itt lennél, biztos segítenél. Ahmed ezt válaszolta az apjának: Apa nehogy felásd a kertet,…..
Nervus 2013.07.14 02:08:59
@attila7575: Én csak azt nem értem, mi a frakkot keres ez index-címlapon.
Jól felfújták ezt az asszonyverő csingapilóta-ügyet! Pedig ha valaki idetéved a civilizált világból, lehetne több esze annál, mint hogy egyedül csámborog a városban! Vagy valahol egészen másutt gyökerezik a baj? Egy Magyarországon élő brit állampolgár az a terhes anya, akit…..
Lyukat fúrtak a homlokzatba és simán kitolták az ablak alá a klíma kültéri egységét. A konzol ma már rozsdás, a kondenzvíz a homlokzaton csöpög, de kit érdekel, gatyarohasztó meleg van. Ezt az épületet egyébként is egész délután telibe süti a nap, semmi árnyék sehol,…..
A Homár még nem látott üzletet Magyarországon, ahol ezt a 3+1 darabos tonhalkonzervet ne 4 darabnak árulták volna, az évek óta változatlan címkéje ellenére. Persze az is lehet, h 5-10 éve felvásárolták a teljes akciós készletet, és azóta sem fogyott el. Mindenesetre, ha valaki…..
Nervus 2013.06.18 19:50:00
Tegnap kinn voltam a Budavári Sörfesztiválon (itt olvashatjátok a beszámolt róla), ahonnan hazafelé indulva különös jelenségre lettem figyelmes. Fényképezőgéppel, fényes nappal, sörözés nélkül sem vagyok egy Cápa Róbert, hát még este, telefonnal, telekézművezett fejjel.…..
Nervus 2013.06.18 13:34:07
@dr. Közbiztonság Szilárd: Láthatóan gondjaid vannak az olvasással.
13 nap után hazahozhattuk a fiam, ami után kaptam egy kisebb ideg összeroppanást.... de ezen nem lepődök meg! Teljesen meg lettem alázva. 2012.11 hóban szültem meg kisfiam, de azt tudni kell, 9 éve vagyok pánikbeteg! Este 23 órától 8 perces, elviselhető fájásaim voltak, hajnal fél…..
Pilipecz Mária blogja Bár elmúlt május 25-e, egyszerűen nem hagy nyugodni a téma. Megdöbbenve hallgatom az egyik kereskedelmi tévé könnyed, reggeli műsorában: Minden évben csak Magyarországon 80-90 között van azoknak a gyerekeknek a száma,akik soha többé nem kerülnek…..
Nervus 2013.06.01 23:19:47
@Marka2013: Ezt a csoportot ajánlanám figyelmedbe: www.facebook.com/groups/sos.segitseg/
Az Egri csillagok című film stábja hónapokon keresztül kereste azt a vidéket, amely közel fekszik a fővároshoz, s amelynek természeti adottságai hasonlítanak azokhoz, amelyekkel Eger rendelkezik. Először Nadap bizonyult a legideálisabb választásnak, de mivel az akkori honvédelmi…..
Nervus 2013.06.01 14:35:45
@OkoskaTo:rp: Nekünk az idegenvezető pont az ellenkezőjét mondta a tűzkerékről.
Ivóvizük pedig igen sok volt, hiszen ott volt a vár mellett a patak, amit még az ostrom idején is el tudtak érni.
Úgy látszik nem lehet elégszer megírni, hogy minden feliratot laborelemzéssel érdemes megvizsgálni fizetés előtt, mert így járhatnak, mint Dóri: Az alábbi képet lőttem ma a SPAR Mester utcai áruházában. A sajt amennyire látszik, mozzarella, nagyjából 20 deka. Éles…..
Egykoron az emberi teljesítőképesség csúcsát jelentette, ha valaki megmászta az Everest csúcsát. Ma már mindez a múlté: csak tavaly több mint félezer ember mondhatta el magáról, hogy feljutott a világ tetejére, a csúcs népszerűségére pedig hatalmas iparág…..
Nervus 2013.05.25 19:11:51
@doggfather: Nem igazán van más megoldás tudtommal.
Nervus 2013.05.26 00:33:34
@cyan: Egyszer olvastam valamit, hogy szinte lehetetlen lefelé még visszacipelni a szemetet. Viszont pár éve még láttam egy olyan hírt, hogy építenének szemétégetőt valahol a közelben, meg vinnének fel WC-ket, ugyanis az _egyáltalán_ nincs.
@Kívül tágasabb: Köszönöm!
Nervus 2013.05.26 00:35:31
@nincs_itt: Nézd, a serpákra valószínűleg azért nem néznek fel túl sokan, mert nekik ez megszokott dolog. Egyébként részben igazad van.
Erőss Zsolt és Kiss Péter, a Kancsendzönga-expedíció két csúcsmászója ereszkedés közben, 8000 méteres magasságban eltűnt, írta az index/SportGéza. Ami személyes tragédia mindkét hegymászó számára. Csak teljesen felesleges. A 8000 méter feletti magasságokra hegymászó…..
Kedves Politikai Ateista! Most olvastam az alábbi bejegyzését (http://index.hu/bloghu/sorkoz/2013/05/19/az_uj_magyar_elit_korrupt_es_kocsog) és az ebben lévő felhívásra reagálnék, vagyis szeretném megosztani Önnel, hogy én, hogyan győztem le a nikotint.   Kezdem az elején:…..
Minek kimenni az ügyfelek közé, amikor azok be is tudnak jönni? Lajos kis híján belecsúszott az ebédidőbe, mert már fél órával előbb sem nyitották rá az ajtót: Mai nap jártam a 22.-ik krerületi Okmányirodában Személyi igazolvány cserélni lejárat miatt. Mozgáskorlátozott…..