Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kondrakati

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Álljon meg egy novellára! – pályázatot hirdet a JCDecaux   A buszra, villamosra való várakozás perceit igyekszik tartalmasabbá és kellemesebbé tenni irodalmi akciójával a JCDecaux, ezért ötperces novellákra hirdet pályázatot a vállalat. A legjobb munkákat nyáron magyarul és angolul olvashatják…..
Felnőtt koromban egyetlen egyszer volt rajtam jelmez és az sem farsangkor, hanem az esküvőmön.Minden olyan volt, ahogy a nagykönyvben meg van írva.Habos-babos csipkés, földig érő kosaras. A ruha csodás volt, nekem is tetszett.Hajam életemben először vörös, fejemen fátyol és…..
Történt egyszer, hogy a költségvetési megszorítások miatt, nem jutott elég pénz a Vakok és Gyengénlátók Intézetének fenntartásához, ezért az intézet kénytelen volt megszorító intézkedéseket hozni. Így esett, hogy Vakond urat, aki már 40 éve élt és dolgozott az…..
Egyszer hallottam egy dalt: A szerelemnek múlnia kell. Hmm…ostobaság. Talán: Óvakodj a szerelemtől! Na igen, én is tudom, hogy gyávaság. Elbújni előle, kímélni magad a csalódásoktól. Mennyire egyszerűbb lenne így az élet. És mennyivel szegényebb. Hisz mi más tudja az…..
kondrakati 2009.08.29 16:54:53
Emlékeimben úgy élnek múltbéli kapcsolataim szakítás utáni pillanatai, mintha templomban ülnék, köröttem pislákoló gyertyaszálak szédülésig fogócskázó árnyai a falakon. Nagy szenvedő vagyok.Ő kell! – sóhajtozom és jó ló módjára viselem a szemellenzőmet.Nem…..
kondrakati 2009.08.29 16:43:39
Kabátom kapucniját orromig lehúzva állok a megállóban. Mire a villamos megérkezik, cipőmben már bokáig áll a víz, nadrágom térdig felázott, és az esőcseppek bugyogó tócsában gyűlnek össze alattam. A jármű lelassít, s én cuppogó léptekkel sodródok a tömeggel.Az ajtó…..
Késő délután volt. Gábor boldogan sietett haza a munkából. Hazaérve feleségét a konyhában találta, most valahogy még szebbnek látta. Az ablakon beszűrődő napfény meg-megcsillant hosszú, barna haján, zöld szemei még élénkebbnek hatottak. Jókedvűen készítette a…..
 Nyár volt, szikrázό meleg nyár. Megkezdődött az iskolai szünet.Renáta elhatározta, hogy egy hόnapig dolgozni fog. Sikerült is találnia egy irodai munkátMegilletődve lépte àt az iroda küszöbét, ahol egy idős úr egy molett hölgy kíséretében fogadta. .Gyere ülj le ehhez…..
kondrakati 2009.08.28 08:01:11
Bevállalod? E. S.: Tizenhat vagyok 2009.08.20 13:08:50
A huszonhét éves Tibi aranybarna testén feszül a fürdőruhaalsó. Én tizenhat vagyok, lapos testem és fiúsra nyírt hajam dacára vadul termékenység táncot járnak bennem a hormonok. Egy hétre jöttünk a szigetre, Tibi, Marika néni unokaöccse, mutatta meg az apartmant, anyámnak a…..
kondrakati 2009.08.27 13:23:21
A nő karcsú volt és rendkívül csinos. A kétgyerekes negyvenesek között pompás példánynak számított .Öltözködése szolídan szexi , frizurája tökéletes , egész külseje rendkívül ápolt .Többen megfordultak utána , mikor húszéveseket megszégyenítő, formás lábaival…..
kondrakati 2009.08.27 13:17:49
Csak egy kávé…   - Elnézést, szabad ez a hely? – kérdezte, majd egy kedves mosoly társaságában leült a nő mellé. A nő mukkanni sem tudott, meglepődött, hogy miért ül mellé a féri. A kávézóban szinte csak ők voltak. Nem szóltak egymáshoz, majd a…..
A kávézó egyik csendes sarkában bújtak meg a békebeli díszletek között. Előttük kristálypohár és egy-egy szelet színes sütemény – a Férfié barnás, bordó és lila gyümölcs darabokkal, a Nőé vanília sárga, remegő tejszínhabbal és bágyadtan mosolygó őszibarack…..
kondrakati 2009.08.27 13:05:19
Szerte a világon a férfiember orra különösen érzékennyé válik vasárnap délelőtt. Ajtóréseken, de akár viharos szélben, az utca forgatagában is megérzi a készülő vasárnapi ebéd illatát.Ennek három alapvető összetevője van. Az első a húsleves. Sárgán, alig-alig…..
Bevállalod? Gál Erika: Folytatás 2009.08.08 02:17:00
Napok óta figyeljük egymást. Nincs ideálom, sosem volt, mégsem tudtam nem észrevenni ezt a magas, enyhén őszülő, rendkívül ápolt férfit. Egyedül jött. Az arca nyugodt, ha összeakad a tekintetünk, nyíltan rám mosolyog. Nem fürkész, nem legelteti a szemét a testemen. Nem visel…..